Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ

Ο άνθρωπος μπορεί να υλοποιήσει τις σκέψεις του με την προσωπική του συνείδηση η οποία είναι το βασικό καθοριστικό στοιχείο της δημιουργίας. 

«ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ 0 ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΤΙ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ 'Η ΟΧΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ», αν είναι θετική ή αρνητική, δίνοντας συγκεκριμένη μορφή και μετρήσιμη υπόσταση στο αντικείμενο της σκέψεώς του σε υλική ή αιθερική μορφή. 

Όσο πιο έντονα επιθυμούμε την υλοποίηση των σκέψεών μας και όσο περισσότερο πιστεύουμε σε αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, τόσο περισσότερο ισχυροποιούνται οι νοητικές εκπομπές όταν επιχειρούμε κάτι θετικό και τόσο πιο γρήγορα ανταποκρίνεται το σύμπαν. Η πίστη στον Θεό και η πίστη μας σ' ένα άγαλμα ή σε μια εικόνα ή ένα αντικείμενο, δημιουργεί τεράστια ποσά ενέργειας και ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με τον Ανώτερο Εαυτό μας και με το σύμπαν. Η κβαντική φυσική μας δείχνει το ακριβές σημείο στο οποίο η ενέργεια μετατρέπεται σε φυσική ύλη. Αν και είναι, μέχρι στιγμής, μη αποδεδειγμένο υπάρχουν, όμως βάσιμες ενδείξεις ότι είναι γύρω από τη συχνότητα των 9 ΚΥΚΛΩΝ! 

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, όταν κοιμάται, εκπέμπει κύματα συχνότητας 6 ΚΥΚΛΩΝ ή και χαμηλότερες, όμως μπορεί να διεγερθεί με τη σκέψη σε στιγμές αυτοσυγκεντρώσεως και να φθάσει στους 9 κύκλους, δηλαδή ο άνθρωπος, νοητικά, ΜΠΟΡΕΙ να μετατρέψει την ενέργεια σε ύλη.

Η τεχνολογία μπορεί να σπρώξει το ανθρώπινο μυαλό να φθάσει και να ξεπεράσει τα όριά του, αναγκάζοντάς το να χρησιμοποιήσει ικανότητες που έχει και οι οποίες δεν έχουν ερευνηθεί ακόμη. Αυτό σημαίνει ότι με τις ικανότητές μας, τη συνείδησή μας και με το μυαλό μας μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικές και απίστευτες καταστάσεις, χωρίς να χρειάζεται προηγούμενη εκπαίδευση ή τη συνδρομή της τεχνολογίας, γιατί οι ψυχικές ικανότητες του ανθρώπου με τις οποίες τον προίκισε η φύση είναι τεράστιες, παντοδύναμες και ανεξιχνίαστες. Επομένως ο καθένας μπορεί να πετύχει τα πιο απίστευτα πράγματα, αρκεί να το θέλει αλλά και να ξέρει τι θέλει! 

Η Κβαντική Φυσική θεωρεί ότι η ανθρώπινη συνείδηση δεν είναι προϊόν της ύλης αλλά προέρχεται από την παγκόσμια συνείδηση, η οποία όμως χάνει την έντασή της από την άγνοια και τις αδυναμίες του δέκτη. Όλος ο μαγικός κόσμος των υλικών σωματιδίων δημιουργήθηκε και συνεχίζει να δημιουργείται από τη συνείδηση του παρατηρητή και στον αέναο χρόνο από τη συνείδηση του Θεού Δημιουργού. Μία από τις μαγικές ιδιότητες των υλικών σωματιδίων είναι η συνείδησή τους και η ικανότητα ν' αντιλαμβάνονται τις προθέσεις του παρατηρητή.

Του Γερ. Καλογεράκη, από το βιβλίο του “ΑΙΘΕΡΑΣ”, σελ.: 160 -161, εκδ. Δίον, έκδοση Α 2021.

----------------------------------------

ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου