Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Συχνότητα ονομάζουμε τον αριθμό των επαναλήψεων ενός γεγονότος στη μονάδα του χρόνου και χαρακτηρίζει οποιοδήποτε φυσικό μέγεθος που μεταβάλλεται περιοδικά, δηλαδή, επαναλαμβάνει τις ίδιες κινήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μέσω των αισθήσεών μας δεχόμαστε πληροφορίες διαφορετικών συχνοτήτων με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Ο εγκέφαλός με ηλεκτρομαγνητικές και χημικές διεργασίες επεξεργάζεται αυτές τις πληροφορίες, τις μετασχηματίζει και δημιουργεί τις εικόνες, τα χρώματα και τα αντικείμενα. Τα χρώματα, οι ήχοι, οι οσμές, οι γεύσεις δεν υπάρχουν καθαυτά, αλλά δημιουργούνται μέσα στον εγκέφαλο, νοητικά, έπειτα από κάποια επεξεργασία που βασίζεται στη φυσιολογία μας.
Εάν ένα ενεργειακό ερέθισμα που προσλαμβάνει κάποιο αισθητήριο όργανο δεν ξεπερνάει ένα συγκεκριμένο ποσό ενέργειας (ενεργειακό κατώφλι), δε μπορεί να δημιουργήσει ικανό ενεργειακό σήμα κι έτσι η ανθρώπινη φυσιολογία το αγνοεί ως μη υπάρχον. Διαπιστώνουμε λοιπόν πως το μεγαλύτερο μέρος της αντίληψής μας είναι απατηλό.
Όλα τα αντικείμενα που βλέπουμε είναι τρισδιάστατες εικόνες, κάτι σαν προσομοίωση ή προβολή ενός τρισδιάστατου ολογράμματος. Ολόκληρη η ύπαρξή μας, όλη η ύλη, όλες οι μορφές ζωής, όλες οι εμπειρίες, όλες οι σκέψεις, όλα τα συναισθήματα και ό,τι υπάρχει στον φυσικό κόσμο, είναι αποτέλεσμα πολύ υψηλών ή και χαμηλών συχνοτήτων και αναλόγως του ύψους αυτών μας είναι ορατά ή αόρατα.
Κάθε θετικό ανθρώπινο συναίσθημα, συντονίζεται σε ψηλές συχνότητες και κάθε αρνητικό σε χαμηλές. Σε άλλες συχνότητες συντονίζεται το υγιές σώμα και σε άλλες το ασθενές. Όλα τα κύτταρα και όλα τα μέλη του ανθρώπινου σώματος παράγουν συχνότητες οι οποίες συγκεντρώνονται σε μια κοινή συνισταμένη που εκδηλώνεται ως αύρα ή ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του σώματος.
Ολόκληρο το ανθρώπινο σώμα, από τα κύτταρα μέχρι το δέρμα καθώς και τα όργανά του, είναι συντονισμένα σε μια συγκεκριμένη συχνότητα η οποία συνυπάρχει σε απόλυτη αρμονία με τον πλανήτη και τον Ήλιο. Το σύνολο των συχνοτήτων του σώματός μας, προβάλλεται στο σύμπαν και δημιουργεί την φυσική του πραγματικότητα.
Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει το ανάλογο είδος συχνότητας και προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα στον ψυχικό μιας κόσμο. Με τον ίδιο τρόπο ο άνθρωπος δέχεται σαν δέκτης, τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού.
Ο ψυχικός κόσμος, διαχωρίζεται σε δύο είδη συχνοτήτων. Η μία συχνότητα εκφράζει το συνειδητό του εγκεφάλου, που παράγει συναισθήματα που σχετίζονται με την υλική υπόσταση και η άλλη εκφράζει το ασυνείδητό μας, το οποίο δέχεται συχνότητες από τον υπερβατικό χώρο, αλλά και εκπέμπει πέραν της υλικής υποστάσεώς του.
Τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη εκπέμπουν συχνότητες αλλά και δέχονται συχνότητες από το σύμπαν και από τα διάφορα ενεργειακά πλέγματα που τον περιβάλουν και όλα μαζί συνδέονται μεταξύ τους και αλληλεπιδρούν.
Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο, ο οποίος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Για παράδειγμα, οι συχνότητες μιας καταιγίδας επιφέρουν εσωτερικές αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα, τις οποίες δεν είμαστε σε θέση να τις αντιληφθούμε. Έχει παρατηρηθεί ότι η επίδραση του καιρού αλλάζει τα συναισθήματά μας, λόγω της λήψεως αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο και το DNA.
Ζούμε μέσα σε μια θάλασσα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων τηλεοράσεων, ραδιοφωνίας, ραντάρ, κινητής τηλεφωνίας, δορυφόρων, ασυρμάτων και άλλων ηλεκτρονικών μέσων, κοσμικής και ηλιακής ακτινοβολίας με πολύ άσχημες επιδράσεις πάνω στο ανθρώπινο σώμα.
Υπάρχουν και οι επικίνδυνες συχνότητες. Είναι καταστροφικές για τον άνθρωπο, όχι μόνο για λόγους υγείας. Για παράδειγμα, συχνότητες στα 523ΗΖ προκαλούν αισθήματα φόβου και πανικού.
Όλες οι νέες γνώσεις, αργά ή γρήγορα, θα δημιουργήσουν έναν νέο πολιτισμό που θα βασίζεται σε νέες αξίες και αντιλήψεις ή θα τον οδηγήσουν στην καταστροφή του.
Από το βιβλίο του Γερ. Καλογεράκη, “Ο Θεικός Άνθρωπος” , σελ. 254-257, εκδ. Δίον
--------------------------------


1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Εξαιρετικη δουλειά!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου