Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ

Θυμάστε που στο πολύ πρόσφατο παρελθόν, είχε κατακλυστεί το διαδίκτυο με μηνύματα εξωγήινων; Και όχι μόνο, αλλά και από αγγέλους, αρχαγγέλους, αγίους, μέχρι και η Μαρία η Μαγδαληνή «έστελνε» μηνύματα… (;;;!!!). Και τι δεν διαβάσαμε. Υποσχέσεις υποσχέσεις υποσχέσεις και μία λέξη κυριαρχούσε πάντα. Σύντομα σύντομα σύντομα, και αυτό το «σύντομα» τελειωμό δεν είχε. Και δώστου αναδημοσιεύσεις και δώστου μεταφράσεις από την Εσπερία…. και το σύντομα ήρθε πέρασε και πάει και τελείωσε τελικά…. σύντομα.
Λοιπόν σήμερα θα σας δώσω κι εγώ ένα μήνυμα επειδή αυτό δεν χαϊδεύει αυτιά. Υπενθυμίζω ότι ο ίδιος ο συγγραφέας, σε κάθε του βιβλίο, προτρέπει τον αναγνώστη να μην πιστεύει τίποτα, ούτε από τα γραφόμενα του, αλλά ο καθένας να κάνει την δική του προσωπική έρευνα. Αυτό για ενδεχόμενη προσπάθεια εκτροπής από το θέμα…..
Εξετάστε αν το περιεχόμενο του κειμένου ανταποκρίνεται στην γήινη πραγματικότητα. 
Προς γνώση και συμμόρφωση, περισυλλογή και προβληματισμό και λύσιμο ίσως κάποιων αποριών.
[[«Όταν θα φθάσετε στο επίπεδο εκείνο της τεχνολογικής εξέλιξης που θα μπορείτε να κάνετε διαστρικά ταξίδια, δεν θα σας επιτραπεί η απομάκρυνσή σας από τη Γαία, εφ’ όσον συνεχίσετε να κατέχεστε από τη σημερινή αλαζονική νοοτροπία, διότι οι αστρικές κοινωνίες δεν θα σας δεχθούν, ούτε σαν συνομιλητές και πολύ περισσότερο σαν συνεργάτες, και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούν συγκατοίκηση μαζί σας.
Ποιος από εσάς θα ήθελε να δυσκολέψει τη ζωή του μένοντας στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που δεν σέβονται τον χώρο διαμονής τους, τον ρυπαίνουν και τον καταστρέφουν, που σκοτώνουν τον συνάνθρωπό τους χωρίς λόγο. που αφανίζουν τις άλλες μορφές ζωής χλωρίδας και πανίδας, που τρώνε μολυσμένες τροφές, που πίνουν βρώμικο νερό και αναπνέουν δηλητηριασμένο αέρα και που όλη αυτή την απρεπή συμπεριφορά τη θεωρούν δικαίωμά τους και νομίζουν ότι δεν έχουν καμία υποχρέωση για την αποκατάσταση των βλαβών που έχουν προξενήσει στον πλανητικό οργανισμό;
Ποιος θα ήθελε να ζήσει με ανθρώπους που ασεβούν προς το θείο;
Δεν είστε ιδιοκτήτες της Γαίας, αλλά φιλοξενούμενοι επισκέπτες περιορισμένου χρόνου. Δεν σας ανήκει τίποτε και δεν έχετε το δικαίωμα να την μολύνετε, γιατί καθιστάτε τους εαυτούς σας απόβλητους όχι μόνο από τη Γαία αλλά και από τον γαλαξία ολόκληρο. Εάν δεν γίνεται μαθητές της αλήθειας το σύμπαν δεν θα σας δεχτεί και θα σας έχει συνεχώς στην απομόνωση.
Επισκεφτήκατε τη Γαία, για να εξευγενίσετε τον εαυτό σας και να διδαχτείτε από τη νέα σας ενσάρκωση. Υποστηρίξτε τον εαυτό σας και μην τον απομακρύνετε από τον σκοπό σας, γιατί εσείς κάνετε τα αντίθετα απ’ ότι επιτάσσουν οι συμπαντικοί νόμοι.
Έχετε έρθει πολλές φορές στη Γαία στην πατρίδα σας, ξαναβρίσκετε τους φίλους και τους εχθρούς σας, αλλά δεν τους αναγνωρίζετε, όπως και αυτοί δεν γνωρίζουν εσάς και πολλές φορές έχετε εγκαταλείψει τη Γαία επανερχόμενοι στην ουράνια αφετηρία σας, χωρίς να αντιληφθείτε τον σκοπό της ενσάρκωσής σας.
Όπως φαίνονται μπροστά σας οι πρωτόγονες φυλές κανιβάλων του Αμαζονίου και της Αφρικής. έτσι φαίνεστε και σεις μπροστά στις ουράνιες κοινωνίες. Όπως βλέπετε εσείς τις συγκρούσεις των αρσενικών ζώων για την κυριαρχία της αγέλης, έτσι βλέπουν και οι ουράνιες κοινωνίες τις ωμότητες που γίνονται στους αιματηρότατους και αναίτιους πολέμους για επικράτησή σας και θλίβονται. Όπως Βλέπει ένας φιλόσοφος την αθεΐα, τα ψεύδη και τις απάτες των ιερατείων και των πολιτικών ηγετών, έτσι φαντάζετε κι εσείς στα δικά μας μάτια.
Όπως προβληματίζεται ένας ελεύθερος και ανοιχτόμυαλος άνθρωπος από την αλαζονεία, τις απάτες των θρησκειών και την εκκλησιαστική δουλεία του δόγματος, έτσι και χειρότερα φαίνεστε εσείς μπροστά σε εμάς.
Δεν έχετε αντιληφθεί καθόλου τον σκοπό της υπάρξεώς σας και την αποστολή σας στην Γαία, αλλά περιμένετε να σας την εξηγήσουν οι παντός είδους εξουσιαστές, με αποτέλεσμα να έχετε χάσει τελείως τον προορισμό σας την κρίση και τη λογική σας.
Μεταξύ των ανθρώπων που γνωρίζουν και αυτών που δεν γνωρίζουν υπάρχει χάος απροσμέτρητο. Ακόμη μεγαλύτερο χάος υπάρχει μεταξύ του δικού σας τρόπου σκέψης και του δικού μας.
Γι' αυτό αποφεύγουμε τις επαφές μαζί σας, ελπίζοντες σε μία μελλοντική αλλαγή του τρόπου σκέψης σας και της συμπεριφοράς σας, βοηθούμενοι από εμάς, ώστε να μπορούμε να συνεννοηθούμε»]].
Γεράσιμος Καλογεράκης, Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ & Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ, σελ. 142, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου