Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΗΣ NASA: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΣΚΑΦΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΟΝΟ, ΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΟ!

Διακεκριμένος επιστήμονας έχει καταφέρει να διχάσει την επιστημονική κοινότητα με τους ισχυρισμούς του.
Ο Δρ Norman Bergun, διακεκριμένος μηχανικός στο Ερευνητικό Κέντρο Ames της NASA επανέρχεται στο προσκήνιο με άρθρα του σε επιστημονικά περιοδικά, επιμένοντας ότι «υπάρχει ζωή μέσα στο Ηλιακό σύστημα της Γης με το επιχείρημα ότι τα ΑΤΙΑ που πρώτος εντόπισε στα δαχτυλίδια του Κρόνου εμφανίζονται τώρα και σε άλλους πλανήτες που έχουν «δακτυλίδια» όπως ο Ουρανός και ο Δίας.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο επιστήμονας έχει κάνει τέτοιους ισχυρισμούς, αλλά αυτή την φορά προειδοποιεί ότι η κατάσταση είναι «κρίσιμη» με τα εξωγήινα διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα να «πολλαπλασιάζονται» πιο γρήγορα από ποτέ, όπως μεταδίδει το sputniknews.
«Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αυτά τα εξωγήινα όντα κατοικούν στον Κρόνο και τριγυρίζουν στο ηλιακό σύστημα γύρω από τον Ουρανό και το Δία. Όπου υπάρχουν δακτύλιοι, εκεί υπάρχουν και διαστημοσκάφη, εγώ τα αποκαλώ κατασκευαστές δακτυλίων «Ring maker»», εξήγησε ο Δρ. Bergun.
Ο αμερικανός επιστήμονας ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ηλεκτρομαγνητισμό, που δημιουργεί δυναμικές γραμμές που περικλείουν ένα αντικείμενο.
Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι οι γραμμές αυτές κοντά στα δαχτυλίδια των πλανητών προκαλούνται από αέρια εξωγήινων αεροσκαφών που κυριαρχούν στο Ηλιακό μας σύστημα.
Ο Δρ Norman Bergun πάντως υπογραμμίζει ότι αυτές είναι προσωπικές του απόψεις και πιστεύει ότι οι εξωγήινοι αυτοί παίρνουν την ενέργεια από αυτούς τους δακτυλίους των πλανητών με την οποία κινούν τα αεροσκάφη τους.
Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι ο Δρ Bergun είχε μιλήσει γιαυτό το θέμα, αν και με πολύ λιγότερες λεπτομέρειες ή αποδεικτικά στοιχεία, από το 1986 στο βιβλίο του «The Ringmakers of Saturn».
Οι επιστήμονες εμφανίζοντας διχασμένοι για το εάν οι θεωρίες αυτές είναι στη σφαίρα της συνομωσίας ή μπορεί να ισχύουν.
Πάντως σύμφωνα με τη NASA ο Δρ Bergun είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, μέλος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής Αεροναυτικής και μηχανικός της Lockheed Martin που εργάζεται σε μερικά από τα πιο κρίσιμα και άκρως απόρρητα εθνικά θέματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους και να τους πούμε να έρθουν το συντομότερο εκεί είναι το πρόβλημα.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου