Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ο ΒΩΜΟΣ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

Η απόφαση του δικαστηρίου της 15/4/11, ζητά απ τον ησαπ να επαναφέρει τον βωμό του ελέους και των 12 θεών στην πρότερα του κατάσταση, δηλ προ της 12ης Απριλίου και απαιτεί την ανάδειξη του! ΝΕΝΙΚΗΚΑΜΕΝ  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! toksipnitiri
Μοιραζόμαστε τη χαρά της απόφασης της δικαιοσύνης! Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους διετάχθη από τη δικαιοσύνη να ξαναβγεί στο Φως!
Η Ελληνική δικαιοσύνη πήρε μια λαμπερή απόφαση. Ο Βωμός των Δώδεκα Θεών και του Ελέους, ο Βωμός των Ελλήνων και της ανθρωπότητας ολόκληρης, βγαίνει ξανά στο Φως. Οι εργασίες κατάχωσης του ιερού μνημείου που εσπευσμένα έγιναν τις τελευταίες τρεις μέρες, αναστέλλονται και με απόφαση του Έλληνα δικαστή που εκδίκασε την υπόθεση, αρχίζουν εργασίες επαναφοράς του στην αρχική του θέση. Όλοι οι Έλληνες που απ' την πρώτη στιγμή πόνεσαν και πολέμησαν για να μην συντελεστεί αυτό το έγκλημα, αξίζουν σήμερα τα χαμόγελα των θεών. Τα λαμπερά παιδιά που έβαλαν τα κορμιά τους ασπίδα ανάμεσα στο Βωμό και τα φτυάρια της κατάχωσης αξίζουν το σεβασμό όλων μας.
 Πηγή: Schizas.Com - Πύλη Ιάσωνος - Προσωρινή Διαταγή: Ο Βωμός των 12 Θεών και του Ελέους θα βγει και πάλι στο Φως!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ενα μεγάλο εύγε σε αυτούς τούς άξιους απογόνους των Ελλήνων.
Ανδρειανή

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου