Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

«ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ» ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

«Νοιώθουμε περηφάνια και μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στη μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης. 

Χρόνια πολλά σε όλους, το κεφάλι ψηλά»

«Το κεφάλι ψηλά» ήταν η προτροπή του λοχαγού Κωνσταντίνου Πίστα, που μαζί με τον αρχιλοχία Γεώργιο Κουτσογιάννη έκλεισαν με εντυπωσιακό τρόπο τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη κάνοντας για πρώτη φορά άλμα με αλεξίπτωτο, με προσγείωση στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου.

«Καταρχάς θα ήθελα να πω χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι για τη σημερινή μέρα. Το άλμα που κάναμε σήμερα γίνεται για πρώτη φορά. Νοιώθουμε περηφάνια και μεγάλη τιμή να συμμετέχουμε στη μεγάλη παρέλαση της Θεσσαλονίκης, σε μια επέτειο όπως είναι η σημερινή. Χρόνια πολλά σε όλους, το κεφάλι ψηλά», δήλωσε ο λοχαγός Πίστας, ο οποίος ήταν αυτός που παρέδωσε την Ελληνική σημαία στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Είναι μεγάλη μας τιμή γι' αυτό που έγινε σήμερα, όπως είπε και ο συνάδελφος για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας (σ.σ. το άλμα). Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη, χρόνια πολλά Μακεδονία, χρόνια πολλά Ελλάδα», δήλωσε από την πλευρά του ο αρχιλοχίας Κουτσογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου