Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Προειδοποιεί για Εξωγήινη Παρέμβαση...

«Υπάρχουν τρία επίπεδα πνευματικής ανάπτυξης σε άλλους γαλαξίες. Εμείς είμαστε το χαμηλότερο. Και οι ανώτεροι πολιτισμοί έρχονται μέσω των UFOs και βλέπουν τι κάνουμε. Εάν απειλούμε να αποσταθεροποιήσουμε τον τόπο, με τον Μακρόν εδώ, τον Πούτιν εκεί, θα μας σταματήσουν, θα μας «κόψουν στο μισό» και η Γη θα καταρρεύσει, όλοι θα καταστραφούν και θα μας κρατήσουν έτσι για πέντε χιλιάδες χρόνια. Θα στείλουν τον Αδάμ και την Εύα και θα φτιάξουν τον κόσμο ξανά».
Όταν ένας παγκόσμια γνωστός ηγέτης, σημερινός ή πρώην, εκδηλώνει πίστη στα ΑΤΙΑ, τότε το κοινό αντανακλά τη λογική του σχετικά με το τι πραγματικά μπορεί να γνωρίζει για αυτά τα άγνωστα αντικείμενα. Όταν αυτός ο ηγέτης προειδοποιεί επίσης για, ενδεχομένως, καταστροφικές εξωγήινες εισβολές, τα αυτιά μας ανοίγουν και οι κεραίες της αντίληψής μας ορθώνονται περισσότερο. 
Αυτό συνέβη στην Πολωνία τον Μαρτίου του 2019, όταν ο πρώην Πρόεδρος της Πολωνίας Lech Walesa μίλησε για τα UFOs, τους εξωγήινους και το ρόλο τους στην πιθανή διάλυση της Γης όπως την ξέρουμε.
Όλοι έμειναν άφωνοι να παρακολουθούν, δεδομένου ότι ποτέ δεν έχει εκδηλώσει δημόσια ενδιαφέρον για το θέμα, ενώ δεν βρισκόταν εκεί να μιλήσει για UFOs, ο Λεχ Βαλέσα αποκλίνει από το αρχικό σενάριο και εισάγει τα UFOs και τους «υψηλότερους πολιτισμούς» στη συζήτηση.
Επίσης, φαίνεται να έχει την εντύπωση ότι οι εξωγήινοι έχουν ήδη κάνει παρέμβαση στον ανθρώπινο πολιτισμό από πολύ παλιά, όπως αποδεικνύεται από την πεποίθησή του ότι είχαν το πάνω χέρι στην οικοδόμηση των πυραμίδων.
«Οι άνθρωποι βρίσκουν πράγματα, σκάβουν σε πέτρες, αυτές οι πυραμίδες… καμία απάντηση, από πού προέρχονται;» αναρωτήθηκε…
Γιατί ο Λεχ Βαλέσα αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για τα UFO και την εξωγήινη εισβολή τώρα;
Τι γνωρίζει πραγματικά;

Περισσότερα: https://www.aetos-apokalypsis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου