Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΣΦΑΙΡΕΣ (orbs)

Εμφανίζονται στις φωτογραφίες όλο και συχνότερα.
Επιστήμονες από το Ινστιτούτο Self Mastery Earth υποστηρίζουν την προχωρημένη άποψη πως τα orbs είναι στην ουσία πνευματικές εκδηλώσεις που αποτελούν προεκτάσεις της συνειδητότητας.
Άλλοι  υποστηρίζουν πως πρόκειται για εκδηλώσεις άϋλων οντοτήτων.
Και βέβαια άλλοι, ότι είναι απλά σκόνη στο φακό.
Οι φωτόσφαιρες είναι φωτεινές υπάρξεις με συνείδηση.
Συνειδήσεις από άλλες διαστάσεις οι οποίες παρακολουθούν, μαθαίνουν και βοηθούν. Μπορείς να τις συναντήσεις σε μέρη με δυνατό ενεργειακό πεδίο ή αν εκεί που βρίσκεσαι δημιουργήσεις εσύ δυνατή ενέργεια αγάπης αυξάνοντας την συχνότητα του σώματος σου!
Αν επισκέπτεσαι ενεργειακά σημεία στην Ελλάδα ναούς η βουνά, ποτάμια, λίμνες, να πηγαίνεις με αγνή ΑΓΑΠΗ χωρίς ίχνος θυμού, μίσους η κακίας για κανέναν και για τίποτα.
Ακύρωσε όλα τα αρνητικά που προσπαθούν να πλήξουν τους ανθρωπίνους εγκεφάλους.
Όσο εξελίσσεσαι στην Αγνή Αγάπη τόσο θα διευρύνεται η συνείδηση σου και η ενεργοποίηση των εγκεφαλικών κυττάρων και του φωτεινού σου ενεργειακού σώματος. K030771 


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται και αφού ζητηθεί αυτό από τους ερευνητές. Και ένα τελευταίο που ίσως να σημαίνει κάτι: Συνήθως οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται σε μεγάλες συνεστιάσεις ανθρώπων, συναυλίες, και γενικά σε εκδηλώσεις χαράς.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΑ ΤΑ «ORBS»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου