Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ – ΣΥΜΠΑΝΤΑ - ΚΟΣΜΟΙ

Η ιστορία του κόσμου είναι ένα ποτάμι που δημιούργησε ο χρόνος. Αλλού κυλάει ήσυχα τα νερά του και αλλού ορμητικά· αλλού είναι θολό και αλλού πεντακάθαρο. Εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε τη δύσκολη διαδρομή και να το διασχίσουμε αντίθετα προς το ρεύμα του, για να φθάσουμε στις πηγές του. Θα χρειαστεί να πάμε πέρα από τον ορίζοντα των γεγονότων, έξω από την πραγματικότητα των αισθήσεων και θα αναγκαστούμε να περπατήσουμε στις παρυφές του μυστηρίου για να φθάσουμε στην ουτοπία, όπου όλα, υπάρχουν και δεν υπάρχουν.
Ο άνθρωπος είναι ανίκανος να διακρίνει το ψέμα από την αλήθεια.
Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι θεωρείται αυταπόδεικτο, όπως απαιτούν η θρησκεία, η πίστη και το δόγμα.
Δόγμα είναι ένα καθορισμένο πλαίσιο σκέψης, θρησκευτικού, πολιτικού ή επιστημονικού περιεχομένου, έξω από το οποίο κάθε αντίθετη άποψη χαρακτηρίζεται αίρεση και ανοησία. Έτσι ο δογματισμός επικράτησε σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μας και πρέπει να πειθαρχούμε υποχρεωτικά σε αυτόν για να είμαστε αποδεκτοί από το σύστημα.
Η φύση όμως δεν έβαλε φραγμούς στο έργο της αναζήτησης της αλήθειας· φραγμούς έβαλαν τα δόγματα και το κατεστημένο.
Η ελληνική σκέψη μεγαλούργησε γιατί παρέμεινε αδογμάτιστη και αγωνίστηκε για την ελευθερία του πνεύματος.
Η θέα των ουρανών την ημέρα και το φως των άστρων τη νύχτα, είναι για μας το κλειδί για την κατανόηση του μεγάλου πνεύματος της δημιουργίας και όλων των κοσμικών δυνάμεων. Μέσα στο φως των αστεριών και το ουράνιο άπειρο, υπάρχουν και κινούνται όλες οι στρατιές των Ελλήνων θεών και ηρώων.
[[Υπάρχουν συνολικά τριάντα δύο σύμπαντα τα περισσότερα των οποίων είναι κατά πολλά δισεκατομμύρια χρόνια αρχαιότερα του δικού σας και έχουν αναπτύξει υπερπολιτισμούς αδιανόητους για τη γήινη επιστήμη. Οι υπερπολιτισμοί αυτοί των "Πανσόφων Δημιουργών" μπορούν να δημιουργήσουν σύμπαντα εκ του μηδενός, είτε δημιουργώντας αυτοί τις μαύρες οπές, είτε χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες. Προκαλούν την έκρηξη αυτών και κατόπιν δημιουργούν όλες τις κατάλληλες οικολογικές συνθήκες και εμφυτεύουν τη ζωή, όλα τα είδη του ζωικού όσο και φυτικού Βασιλείου με δική σας ορολογία, σε όλα τα ουράνια σώματα που δημιούργησαν.
Το δικό σας σύμπαν είναι τεχνητό δημιούργημα προηγμένου υπερπολιτισμού των "Πανσόφων Δημιουργών". Κοσμικών όντων, όχι μόνο εξωγήινων, αλλά εξωσυμπαντικών και εξωδιαστατικών. Αυτοί ζούν σε κάποιο από τα πολλά παράλληλα προς το δικό σας σύμπαντα. Στα αρχικά στάδια της δημιουργίας του, το επέβλεπαν συνεχώς και κατόπιν το άφησαν να εξελιχθεί αυτόνομα, χωρίς να παρεμβαίνουν στη λειτουργία του.
Παρεμβαίνουν μόνο όταν υπάρχει ανάγκη για τη διόρθωση κοσμικών εκτροπών αστέρων και πλανητών και άλλων ουρανίων φαινομένων, ή όταν η ύβρη των λογικών όντων υπερβεί όλα τα ανεκτά θεσμοθετημένα όρια.
Ο εποικισμός συμπάντων, γαλαξιών και αστρικών συστημάτων με νοήμονα όντα, γίνεται με ειδικές αποστολές, που έχουν την τελική ευθύνη προώθησης της νοημοσύνης των όντων αυτών.
Η μεγάλη έκρηξη που δημιούργησε το δικό σας σύμπαν, δεν προκλήθηκε από μόνη της τυχαία, ούτε και από τον Θεό, αλλά ήταν μια έκρηξη που προκάλεσαν οι "Πάνσοφοι Δημιουργοί" των συμπάντων, είτε κατόπιν εντολής κάποιων άλλων υπέρτερων από αυτούς σοφών, είτε εξ ιδίας πρωτοβουλίας.
Μπορούν να το δημιουργήσουν και το δημιουργούν είτε από αυταρέσκεια όπως ένας άνθρωπος της Γαίας μπορεί να χτίσει ένα νέο σπίτι, είτε για να γεμίσουν τον κενό χώρο του σύμπαντος, όπως κάνουν οι κάτοικοι της Γαίας χτίζοντας νέες πόλεις, με νέες κατοικίες]].
Γεράσιμος Καλογεράκης - Η Υπέρτατη Μύηση & Ο Κρυστάλλινος Ήλιος & Η Σιωπηλή Σελήνη σελ. 59, εκδ. Δίον 
...
Το Ολοκληρωμένο Σύμπαν (δηλαδή όλα τα σύμπαντα -παράλληλα και μη- που ενυπάρχουν μέσα του), ενδεχομένως «κολυμπάει» σε έναν αιθέρα ή μία κοσμική ψυχή, όπου και αποτελεί τον «ολοκληρωμένο χωροχρόνο», μέσω του οποίου, εμείς και άλλα όντα, αντιλαμβανόμαστε συμβάντα –έστω και συγκεχυμένα– ως θαύματα ή μεταφυσικά φαινόμενα.
Όλα αυτά περιγράφονται θαυμάσια μέσα από τα διάφορα αποσπάσματα και σπαράγματα που (ευτυχώς διασώθηκαν) αποτελούν τον αρχαιότατο και Ελληνικό μύθο της Ευρυνόμης και της δημιουργίας του Σύμπαντος κόσμου:
Η Ευρυνόμη ξεπηδάει από το Χάος (ενδεχομένως την μήτρα κάποιου σύμπαντος). Η ίδια «γεννάει» τον Οφίωνα (ένα άλλο σύμπαν) και μαζί του «εγγυμονεί» το δικό μας σύμπαν όπως το ξέρουμε.
Αργότερα, η Ευρυνόμη και ο Οφίωνας φεύγουν από το Σύμπαν μας, ίσως, για να «γεννήσουν» κάποιο άλλο.
Σύμφωνα με τον Robert Charroux στο βιβλίο του Παράλληλοι Κόσμοι: Το Ολοκληρωμένο Σύμπαν «δεν είναι κενό, αλλά αντίθετα υπερπλήρες, εφόσον περιέχει τον κόσμο μας και αναρίθμητους άλλους.
Διαθέτει την αυθυπαρξία του και κατοικείται από άγνωστες σ’ εμάς μορφές ζωής. Η αντίληψη της αντικειμενικότητας των φαινομένων μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως οι κάτοικοι του ολοκληρωμένου σύμπαντος – ιδέες, δυνάμεις, πραγματικά όντα – δεν αποτελούνται από συγκεντρώσεις συμπεπυκνωμένης ύλης, όπως εμείς, κι αυτό γιατί η επιστήμη μας διδάσκει, ότι η εξέλιξη προχωράει πάντα από τις πιο χοντροκομμένες στις πιο εκλεπτυσμένες μορφές.
Έτσι μπορούμε να φανταστούμε όντα που αποτελούνται αποκλειστικά από ενέργεια. Μ’ αυτό τον τρόπο, είναι λογικό να υποθέσουμε πως όντα άυλα και ενεργειακά, διαθέτουν την ικανότητα να προσαρμόζονται σε κάθε είδος παράλληλου κόσμου, εφόσον από την φύση τους ανήκουν στο Ολοκληρωμένο Σύμπαν».
Η υπόθεση που προτείνει ο Charroux ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου