Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΚΡΩΣ ΕΝ-ΔΙΑ-ΦΕΡΟΝΤΑ

Ας πούμε και μερικά συμπτωματικά που συνέβησαν σε διαφορετικούς ανθρώπους, όχι φαντασιόπληκτους αλλά ανοιχτομάτηδες και σε διαφορετικές τοποθεσίες και χρόνους.

Περίπου το Καλοκαίρι του 2001 δύο παρατηρητές κάθονται Ιούνιο μήνα πίσω από το 1οκαταφύγιο του Λιτοχώρου (Όλυμπος) όπου υπάρχει πακτωμένο έδρανο και παρατηρούν τον έναστρο ουρανό σε σχετικά χαμηλή φωτορύπανση. Ώρα 22.15 ετοιμάζονται αν φύγουν, όταν από ΒΔ κατεύθυνση και σε απόσταση 300 μέτρων και ύψος 50 μέτρων από την θέση τους εμφανίζεται μια χρυσοκόκκινη σφαίρα μεγέθους μπάλας μπάσκετ να ελίσσεται ανάμεσα στα δένδρα της πλαγιάς αθόρυβα και να κατευθύνεται προς το σημείο όπου ευρίσκοντο. Πλησιάζοντας βούτηξε κυριολεκτικά στην παρακείμενη χαράδρα την οποία καταύγασε με φως και εξαφανίστηκε.. Ο ένας από τους δύο παρατηρητές ανέφερε ότι αισθάνθηκε τρομερή έλξη από το αντικείμενο.

Προς το τέλος του ιδίου μήνα και έτους οι ίδιοι παρατηρητές βρέθηκαν επίτηδες γύρω στα μεσάνυκτα επάνω στον Όλυμπο και σε απόσταση τουλάχιστον 4-5 χιλιομέτρων από την προηγούμενη θέση και κινούμενοι με αυτοκίνητο αργά ανηφορίζοντας αντίκρισαν 2 σφαιροειδή μεγέθους μεγάλου πορτοκαλιού και χρώματος πρασίνου να έρχονται αντίθετα προς την πορεία τους. Έβγαλαν το αυτοκίνητο από τον δρόμο και βγήκαν οι ίδιοι έξω. Το ένα αντικείμενο βούτηξε στην χαράδρα και χάθηκε ενώ το άλλο άρχισε να πηγαινοέρχεται δίπλα στο αυτοκίνητο σε απόσταση 4 μέτρων περίπου, προκαλώντας ευχάριστο συναίσθημα (γαλήνης και ασφαλείας) στους δύο παρατηρητές. Αφού βαρέθηκαν να το βλέπουν μπήκαν στο αυτοκίνητο και κάνοντας αναστροφή κατηφόρισαν προς Λιτόχωρο. Το αντικείμενο πήγαινε μπροστά τους απομακρυνόταν γύριζε, έκανε αναστροφή πάνω από το αυτοκίνητο και ξανά πήγαινε μπροστά. Μερικές στροφές πριν φθάσουν στην έναρξη του δρόμου ανέπτυξε ταχύτητα προς τα άνω και εξαφανίσθηκε.

Τον Νοέμβριο στους Δελφούς και ειδικά στην μη προσβάσιμη Κασταλία παρουσία πολλών ας πούμε φιλοθεαμόνων έγινε μια παρουσία σωστή γιορτή φωτός με πολλά φωτεινά αντικείμενα.

ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Στην Κατερίνη φωτογραφίζοντας με κλασσική μηχανή (Cannon ftb) και τηλεφακό από τρίποδα την πανσέληνο προέκυψε φωτογραφία σώματος κειμένου μακρότερα της Σελήνης και μεγαλυτέρου της. Φυσικά να μην ξεχνάμε και τις φωτογραφίες του SΟHO , που όλο και κάτι έχει να μας παρουσιάσει , έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Η απορία μας λύθηκε αργότερα (για το τι ήταν).

Με τα παραπάνω θέλω να καταδείξω, πρώτα πρώτα την νοοτροπία που πρέπει να έχουμε (ανοιχτό μυαλό και μάτι). Το αντίθετο (η άρνηση) είναι η νοοτροπία πολλών, μα πάρα πολλών που νομίζουν ότι τα γνωρίζουν όλα και η θέση που παίρνουν είναι η στείρα άρνηση από τον φόβο μήπως κάποιος (ποιος;;;) τους ειρωνευθεί. Το να βαδίζουμε κοιτάζοντας το χώμα είναι άρνηση προς τους ουρανούς, της υψιπετείας και ροπή προς τα χθόνια πνεύματα. Αν λοιπόν σας ρωτήσει κάποιος ευθέως « ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ UFO » θα ήμουν πολύ-πολύ περίεργος να ιδώ τις απαντήσεις σας. Είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης ότι το σύμπαν σφύζει από ζωή. Όσοι δεν το γνωρίζουν θέλουν διάβασμα. Επακόλουθο φυσικό είναι και το επόμενο. Υπάρχουν εξωγήινοι, οπωσδήποτε ναι, αλλά το κυριότερο είναι ότι μας επισκέπτονται αλλά και ζουν ανάμεσά μας. Αυτοί όλοι μη νομίσετε ότι μας κατασκοπεύουν (τι να πάρουν από εμάς: τα μπουρμπούτσελα ή τον υπερφίαλο εγωισμό μας;). Άλλοι έχουν τις επαφές με ανώτατα στελέχη και συσκέπτονται περί του πρακτέου για την σωτηρία του πλανήτη μας και άλλοι ασχολούνται με την σωτηρία των πολύ άσχημα μπλεγμένων συνανθρώπων μας. Έχουμε βλέπεται και την ντόπια αντίδραση των Αποστατών καλά να είναι οι άνθρωποι. Και φυσικά η αντίδραση των πάσης μορφής και δόγματος θρησκευόμενων Συλλήβδην όλοι λένε παραπλήσια ψέματα με απώτερο σκοπό την ποιμνιοποίησή μας. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΠΟΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΥΓΟ!! ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ; Χωνέψτε ένα πράγμα. Εν αρχή το χάος. Κάποια στιγμή υπήρξε μια ενέργεια- δύναμις ασύλληπτη από εμάς η οποία δημιούργησε τον εαυτό της και όλα όσα πληρούν το χάος. Είναι ασέβεια ο εξανθρωπισμός της και όσα το ακολουθούν. Ξεκαθαρίστε τι είστε και τι θέλετε. Αφυπνισθείτε και αφυπνίστε και τους διπλανούς σας. Οι ώρες και οι ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον μας. Μην νομίσετε ότι αυτά που γράφουμε είναι δουλειά για άλλους. ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!!!!!!!
Αστερίων

Αναδημοσίευση από diaelefsis

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΩ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΦΩΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. ΤΙΣ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ,ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ

Σείριος είπε...

Φίλε Ιωάννη, η επόμενη ανάρτηση «ΠΕΡΙ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΣΦΑΙΡΩΝ», που έγραψα με αφορμή το δικό σου σχόλιο, ελπίζω να «λύσει» κάποιες απορίες, όσο είναι δυνατόν.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου