Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΟΙ “ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ” ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ

Ταξιδεύουμε μέσα σε σκοτεινούς κόσμους γεμάτους αρνητικότητα και αποσυντονιστήκαμε ψυχικά και πνευματικά από τον καλλιεργούμενο φόβο.
Όταν το υποσυνείδητο διακατέχεται από φόβο, μικρό ή μεγάλο, η κατανόηση του ατόμου μπλοκάρεται, επέρχεται η σύγχυση και δημιουργούνται ψευδαισθήσεις.

Επιβάλλεται η αποτοξίνωση της ανθρωπότητας από όλες τις βλαβερές εκείνες ενέργειες και σκέψεις που δηλητηριάζουν την ύπαρξή της όπως είναι ο θυμός η περιφρόνηση, το μίσος, η κακία και η εσωτερική αρνητικότητα των άκαμπτων δογματικών απόψεων.

Αποβάλλετε κάθε αρνητική συμπεριφορά, όπως είναι η επιθετικότητα, ο θυμός, οι ύβρεις, οι συγκρούσεις, που διαταράσσουν το αιθερικό πεδίο και την αύρα του σώματος και εκπέμπουν διαφορετικής συχνότητας αρνητική ενέργεια, η οποία θέτει σε δοκιμασία όλες τις σωματικές και ψυχικές λειτουργίες του ανθρώπου και του περιβάλλοντός του.

Η θετική ενέργεια είναι παντοδύναμη, θέτει υπό τον έλεγχό της όλες τις λειτουργίες του σώματος, συντονίζει αρμονικότατα όλες τις ψυχικές και πνευματικές εκδηλώσεις του ανθρώπου και διώχνει μακριά όλα τα κύματα αρνητικών ακτινοβολιών. Έτσι το άτομο παρουσιάζει μια ήρεμη πνευματική ανωτερότητα που δε σχετίζεται σε τίποτα με το εγώ. Όταν αγαπάτε αυτό που θέλετε να πετύχετε, τότε μοιραζόσαστε το όραμα σας με την βάση της Δημιουργίας.

Από το βιβλίο του Γερ. Καλογεράκη “Ο Θεϊκός Άνθρωπος” σελ. 228 - 229, εκδ. Δίον

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Καλημέρα σε όλον τον κόσμο!!!

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου