Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

Ο ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ

Η «Κβαντική κοσμογονία» μας πληροφορεί ότι η «συλλογική συνείδηση» των ανθρώπων της Γης είναι εμπλουτισμένη και επηρεασμένη από τον αριθμό των κατοίκων του πλανήτη.

Η Γη, σύμφωνα με την αστρονομία, βρίσκεται μέσα σε μία σφαίρα πλάσματος, που είναι ίση σε μέγεθος με τον πλανήτη Δία και ονομάζεται μαγνητόσφαιρα, η οποία παράγει νήματα που οι συνάψεις τους σχηματίζουν κόμβους ενσωματωμένων δινών και μοιάζουν πολύ με τους φορείς των κυττάρων του ανθρώπινου εγκεφάλου. Αυτά τα νήματα και οι δίνες που δημιουργούνται, είναι οι «γραμμές τελλουρικών ρευμάτων», που παρουσιάζονται στις «ιερές τοποθεσίες» ως ενεργειακές πύλες και δίαυλοι επικοινωνίας του πλανήτη.

Δημιουργούν έτσι τον εγκέφαλο της Γης που είναι ανάλογος με τον ανθρώπινο. Όπως στον ανθρώπινο εγκέφαλο, έτσι και στον εγκέφαλο της Γης, παρέχεται η κατάλληλη κοσμική υποδομή για την ταχεία αποκωδικοποίηση των αναμνήσεων του παρελθόντος.

Ο συντονισμός μεταξύ κυκλωμάτων του ανθρώπινου εγκεφάλου και του εγκεφάλου της Γης, μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της απόκρυφης μνήμης των ανθρώπων και να φέρει στην επιφάνεια ξεχασμένες μνήμες από προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Τα εκατομμύρια είδη ζωής του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και ο άνθρωπος, είναι τα αισθητήρια όργανα της Γης με τα οποία μπορεί να βλέπει, να ακούει, να γεύεται, να αγγίζει, να οσμίζεται και να διατηρεί τη γνώση του εαυτού της.

Συμπερασματικά, η Γη δεν έχει μόνο ένα βιολογικό σώμα, αλλά είναι μια οντότητα που σκέφτεται, που ονειρεύεται, που θυμάται. Η Γη, με όλα τα όντα της, αποτελεί ένα ενιαίο σύστημα στο οποίο οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι μόνο για τις σκέψεις τους με τις οποίες φορτίζουν το νοητικό πεδία ή πεδίο σκέψης της Γης και επηρεάζουν το όλο πρόγραμμα του πλανήτη. Οι ανθρώπινες σκέψεις δημιουργούν μια σφαίρα, τη νοόσφαιρα, που καλύπτει όλη τη γη. Δυστυχώς η vοόσφαιρα στηv εποχή μας είναι ένα δίκτυο πολιτικά, θρησκευτικά και ιδεολογικά διασπασμένο, γεμάτο ρωγμές, μολυσμένο από τον διχασμό που εμποδίζει την ανθρωπότητα να ενωθεί

Η ανθρωπότητα ενεργεί ως ένας ενιαίος οργανισμός, συντονισμένος με τον γαλαξία μέσω κάποιου είδους τηλεπάθειας, την οποία αγνοούμε.

Επιβάλλεται να λύσουμε τα προβλήματα και τις αντιπαλότητές μας, υψώνοντας την νόησή μας στις αρμονικότερες σφαίρες της ομόνοιας, της κατανόησης και της ειρήνης, ώστε να μην καταστρέψουμε τον πλανητικό οργανισμό που μας φιλοξενεί.

Αν δεν μπορούμε να επιτύχουμε κάτι τέτοιο, ίσως χρειαστεί να κοιτάξουμε κάπου αλλού στο σύμπαν, όπου υπάρχει τέτοιου ύψους νόηση, ικανή να ανταποκριθεί στην πολιτισμική μας κρίση και να μας δώσει τη βοήθεια που απαιτείται.

Κατά αυτόν τον τρόπο μέσω υψηλότερων νοητικών δονήσεων θα φορτίσουμε θετικά τη νοόσφαιρα του πλανήτη που μας περιβάλει.

Γεράσιμος Καλογεράκης, από το βιβλίο του “ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ”, σελ. 30-32, Α’ έκδοση 2017, εκδ. Δίον.

Επίσης ο συγγραφέας κύριος Γεράσιμος Καλογεράκης, σε άλλο του βιβλίο, μας πληροφορεί τα εξής: Μας δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο χρόνος επιταχύνεται όλο και περισσότερο, κι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα κύτταρα μας, έχουν επιταχύνει τον παλμό τους, για να προσαρμοστούν στην αύξηση του παλμού της Γης (συχνότητα Schumann) και η αντίληψή μας για τον χρόνο εξαρτάται άρρηκτα από την ταχύτητα αυτού του παλμού.

Ο παλμός αυτός στους προηγούμενους αιώνες ήταν σταθερός 7,8 hertz. Σήμερα έχει σχεδόν διπλασιαστεί 16,4 hertz όπως έδειξαν οι μετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου