Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΝΦΟΡΝΤ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗ ΓΗ

Ο Γκάρι Νόλαν, καθηγητής στο Τμήμα Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ στις ΗΠΑ, υποστηρίζει πως οι εξωγήινοι όχι μόνο έχουν επισκεφθεί τη Γη, αλλά βρίσκονται εδώ και δεκαετίες.

Ο Νόλαν έκανε αυτή τη δήλωση στο συνέδριο SALT iConnection 2023 που φιλοξενεί επενδυτές, επιχειρηματίες και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής οι οποίοι συζητούν για ανατρεπτικές καινοτομίες που σχετίζονται με τη χρηματοδότηση, την οικονομία και τη γεωπολιτική.

Στο συνέδριο SALT iConnection 2023 ο καθηγητής αναφέρθηκε στο σήμα Wow!, ένα ισχυρό ραδιοσήμα στενής ζώνης που ανιχνεύθηκε στις 15 Αυγούστου του 1977 από τον οργανισμό για την αναζήτηση εξωγήινης νοημοσύνης SETI.

Ο Νόλαν υποστήριξε πως εξωγήινα είδη παρατηρούν την ανθρωπότητα χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη και προηγμένες μορφές τεχνητής νοημοσύνης. Πρόσθεσε δε, πως φυσικοί σε αμυντικές εταιρείες με τις οποίες είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μοιράστηκαν μαζί του πληροφορίες σχετικά με αυτές τις προηγμένες τεχνολογίες που είχε ανακτήσει η κυβέρνηση και προσπάθησαν να τις αντιστρέψουν.

Ο Νόλαν ελπίζει ότι το Κογκρέσο θα δημιουργήσει μια υπηρεσία καταγγελιών που θα επιτρέπει στους ανθρώπους από το Υπουργείο Άμυνας και άλλους φορείς που διερευνούν αυτό το θέμα να μιλήσουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους.

Χρησιμοποιήστε την αυτόματη μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου