Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΤΟ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ:"Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ. ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΧΗ"

Ο αείμνηστος καθηγητής του Παντείου Νεοκλής Σαρρής, σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, λίγο πριν φύγει από την ζωή, υπήρξε απόλυτα προφητικός... προς τον Μάκη Βραχιολίδη.
Τον Μάρτιο του 2010,  πριν το ΔΝΤ,  ο Νεοκλής Σαρρής είχε προβλέψει αυτά που υποφέρει σήμερα ο λαός.
ΣΑΡΡΗΣ: Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Για να είμαι αισιόδοξος πρέπει να αισιοδοξώ για την επόμενη γενιά. Ως Πανεπιστημιακός δάσκαλος, σας το λέω ότι οι σημερινοί νέοι δεν μπορούν να συλλάβουν την δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η κοινωνία και το κράτος. Έχουν κατορθώσει… εργαζόμενοι από διαφορετικές πολιτικές να εξουδετερώσουν όλα τα αντανακλαστικά της κοινωνίας και δη των νέων ανθρώπων.
Περισσότεραhttp://www.makeleio.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Μα πως να υπάρξει κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, απ' τη στιγμή που κατάφεραν κάποια κέντρα να σπείρουν στον κοσμάκη ένα σωρό ιδεολογίες, να τον χωρίσουν σε κοινωνικές ομάδες, να τον απομακρύνουν απ' τη φύση του κι απ' τον διπλανό του.

Κάθε μέρα βλέπω πρόβατα (ακόλουθους) της κάθε ιδεολογίας να υπερασπίζονται με φανατισμό τον σφαγέα τους (τον ηγέτη του κάθε μαντριού) και να αλληλοσφάζονται μ' αυτόν τον τρόπο οι Έλληνες μεταξύ τους.

Αντί να κοιτάξουν μερικοί να βγουν απ' το κάθε μαντρί και να αναλογιστούν πως μόνο ως ΕΛΛΗΝΕΣ θα αντιμετωπίσουμε αυτό που συμβαίνει στο σπίτι μας, αναλώνουν την ώρα τους σε ό,τι πλύση εγκεφάλου έχουν υποστεί.

Κάτι παλικαράκια της φακής τα θεωρώ ήδη ξεγραμμένα απ' αυτό που λέγεται «μέλλον της Ελλάδας». Και εννοώ εκείνα τα χαραμοφάικα όντα που μεγάλωσαν σε βίλες και από κόντρα στον πλούτο του μπαμπά είπανε να το παίξουν «αντίδραση» (και καλά). Όπως και σε κάτι άλλους τραμπούκους που με φανατισμό υπερασπίζονται κάθε εβραϊκό απομεινάρι στον Ιερό τόπο που λέγεται Ελλάς.

Λίγοι Έλληνες μείνανε, και ελπίζω αυτοί οι λίγοι να βοηθήσουν τους πολλούς παραπλανημένους.

Είθε...

Σείριος είπε...

Η σημερινή κρίση μας βρήκε χαμένους στην άβυσσο της ύλης και στον νόμο της αδράνειας. Μπλεγμένους μέσα σε άχρηστες κατασκευασμένες ανάγκες βουτηγμένους στα σκοτάδια της πνευματικής παρακμής και της ημιμάθειας. Ποτισμένους τα τελευταία χρόνια με την διεθνιστική προπαγάνδα των κουλτουριαροπροοδευτικών. Οι οποίοι μια χαρά κατάφεραν να περάσουν στην κοινή αντίληψη ότι οι λέξεις έθνος και φυλή χαρακτηρίζουν ακραίους και άλλες παρόμοιες αηδίες. Μια ολόκληρη γενιά γεννήθηκε γαλουχήθηκε και μεγάλωσε με την διεθνιστική προπαγάνδα, με τους ανύπαρκτους όρκους του Μ. Αλεξάνδρου και με πολλά άλλα κατασκευάσματα εναντίον του έθνους. Έτσι μέσα στην αμάθεια και την πνευματική παρακμή και με τον φόβο μη μας κολλήσουν καμιά κατασκευασμένη ταμπέλα κάνοντας το άσπρο μαύρο, ξεχάσαμε και ποιοι είμαστε.

http://enneaetifotos.blogspot.gr/2012/11/blog-post_9.html

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου