Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Τον Ιανουάριο του 2010 αποφάσισα να στήσω αυτήν την σελίδα και στις 23 του μηνός δημοσίευσα την πρώτη ανάρτηση.
Ήταν μια απόφαση που πήρα (εκμεταλλευόμενος την τεχνολογία) από την ανάγκη μου να προσθέσω κι εγώ ότι μπορώ σε αυτό που λέμε επανελλήνιση επιστροφή στις ρίζες μας και στην αφύπνιση της κυτταρικής μνήμης.
Η σελίδα γεννήθηκε και υπάρχει μέσα στην κρίση και σε όλη αυτή την διάρκεια, μόνο άσχημα συμβαίνουν στον τόπο μας.
Δεν σας κρύβω ότι πολλές φορές, όταν το κλίμα ήταν βαρύ λόγω των δυσάρεστων της επικαιρότητας, τα οποία επηρεάζουν αρνητικά θλίβουν και εξοργίζουν όλους μας, ένοιωθα πολύ άσχημα που αναρτούσα  άσχετα θέματα (αν και άσχετα όμως, με κάποιον τρόπο φροντίζω να συνδέονται και να περνούν μηνύματα στο σήμερα).
Η απόφαση μου όμως όταν έφτιαξα την σελίδα, ήταν να μην ασχοληθώ με την επικαιρότητα. Υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες που το κάνουν αυτό πολύ καλά και μάλιστα είναι και η ειδικότητά τους.
Η σελίδα αυτή είναι ένα προσωπικό μπλοκ στο οποίο ασχολούμαι όπως γράφει και στο διπλανό γραφικό, με θέματα ιστορίας και με θέματα της μη συμβατικής ιστορίας, αυτής που δεν διδαχθήκαμε στο σχολείο, και που κατά την γνώμη μου (και όχι μόνο), είναι οι αιτίες της θλιβερής μας παρακμής. Θέματα τα οποία μπορούμε να εφαρμόσουμε ή να αποφύγουμε, αναλόγως, και που μπορούν να μας διδάξουν αλλά και να μας καθοδηγήσουν. Διότι κυρίως προέρχονται από τους προγόνους μας, τους γίγαντες του πνεύματος, τους γεννήτορες του γήινου πολιτισμού, που εμείς δυστυχώς αγνοούμε…
Η ανταμοιβή μου είναι όταν βλέπω να ψάχνει κάποιος κάτι, και  το βρίσκει εδώ. Η διαπίστωση ότι είναι χρήσιμες οι αναρτήσεις.
Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις φίλες και όλους τους φίλους της σελίδας.
Σείριος

13 σχόλια:

ΠΗΛΕΑΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

Σείριος είπε...

Ευχαριστώ Πηλέα!!!

megistias o akarnan είπε...

Σείριε, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλή συνέχεια. Μπήκες στο χώρο αυτό την πιό κρίσιμη εποχή διά την Πατρίδα μας και προσέφερες από το μεμερίζι σου πολλά στους "ανήσυχους" και ασυμβίβαστους αναγνώστες. Είθε οι Θεοί να σε αξιώνουν να συνεχίζεις μέχρι τελικής δικαιώσεως την ωραία αυτή προσφορά σου!!
ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά και σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου. Ευχόμαστε να μας συνοδεύει και να μας φωτίζει μέχρι την πραγματοποίηση των ελπίδων μας αλλά και να σού αποφέρει πάντα χαρά και ικανοποίηση.
Α.

Ανώνυμος είπε...

Καλή συνέχεια! Υπάρχουν άνθρωποι που σε διαβάζουν, οπότε συνέχισε...

Καλλιστώ είπε...

Kαλή συνέχεια Σείριε,στο σπουδαίο σου έργο και καλή δύναμη!!!

Delta είπε...

Χρονια πολλα Συνελληνα,
και τα επομενα γενεθλια σε Ελευθερο Ελληνικο Κρατος χωρις εφιαλτες.

Σείριος είπε...

Είθε!!!
Σας ευχαριστώ όλους και όλες!!!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ είπε...

Χρόνια Πολλά στην εξαιρετική ιστοσελίδα σου αγαπητέ Σείριε, μία σελίδα μοναδική στο είδος της, ένας Φάρος του Ελλάδος που είναι και ταυτόχρονα ένα λιμάνι στο οποίο ξαποσταίνουν και διδάσκονται τα παιδιά της!
Δύναμη σου εύχομαι να συνεχίζεις το έργο σου, με ένα τραγούδι, για ένα Αστέρι του Βοριά που η δύναμη των ακτίνων του αγγίζουν όλο τον κόσμο!
http://www.youtube.com/watch?v=weJlQV4UUUY

Ηπιόνη είπε...

Ενα αστέρι που μιλάει την αλήθεια!Χρόνια πολλά,γερά και δυνατά!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά καί Φωτεινά...σ`ακολουθώ...
-Solarcpu-

Ανώνυμος είπε...

χρονια πολλα και καλλη δυναμη

Unknown είπε...

Xρόνια πολλά Σείριε. Συνέχισε το έργο της επανελλήνισης και εμείς θα σε βοηθήσουμε με το να διαδίδουμε τις αναρτήσεις σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία έχουν εγκατασταθεί για τα καλα πλέον στη ζωή μας.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου