Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ - ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠ-ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΚΑΘΕ ΟΝΟΜΑ ΘΕΩΝ  ΚΑΙ ΘΕΑΙΝΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ.   
ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΘΝΗΤΟΙ (ΒΡΟΤΟΙ) ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΘΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ -ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΗΜΙΘΕΟΙ. ΑΦΗΝΑΝ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ.
 ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΨΥΧΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.
 ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΜΙΘΕΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΟΝΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΒΑΙΝΑΝΕ ΣΤΟ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΘΛΟ.
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑ, ΖΕΥΓΑΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ-ΥΛΗ, ΟΣΩΤΟΥ Ο ΚΡΟΝΟΣ -ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ -ΧΡΟΝΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ.
ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ ΤΟΥ ΑΤΕΡΜΟΝΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.
ΕΠΕΙΤΑ Ο ΔΙΑΣ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ, ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (ΜΗΤΙΔΑ), ΤΗΝ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΣΗ (ΗΡΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΡΜΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ, ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΨΗΧΗΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΖΩΩΔΗ ΕΝΣΤΚΤΑ, ΕΓΩΙΣΜΟ, ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΧΙΜΟ ΑΡΗ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ Η ΣΕΛΗΝΗ( ΜΗΝ)-ΜΗΤΙΣ-ΑΡΤΕΜΙΣ-ΕΣΤΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΞΗΣ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.
ΤΕΛΟΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΕΠΙΚΟΥΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΔΥΜΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ (ΤΗΝ ΑΣΠΙΛΗ-ΑΓΝΗ-ΑΔΟΛΗ) ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.
ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΡΥΠΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ….. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ Α-ΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟ-ΕΛ- ΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑ-ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΕΛ-ΛΗΝΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΗΦΑΝΕΙΑ…….ΕΡΡΩΣΘΕ ΕΣ ΑΕΙ!!!
ΛΥΚΑΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου