Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Ολόκληρο το Σύμπαν, ξεκινώντας από τα αστέρια στον ουρανό μέχρι τα άτομα που τα δημιουργούν, συμπεριλαμβανομένου του κόσμου που ζούμε και τα σώματα μας, όλα όσα βλέπουμε ή κάνουμε, είναι κατά βάση φτιαγμένα από την Παγκόσμια Ενέργεια.

Επειδή οτιδήποτε έχει ενέργεια, έχει και δόνηση η οποία καθορίζει την φύση και τα παράγωγα του, έτσι και οι άνθρωποι έχουν την δική τους εσωτερική δόνηση.

Η δόνηση ως φυσικό φαινόμενο και η πνευματική δόνηση των ανθρώπων είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Μία από τις σπουδαιότερες ιδιότητες και δυνάμεις του ανθρώπου είναι η ικανότητα να εκφράζει και να δέχεται σκέψεις. Μια σκέψη είναι συμπυκνωμένη μορφή παγκόσμιας (κοσμικής) ψυχικής ενέργειας που δημιουργείται και κατευθύνεται από μια συγκεκριμένη οντότητα.

Για να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια να ορίσουμε τι είναι η σκέψη, είναι απαραίτητο να πούμε πως πρέπει και μπορεί να ελέγχεται από το άτομο που την δημιουργεί, αλλά δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που το πετυχαίνουν αυτό. Μια σκέψη είναι, επομένως, μια πιο συμπυκνωμένη μορφή πνευματικής ή ενεργειακής φανέρωσης.

Οι ψυχές που είναι ευαίσθητες στις παγκόσμιες δονήσεις έχουν περισσότερη επίγνωση της ενέργειας γύρω τους. Τείνουν να νιώθουν την ενέργεια του περιβάλλοντος και ακόμα την ενέργεια των ατόμων που δεν γνωρίζουν.

Καθώς η δόνηση του πλανήτη συνεχίζει να αυξάνεται, περισσότεροι άνθρωποι γίνονται δεκτικοί στην παγκόσμια ενέργεια γύρω τους.
Εδώ βρίσκονται 8 σημάδια που δείχνουν ότι έχετε ενσυναίσθηση και είστε πολύ ευαίσθητοι στην Παγκόσμια Ενέργεια:

Γνωρίζετε τις φάσεις του φεγγαριού. 

Σε κάθε ημερολογιακό μήνα, το Φεγγάρι ολοκληρώνει έναν κύκλο κίνησης από την Νέα Σελήνη έως την Πανσέληνο. Το φεγγάρι αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα και οι ευαίσθητες ψυχές συχνά συγχρονίζονται με τις σεληνιακές φάσεις.
Κατά τη διάρκεια της Πανσέληνου, τα άτομα με ενσυναίσθηση νιώθουν ένα κάλεσμα και μια επιθυμία να απελευθερώσουν ή να τελειώσουν συγκεκριμένα πράγματα. Κάποιοι μπορεί να δυσκολευτούν να κατανοήσουν την ιδιαίτερη σύνδεση που έχουν με την Σελήνη. Μερικές φορές, τους κάνει να νιώθουν άβολα κατά τη διάρκεια των σεληνιακών φάσεων.

Είστε ευαίσθητοι στην συναισθηματική κατάσταση των άλλων ανθρώπων

Τα άτομα με ενσυναίσθηση συχνά μπορούν να πουν πως αισθάνεται ένα άλλο άτομο και μπορούν ακόμα να νιώσουν τα συναισθήματα του σαν δικά τους. Μπορούν επίσης να πουν τι νιώθει ένα άτομο ακόμα και αν δεν βρίσκεται κοντά.
Αυτό μπορεί να είναι εξουθενωτικό, και γι αυτό είναι σημαντικό τα άτομα με ενσυναίσθηση να προστατεύουν την ενέργεια τους. Υπάρχουν πολλές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφύγετε και να απελευθερώσετε μια συναισθηματική υπερφόρτωση.

Αισθάνεστε δυσφορία σε μέρη με πολύ κόσμο

Τα άτομα με ενσυναίσθηση μπορεί να νιώσουν καταπιεσμένοι και ελαφρώς ταραγμένοι όταν βρίσκονται σε ένα δωμάτιο με πολλά άτομα ή ακόμα και σε δημόσια μέρη. Αυτό γίνεται επειδή λαμβάνουν την ενέργεια των γύρω τους.
Γνωρίζουν επίσης περισσότερο το περιβάλλον τους, κάτι που σημαίνει πως συγκεκριμένοι ήχοι, μυρωδιές και φώτα μπορούν να τους καταβάλλουν.
Είναι ένα δύσκολο θέμα γι αυτό είναι σημαντικό να αναπτύξουν προστατευτικά εργαλεία.

Έχετε πολύ καλή διαίσθηση

Καθώς τα άτομα με ενσυναίσθηση έχουν συνείδηση του περιβάλλοντος τους και της ενέργειας των άλλων, η διαίσθηση τους είναι συχνά πολύ δυνατή. Μπορούν να καταλάβουν πράγματα πριν συμβούν ή να νιώσουν όταν ένα κοντινό τους άτομο είναι σε δύσκολη κατάσταση.

Αναζητείτε πνευματική σύνδεση

Οι άνθρωποι με πιο υψηλή ευαισθησία στην Παγκόσμια Ενέργεια έχουν την βαθιά επιθυμία να βρουν μια πνευματική σύνδεση με τον σύντροφο τους, να δημιουργήσουν μια πνευματική οικογένεια και ακόμα ένα σπίτι στο οποίο μπορούν να αντηχούν σε πνευματικό επίπεδο.

Ζωντανά όνειρα

Οι άνθρωποι με ενσυναίσθηση έχουν έντονα και ζωντανά όνειρα, γεμάτα με δημιουργικότητα, τα οποία συχνά μπορούν να θυμηθούν λεπτομερώς. Γι αυτούς τους ανθρώπους, τα όνειρα είναι μια ευκαιρία να ταξιδέψουν σε άλλες διαστάσεις, να εξερευνήσουν άλλα επίπεδα πραγματικότητας και να βιώσουν μια μη-σωματική κατάσταση.

Πνευματική ανάπτυξη

Λόγω της ενσυναίσθησης, της δημιουργικότητας και της επιθυμίας τους να μάθουν περισσότερα για την ανάγκη της ψυχής, αυτά τα άτομα είναι έτοιμα να ανοίξουν το μυαλό τους οποιαδήποτε στιγμή για να δουν τον κόσμο από πολλές οπτικές γωνίες.
Συχνά βιώνουν πνευματικές αφυπνίσεις μέσω μοναδικών εμπειριών όπως με την πρόσβαση στην ενέργεια Κουνταλίνι ή το άνοιγμα του τρίτου ματιού.

Συνεχής αναζήτηση για έναν σκοπό

Για τα άτομα με ενσυναίσθηση, η ζωή δεν είναι απλώς δουλειά, οικογένεια, ασφάλεια, ή μόνο απολαύσεις. Νιώθουν πως η ζωή είναι κάτι μεγαλύτερο και βαθύτερο και περνούν πολύ χρόνο με το να σκέφτονται το αληθινό της νόημα.
Προσπαθούν να ενσωματωθούν σε αυτόν τον κόσμο με ένα συνεκτικό και θετικό τρόπο για να δώσουν την προσωπική τους συμβολή. Καθώς αυτή η προσέγγιση μπορεί να γίνει το νόημα της ζωής τους, μπορεί μερικές φορές να νιώθουν απογοητευμένοι από αυτούς που δεν έχουν την ίδια αντίληψη.

Αναπτύξτε και φροντίστε την ευαισθησία σας στην Παγκόσμια Ενέργεια

  • Παρατηρήστε και αναλύστε τις συναισθηματικές σας καταστάσεις κατά τη διάρκεια των διαφορετικών εποχών του χρόνου και των σεληνιακών φάσεων.

  • Φτιάξτε ένα ημερολόγιο ονείρων και γράψτε τα πιο ζωντανά όνειρα που έχετε. Τακτικά ξανά-διαβάστε το και προσπαθήστε να βρείτε επαναλαμβανόμενα μοτίβα. Αυτό θα σας βοηθήσει να ερμηνεύσετε τα όνειρα σας και να βρείτε ένα βαθύτερο νόημα σε αυτά.

  • Διαλογιστείτε περισσότερο, ειδικά στην φύση, για να νιώσετε την ενέργεια όλων των ζωντανών όντων και το πώς όλα είναι αλληλένδετα.

  • Παρατηρήστε τα αστέρια και τον ουρανό για να εμβαθύνετε την σύνδεση σας με το Σύμπαν.

Σας περιγράφουν αυτά τα σημάδια; Αν ναι, πως σας επηρεάζει ή σας ωφελεί η ευαισθησία σας στην Παγκόσμια Ενέργεια;

Μάγεια Τ.

https://www.awakengr.com/

----------------------------------------

Η ΨΥΧΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου