Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΔΕΛΦΙΝΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΔΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ… ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Ένα ρινοδέλφινο, με ένα αλιευτικό αγκίστρι με πετονιά στο σώμα του, πλησιάζει τους δύτες στα ανοικτά της δυτικής ακτής της Χαβάης και τους ζητά βοήθεια. http://www.iokh.gr/
Τα Δελφίνια. Οι Φύλακες της Γης.
Είναι οι πιστοί υπηρέτες που έχουν αποδεχτεί την ευθύνη να κρατούν την Ιερή Ενέργεια της Μητέρας Γης. Τα δελφίνια  είναι  επιφορτισμένα με τη διαφύλαξη της ενέργειας του πλανήτη. Τα δελφίνια μπορεί να παραμείνουν ως επιμελητές σε υπηρεσία. Αυτές οι υπάρξεις θα σταθούν στην εμπροσθοφυλακή αυτού του σκοπού και θα σταθούν υπερήφανα ώστε να χρησιμεύσουν ως παραδείγματα για το πώς να εργαστούμε σε πλήρη συμφωνία με την ενέργεια της Γαίας.
ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ, οι Αρχιερείς και οι Αρχιέρειες των ωκεανών και φύλακες της σοφίας, κρατούν τις ιερές γνώσεις  για την ανθρωπότητα. Είναι σαν ζωντανοί υπολογιστές. Τα δελφίνια είναι ενσαρκωμένες οντότητες από το αστρικό σύστημα του Σειρίου με αποστολή την διατήρηση και  ισορροπία  της Ενέργειας  του πλανήτη μας.
Σύμφωνα με τον Έλληνα ποιητή ΟΠΠΙΑΝΟ στη διατριβή του στη Φυσική Ιστορία: ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ  ΒΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΓΗ
Ο ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ αναφέρει ένα περιστατικό που εξελίχθηκε στο νησί της Πάρου, όπου ένας ντόπιος προσπάθησε να εμποδίσει κάποιους ψαράδες να σκοτώσουν ένα δελφίνι που είχε πιαστεί στα δίχτυα τους. Λίγο καιρό αργότερα, μεταξύ της Πάρου και της γειτονικής Νάξου, το πλοίο τους αναποδογύρισε και μόνο αυτός γλίτωσε οδηγούμενος από ένα δελφίνι στην ακτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου