Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021

«Δεν Έχουμε Ιδέα Τι Είναι»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο διευθυντής της NASA Bill Nelson κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αναφορικά με τις εμφανίσεις αγνώστων ιπταμένων αντικειμένων.

Πιο συγκεκριμένα ο επικεφαλής της NASA είπε:

«Έχω μιλήσει σε αυτούς του πιλότους του Ναυτικού και γνωρίζω ότι έχουν δει κάτι, όπως και τα ραντάρ τους έχουν εγκλωβίσει σε μερικές περιπτώσεις αυτά τα αντικείμενα.

Τη μια είναι εδώ την άλλη στιγμή είναι σε άλλο μέρος του ορίζοντα,
Αλλά δεν ξέρουν τι είναι. Ούτε και εμείς ξέρουμε τι είναι. Ελπίζουμε μόνο να μην είναι από κάποια άλλη αντίπαλη δύναμη εδώ στη Γη, που να έχει τέτοια τεχνολογία. Αλλά είναι κάτι».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως από το 2004, όταν έγινε η πρώτη καταγραφή σε HUD μαχητικού του Ναυτικού αγνώστου αντικείμενου έχουν καταγραφεί ακόμη 300 συμβάντα με άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

Είναι η πρώτη φορά που επίσημο στέλεχος κρατικής υπηρεσίας στις ΗΠΑ αναγνωρίζει την ύπαρξη αγνώστων αντικειμένων λέγοντας πως κανείς δεν έχει ιδέα για το τι μπορεί να είναι αυτά.

Τέλος είπε: «Ποιος είμαι εγώ που θα πει ότι ο πλανήτης μας είναι το μόνο μέρος στο Σύμπαν που υπάρχει ζωή και είναι οργανωμένη στα πρότυπα του δικού μας πολιτισμού;»

 https://www.ksipnistere.com/2021/10/nasa-ufo.html

https://www.disclose.tv/nasa-hopes-ufos-are-not-adversaries-from-earth/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου