Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΑΙΕΝ ΔΥΣΤΥΧΕΙΝ...

(υποπαράγραφοι: αιέν θρησκευτικοκρατείν και αιέν πολιτικοκρατείν)
Μήπως θα πρέπει να επονομαστεί «η δυστυχία του να είσαι Έλλην»; Ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι.  Ο εχθρός μας είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού. Είναι επώνυμος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος. Οι πράξεις του δεν απαιτούν αποκωδικοποίηση, είναι ερμηνεύσιμες και από παιδιά του Δημοτικού σχολείου. Όμως οι ενήλικοι συμπατριώτες μας τυφλοί και κουφοί δεν μπορούν να αντιληφθούν τα τεκταινόμενα. Θέλουν ντε και καλά  κάπου να ανήκουν. Το να είναι ελεύθεροι τους πειράζει στα ... νεφρά, τους προκαλεί  συχνουρία, νοιώθουν ξεκρέμαστοι, ανερμάτιστοι, νοιώθουν ένα κενό. Ότι δεν φταίνε δεν φταίνε. Έτσι τους έμαθε το σύστημα. Δεν νοείται να βρισκόμαστε 11 χρόνια στην νέα χιλιετία και να κουβαλάμε δεδομένα των αρχών του προηγούμενου αιώνα. Υποτίθεται ότι πρέπει να έχουμε παραστάσεις από την εποχή που ζούμε και να βλέπουμε όσα συμβαίνουν γύρω μας έστω και σαν εικονική πραγματικότητα. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα γεγονότα που τρέχουν. Βλέπουμε τους πανάξιους ιεράρχες μας πως προσαρμόζονται στα σημεία των καιρών και ο έχων δύο χιτώνας αρπάζει και έναν τρίτο ή δημιουργεί αποδοτικές επενδύσεις σε αχτύπητες μετοχές σε μεγάλες πολυεθνικές ή ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την νέα παγκόσμια θρησκεία που θα δημιουργηθεί. Γενικά ενεργούν για να βρίσκονται στην κορυφή του κύματος και προσπαθούν να μην τους πάρει από κάτω. Όμως το ποίμνιο επειδή είναι ποίμνιο και κάθε αλλαγή σκηνικού μπορεί να του προκαλέσει τραυματικές ψυχολογικές καταστάσεις, το κρατάνε προσηλωμένο σε αυτά που του έχουν μάθει. Έτσι έχουν το κεφάλι τους ήσυχο επειδή σήμερα με την πρόοδο της επιστήμης μπορεί να μεταλλαχθεί, αν δεν προσέξουμε, κάποιο πρόβατο σε Λύκο. Και ο Λύκος είναι αιμοβόρο ζωντανό δεν κάνει αστεία. Έτσι λοιπόν έχουμε φορτωθεί κάποια θρησκεία που μας φοβερίζει που μας θέλει να σερνόμαστε και να προσκυνάμε, να έχομε «τον φόβο του Θεού» ενώ διατείνονται ότι μας αγαπάει και είναι ο Θεός της αγάπης. Πως τώρα ο Θεός της αγάπης είναι Εβραίος είναι από τα παράξενα μαζί με το περιβόητο «των προπατόρων ημών Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ» «υπέρ του αγίου lσραήλ» και μετά φταίω εγώ ή ο οποιοσδήποτε να μιλήσει για Ιουδαιοχριστιανισμό. Γενικά τα έχουν πολύ μπλεγμένα τα πράγματα και ενώ υποτίθεται ότι ήλθε για να διδάξει την αγάπη και την δικαιοσύνη στον κόσμο και την Ειρήνη. Έκτοτε έχουμε πνιγεί στους πολέμους στην αδικία και το μίσος. Απλά πράγματα που δεν χρειάζονται πολύ μυαλό για να γίνουν κατανοητά. Αδειάστε το μυαλό σας από πλάνες ιδέες και βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι σας έχουν παρασύρει σε λάθος δρόμο με το ζόρι, με διώξεις με βασανιστήρια με θανάτους. Το Έθνος μας παραλίγο να εξοντωθεί. Το υπέρτατο όν δέχεται τις ευχαριστίες των παιδιών του οπουδήποτε και αν είναι. Ξεφύγετε από το μαντρί πάψτε να είσαστε πρόβατα. Ψηλά το κεφάλι και ακούστε την φωνή της λογικής που λέει ότι πρέπει να ψάχνουμε την αλήθεια όπου μπορούμε να την βρούμε, δηλαδή να διαβάσουμε, να μην είμαστε όπως μας θέλουν απαίδευτοι αλλά πάντοτε με καθαρό μυαλό.
Το άλλο Αιέν που περιμένει είναι το πολιτικοκρατείν. Δεν είναι σημερινό φαινόμενο, πάντοτε και ανέκαθεν οι λίγοι πονηροί ήθελαν και επιθυμούσαν διακαώς να εξουσιάζουν τους πολλούς. Ε! όχι κι έτσι!!!!!! Πρέπει δηλαδή να έχεις κάποιο χρώμα να έχεις κάποιον πάνω από το κεφάλι σου να σε ελέγχει για να αισθάνεσαι άνετα; Δηλαδή ούτε ελευθερία σκέψεως ούτε ελευθερία θέλησης αλλά όλα υποταγμένα στο κόμμα ή στην ομάδα όποια και αν είναι. Συμφωνώ ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει η οχλοκρατία. Κάποιος ηγέτης πρέπει να υπάρχει κοινής αποδοχής. Οι μηχανισμοί των κομμάτων που εκτρέφουν ένα σωρό άχρηστους και τελευταίας κοινωνικής στάθμης παρατρεχάμενους, τσιμπούρια της εξουσίας που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους αλλά διαβιούν παρασιτικά κάνοντας την ζημιά τους και μόνον με την παρουσία τους, της οποίας ένα μεγάλο τμήμα του μηχανισμού, είναι ο συνδικαλισμός. Αυτός ο τελευταίος έχει εκτραπεί του σκοπού του και χρειάζεται ριζική εκκαθάριση. Είναι το μεγάλο παράσιτο της εξουσίας. Έχουν εξελιχθεί σε δημίους των εργαζομένων που υποτίθεται ότι προασπίζουν τα συμφέροντά τους. Είναι πάντοτε προσκείμενοι στο μεγαλειώδες στο ανυπέρβλητο, στο ασύγκριτο μεγάλο Τοτέμ της εξουσίας την αυτού μεγαλειότητα του κόμματος. Οι ευτυχισμένοι κάτοικοι της χώρας αισθάνονται υπερβολικά ασφαλείς και άβουλοι, κυριολεκτικά πιόνια, στην αγκαλιά του κόμματος και τους περιέργους και πολύπλοκους μηχανισμούς του. Όταν βρίσκεται στην εξουσία είναι δυο με τρία σκαλιά πάνω από τον πρωθυπουργό. Γιατί;;;;; Επειδή κάποιοι ανόητοι σαν κάποιους από εσάς πιστεύουν σε αυτούς. Τους έχουν θεοποιήσει, όποια βλακεία και αν κάνουν, συνήθως οι εξυπνάδες απουσιάζουν, αλλά επικρατεί η μέθη της εξουσίας με την παντοδυναμία που την συνοδεύει και τους θεοποιούν. Συνήθως πάσχουν από οποιουδήποτε είδους οφθαλμικές παθήσεις και χρόνια κώφωση ή μάλλον επιλεκτική ακοή. Κρύβουν ή διαστρεβλώνουν τις πικρές αλήθειες από τα μάτια και τα αυτιά των υπευθύνων και τους παρουσιάζουν μια εικονική πραγματικότητα και όπως είναι επόμενο μη έχοντας επαφή με την σκληρή επικρατούσα πραγματικότητα ενεργούν και ασκούν μια αλόγιστη εξουσία. Μήπως έχετε την εντύπωση ότι επειδή δηλώνουν πολιτικοί ή εν πάση περιπτώσει ασχολούμενοι με το ευγενές άθλημα της εκμετάλλευσης των μαζών είναι δύσκολο να το ασκήσει κάποιος; Αυτοί οι ίδιοι το έχουν κάνει επιστήμη την οποία έχουν συνθετοποιήσει για να δείχνει δύσκολη. Τίμιοι άνθρωποι και πατριώτες υπάρχουν και μπορούν εύκολα να αναλάβουν με πολύ επιτυχία την διοίκηση της χώρας. Το αποφεύγουν επειδή είναι όλα τόσο βρώμικα, που κινδυνεύουν να λερωθούν για όλη τους την ζωή.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ο Δίκης οφθαλμός ή του έχετε βγάλει τα μάτια. Είναι όμως δεδομένο ότι οι συμπαντικοί νόμοι λειτουργούν άμεσα  αποτελεσματικά και ανταποδοτικά. Ηδη στους ουρανούς κάποιων χωρών έγιναν ορατοί οι δύο Ήλιοι. Είθε ο ύψιστος Ζεύς να φανεί   μεγαλόθυμος.
Αστερίων(ΚΒ)  (Απόσπασμα) Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου