Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑΣ

ΚΑΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ!!! 
ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 13.500 ΕΤΩΝ, ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ.
Σύμφωνα με την Ελληνική Μυθολογία, τα σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, που εγκατέλειψαν τον Αστερισμό του Αρκτούρου, ζήτησαν καταφύγιο σ' ένα νέο πλανητικό σύστημα, για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι διασωθέντες πληθυσμοί των πλανητών του ε Βοώτη. Όταν έφθασαν στην περιοχή της γης ήταν τυχεροί διότι την περίοδο εκείνη υπήρχε μεγάλη διαμάχη μεταξύ του Κρόνου, ηγέτη του ομώνυμου πλανήτη, με τον ηγέτη του πλανήτη Διός που αντεπαναστάτησε εναντίον του Κρόνου, ώστε να επαναφέρει την τάξη στο πλανητικό σύστημα και να επανεγκαταστήσει την κεντρική γαλαξιακή εξουσία.
Τα σκάφη και τα πληρώματα του Διός υπερίσχυσαν στην διένεξη. Νέα όμως ανταρσία πραγματοποίησαν οι Τιτάνες, τα παιδιά του Ουρανού και της Γης, με πιο νέο από αυτούς, τον Κρόνο. Η μάχη που έδωσε την εξουσία στους Ολύμπιους, είναι γνωστή ως Τιτανομαχία. Την μάχη αυτή διηγείται ο Ησίοδος στη Θεογονία του.
Ο Δίας χρησιμοποιεί για συμμάχους όχι μόνον τους Ολύμπιους θεούς αλλά και κάποιες δυνάμεις υπογήινων, τους Εκατόγχειρες, τον Προμηθέα, παρ’ όλο που ήταν γιος του Ιαπετού, ενός από τους Τιτάνες και αδελφού του Κρόνου, καθώς και τη Στύγα, την πρωτότοκη από τις Οκεανίδες.
Ο αρχηγός των σκαφών Σελήνη και Λίλιθ, ο Μέτατρον, ζήτησε από τον Δία άδεια να αποβιβαστούν οι πληθυσμοί του στον πλανήτη Γη. Η άδεια δόθηκε και αφορούσε μόνο την ήπειρο Ατλαντίδα, που ανήκε στην διοίκηση του Ποσειδώνος, που ήταν υφιστάμενος διοικητικά του Διός. Η Ατλαντίδα τότε κατοικείτο από δέκα φυλές Ελλήνων, που την είχαν αποικίσει από τον Γαλαξία της Ανδρομέδας.
Οι πληθυσμοί που βρίσκονταν στα μεταγωγικά σκάφη Σελήνη και Λίλιθ, αποβιβάστηκαν στην Ατλαντίδα, με τον καιρό όμως αφομοιώθηκαν από τα Ελληνικά Ανδρομέδια φύλα των δέκα ποσειδώνειων φυλών και άρχισαν να λατρεύουν τους Έλληνες Ολυμπίους. Η καταβύθιση της Ατλαντίδος οφείλεται στη σύγκρουση των Ελλήνων και των Ελληνιστών του Αστερισμού του Αρκτούρου με τον Μέτατρον, ο οποίος τους επετέθη με τη βοήθεια της τεχνολογίας που κατείχε εγκατεστημένη στο σκάφος Σελήνη. Από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει ερευνητές της υπόθεσης της Ατλαντίδος, φαίνεται πως η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε δεν είναι ακόμη γνωστή σήμερα στα οπλικά συστήματα των προηγμένων χωρών, αλλά είναι πιθανόν να αφορά ηλεκτρομαγνητική τεχνολογία.
Πηγή: Δημήτριος Κύθρας, από το βιβλίο του “Κανείς Δεν Τολμά Να Τα Γράψει Στα Βιβλία Της Ιστορίας”, σελ. 18-19, εκδ. Δήλιος (2000)
-----------------------------------
Ο σημερινός Ελληνοέλληνας (ο χαρακτηρισμός ανήκει στον Δ . Διαντίνη) ήρθε στη γη από τ ' άστρα, την εποχή της μεγάλης σύγκρουσης σαν συνοδός και βοηθός του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία. Ανανεώθηκε έτσι το Ανδρομέδειο σπέρμα των πρώτων αποστολών, που είχε διαφθείρει ή αφανίσει ο Κρόνος· επίσης ανανεώθηκε για τελευταία φορά με ουράνια επέμβαση μετά τον μεγάλο κατακλυσμό (-9.560) από τον Απόλλωνα Φαέθοντα Φοίβο με το πρόγραμμα «Δευκαλίων» του αστερισμού της Λύρας. Σήμερα ανανεώνεται με το ουράνιο πρόγραμμα «Φοίνιξ» που τέθηκε σε εφαρμογή από το 1975 και εντεύθεν.
Αυτή η ουράνια καταγωγή και κληρονομιά καθιστά τον Έλληνα ιδιαίτερα ανθρώπινο και προσεκτικό έναντι των άλλων ανθρώπων προς τους οποίους ουδέποτε ασέβησε ή δημιούργησε ρατσιστικά κινήματα. Ουδέποτε ο Έλληνας θεώρησε τον εαυτό του εκλεκτό ή προνομιούχο, ουδέποτε έκανε διαχωρισμούς και διακρίσεις στους ανθρώπους είτε χρώματος, είτε φυλής και φύλου.
Όπου και αν πέρασαν οι Έλληνες, έδωσαν το φως της γνώσης. Σκόρπισαν σπάταλα τη σοφία τους και δίδαξαν τις αξίες του πνεύματος τους. Θαυμάστηκαν από τους ιθαγενείς των περιοχών που εκπολίτιζαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ζουν μέχρι σήμερα στις παραδόσεις τους σαν οι λευκοί θεοί που ήρθαν από τον ουρανό και τ ' αστέρια. Αυτόν τον πνευματικό πλούτο ο Έλληνας τον έφερε από τους ουρανούς και το σκόρπισε απλόχερα σαν δώρο θεών σ ' όλη την οικουμένη εκπληρώνοντας, τις εντολές του Ιερού Άρχοντα Φωτός του Δία.
Ο Ελληνισμός είναι ουράνια συμπαντική έννοια που δεν φθείρεται, δεν παρακμάζει, δεν εκφυλίζεται γιατί εκφράζει τη σοφία των θεών. Αποτελούμενος από ευρύ σύνολο γνώσεων, αξιών και αρχών, ο Ελληνισμός δόθηκε στους Έλληνες, για τη μετάδοση του σε όλη τη γη και τη μεταμόρφωση της σε ουράνια κοινωνία. Όσοι πολεμούν το ουράνιο πνεύμα του Ελληνισμού, πολεμούν τη γνώση και τους θεούς και αυτοκαταστρέφονται.
Σήμερα ο πλανήτης Γη βιώνει μια νέα Κρόνειο εποχή, της μεγίστης ασέβειας προς το θείο και τη φύση, σε βάρος όλων των όντων του πλανήτη. Επιχειρείται η καταστροφή όλου του έργου του Δημιουργού, και η κατασκευή κλωνοποιημένων ανθρώπων ή τεράτων. Είναι πράξεις καθ ' όλα επιλήψιμες αφού έχουν προκαλέσει την οργή της ουράνιας κοινωνίας.
Πηγή: ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, “Η ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ”, εκδ. Δίον, σελ.: 175 – 177 (2001)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου