Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ και ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΞΕ – ΚΟΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

(Η αρνητική φόρτιση στις ψυχές όλης της ανθρωπότητας με κάθε τρόπο, κατά την γνώμη πολλών, συμβαίνει για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος και να μην αντιληφτεί το θαύμα που ήδη ξεκίνησε. Αυτά είναι θεωρίες συνομωσίας που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν λαμβάνονταν υπ όψιν.)
Οι αλλαγές ήδη συντελούνται και είναι επιστημονικά ανιχνεύσιμες! Αυτή η είδηση, ίσως φανεί ιδιαίτερα σημαντική και επιβοηθητική για τους μέχρι σήμερα δύσπιστους, που θεωρούσαν πως όλες αυτές οι θεωρίες δεν ήταν παρά αποκύημα της "φαντασίας" διαφόρων εσωτεριστών...
Ίσως τώρα, λίγο πριν την κορύφωση αποφασίσουν ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να πάρουν πιο συνειδητά το δρόμο προς τη μεγάλη αλλαγή... Βρισκόμαστε στην εποχή της αποκάλυψης και εμφάνισης του ουρανού πάνω στην γη. Δεχόμαστε βοήθειες από εκείνους που άλλοι αποκαλούν Δασκάλους, άλλοι εξωγήινους, άλλοι, αγγελικές οντότητες …. Όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε ικανοί να ακούσουμε την εσωτερική φωνή των ουρανών, όλοι μαζί ενωμένοι θα είμαστε συντονισμένοι με τις αλλαγές που έρχονται. 
Αποτελεί το πιο σημαντικό γεγονός για την Ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή.
Διαβάστε το μέχρι το τέλος στην ώρα της Αγάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου