Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ROSWELL;

Για πρώτη φορά έγγραφο με τα ευρήματα του Roswell στην ιστοσελίδα του FΒl.
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΛΙΚΑ…;
Ένα σκαναρισμένο έγγραφο που αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του FΒl κάνει λόγο για τα ευρήματα από τους πράκτορες της υπηρεσίας που βρέθηκαν μετά το περίφημο ατύχημα στο Roswell.
Το έγγραφο που έχει ημερομηνία 23/3/1950 αναφέρει την έκθεση ενός πράκτορα του ο οποίος μίλησε με ένα αντίστοιχο πράκτορα της Αμερικανικής Αεροπορίας και ο οποίος του.... περιέγραψε τα ευρήματα. Είναι άγνωστο εάν ο πράκτορας του FΒl κατόρθωσε να δει ο ίδιος τα ευρήματα ή όχι. Είναι πάντως η πρώτη φορά που αναφορά για την υπόθεση στο Roswell κάνει την εμφάνισή της σε επίσημο Kυβερνητικό Iστολόγιο των ΗΠΑ, έστω και με τη μορφή σκαναρισμένου από το 1950 εγγράφου.
Το κείμενο της αναφοράς έχει ως εξής:
“Η παρακάτω αναφορά προσκομίστηκε στον S.A. (ειδικό πράκτορα/special Agent) ..... (σβησμένο) από τον ..... (σβησμένο). Ένας ερευνητής από την Αεροπορία ανέφερε πως τρεις αποκαλούμενοι ως ιπτάμενοι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό. Περιγράφονται ως κυκλικοί στο σχήμα με ανασηκωμένο το κεντρικό τμήμα περίπου 50 πόδια (16 μέτρα) σε διάμετρο. Κάθε ένα από τα αντικείμενα είχε μέσα του τρία σώματα ανθρώπινης φυσιολογίας αλλά μόνο 3 πόδια σε ύψος (1 μέτρο), ντυμένοι με μεταλλικής υφής ενδυμασία με υφή υφάσματος.
Tα ρούχα αυτά έμοιαζαν με τις στολές που χρησιμοποιούν οι δοκιμαστές πιλότοι και πιλότοι αγώνων ταχύτητας. Σύμφωνα με τον κύριο ..... (σβησμένο) πληροφοριοδότη οι δίσκοι ανακαλύφθηκαν στο Νέο Μεξικό, εξαιτίας του γεγονότος πως η κυβέρνηση έχει ένα υψηλής ισχύος ραντάρ εγκατεστημένο στην περιοχή και πιστεύεται πως το ραντάρ παρεμβάλλεται με τους μηχανισμούς του δίσκου.
Καμία άλλη περαιτέρω εκτίμηση δεν έγινε από τον S.A. ..... (σβησμένο) αναφορικά με τα ανωτέρω”.  ΒΙΝΤΕΟ.  Πηγή.
Όποιοι θυμούνται, το θέμα υποβαθμίστηκε, με το επιχείρημα ότι το «σπιράλ» τηλεφωνικό καλώδιο που φαίνετε στο επίμαχο βίντεο, διαψεύδει την γνησιότητα του (βίντεο και άρα του γεγονότος…) γιατί όπως μας είπαν,  δεν υπήρχε τέτοιου τύπου καλώδιο το 1947. Είναι όμως έτσι;
Διαβάστε παλαιότερο σχετικό θέμα: ROSWELL ΚΑΙ ΣΠΙΡΑΛ ΚΑΛΩΔΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου