Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο Πλάτωνας
 συμβολίζει τον Αιθέρα
με δωδεκάεδρο.
Γνωρίζουμε από την σοφία των Ελλήνων φωτισμένων προγόνων μας, ότι ο αιθέρας συμπυκνούμενος, δημιουργεί τον υλικό κόσμο.
Ένας κόσμος, του οποίου η μοριακή δόμηση συντιθέμενη, κατασκευάζει την αισθητή απτή ύλη.
Η αιθερική ενέργεια των ανθρώπων, αν δεν είχε μετουσιωθεί σε ύλη, δεν θα μπορούσε να «αισθανθεί» αυτήν την εικονοκυτταρική ή εικονομοριακή μετουσίωση.
Με την δυνατότητα αυτή λοιπόν, «βιώνει» τις πολλαπλές εκφάνσεις της αιθερικής ενέργειας.
Το υλικό σώμα του ανθρώπου μοιάζει με το κρεμμύδι. Όπως σ΄ αυτό υπάρχουν επάλληλα φύλλα-στρώσεις, έτσι και το σώμα μας περιβάλλεται με πλέγματα αιθερικών ενεργειών, ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και βιομαγνητικού ρευστού. Όπως από την κορυφή του κρεμμυδιού αναπτύσσεται ο βλαστός και κάτω οι ρίζες του, οι ενέργειες ξεκινούν από το κεφάλι και καταλήγουν στα πόδια = ρίζες με συνεχόμενες ροές, οι οποίες λειτουργούν και αντίστροφα, ως ελλειψοειδείς κύκλοι.
Η μοριακή σύνθεση της ύλης είναι σαν στίγματα (τελείες), που σαν παζλ ενώνονται και δημιουργούν την ορατή εικόνα του υλικού. Για να γίνει κατανοητό, ας πάρουμε για παράδειγμα την λειτουργία της τηλεόρασης. Η εικόνα που προβάλλεται στις οθόνες, είναι εκατομμύρια στιγμάτων τελειών, που όταν συντίθενται μας σχηματίζουν εικόνα. Αν αποϋλοποιηθεί – αποσυντεθεί η εικόνα θα έχουμε πάλι τελείες ! με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και το σώμα μας. Είναι συμπύκνωση του αιθερικού και μορφοποίηση.
Ευνόητο είναι ότι η αποσυμπύκνωση της ύλης μας «μεταφέρει» στην προτεραία μας υπόσταση της αιθερικής μορφής. Αυτή είναι η ουσία της εικονικής πραγματικότητας της ύλης, σε σχέση με την ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΙΘΕΡΙΚΗ.
Αυτή η αλήθεια καταδεικνύει την ανοησία των ανθρώπων, οι οποίοι εγκλωβισμένοι στον εικονικό κόσμο, θεωρούν αυτόν ως πραγματικό και χαραμίζουν τον έμβιο βίο σε ανούσια πράγματα όπως : επιβίωση, συσσώρευση υλικών αγαθών, αγώνα για περισσότερα κ. ά. Ξεχνώντας ότι σκοπός της ζωής τους, δεν είναι αυτός, αλλά αφού γνωρίσουν την εμπειρία του σχολείου της ύλης, να ανελιχθούν πνευματικά σε ανώτερα πεδία.
Αλλοίμονο αν το νόημα της ζωής είναι : να ζήσουμε καλά, να δημιουργήσουμε αγαθά, να αποκτήσουμε πλούτο και όταν έρθει η ώρα η ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ, να φύγουμε πάλι γυμνοί όπως ήρθαμε, χωρίς καν να πάρουμε το υλικό μας όχημα –σώμα, το οποίο επιστρέφεται εκεί απ΄ όπου προήλθε.
Αυτοί που ζουν για να ζουν, ανεγκέφαλοι της γνώσης και λόγου ύπαρξής των, εγκλωβισμένοι από τους ερπετοειδείς αποστάτες σκοτεινούς, χρησιμεύουν ως ζωοτροφή, ώστε να βασιλεύουν εκείνοι στο εικονοϋλικό πεδίο.
Αυτό που φοβούνται και τρέμουν, είναι η αφύπνιση των ανθρώπων και κυρίως τρομοκρατούνται από θετικά ενεργειακά κύματα ΑΓΑΠΗΣ.
Το μεσοδιάστημα πεδίο που χωρίζει την ύλη από το αιθερικό, είναι γεμάτο από δαιμονικές δυνάμεις οι οποίες τρέφονται και θεριεύουν, από τον φόβο μας, τα αρνητικά συναισθήματα, άγχος, θλίψη, θυμός, άγνοια, μίσος κ. ά. Σε ορισμένες δε περιπτώσεις όταν επιθυμούν να λάβουν υπόσταση και να υλοποιηθούν, θέλουν το ζωτικό μας υγρό ...α ί μ α...Έφτιαξαν για το δικό τους καλό, παράλληλα εικονικά πεδία καθρέπτες, ώστε όταν βγαίνουμε από τον ένα να μπαίνουμε στον επόμενο και ούτω καθεξής. Φυλακή στη φυλακή. Μοιάζει με την ρώσικη κούκλα μπαμπούσκα, που περιέχει μέσα της άλλες μικρότερες.
Αυτό που μας σώζει είναι το πυρ του DNA που λειτουργεί σαν μπουζί ανάφλεξης να πάρει μπρος η υπερμηχανή της αφύπνισης.
Πιστεύετε στον εαυτό σας και αντλείστε δύναμη από τον ΕΣΩ ΕΑΥΤΟ, γιατί αυτός είναι αληθινός. Σπάστε τα δεσμά που σας κρατούν αιχμαλώτους και πολεμήστε το ψέμα που έγινε συνήθεια και με τον καιρό σαν η μόνη αλήθεια. Αναβαπτισθείτε στα νάματα των σοφών προγόνων μας. Εκείνοι ήξεραν.... και παρέδωσαν τους θησαυρούς της γνώσης στους φύσει κληρονόμους τους.
Κλείνοντας θα πω μια λαϊκή παροιμία : «αν δεν έχεις νύχια να ξυστείς μην περιμένεις από τον άλλον να σε ξύσει.» Με αυτό θέλω να πω τα εξής. ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ...ΚΑΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ.

Έλληνες κατ΄ όνομα, ΓΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ

₪₪₪ ΔΙΟ-ΓЄΝЄΙΣ ₪₪₪

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου