Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΨΗΛΑ!

Ένα εκπληκτικό βίντεο για την ιστορία της 341 Μοίρας της Πολεμικής Αεροπορίας, που επιμελήθηκαν οι άνθρωποι της Π.Α και περιλαμβάνει πάρα πολλές πληροφορίες από το παρελθόν της Μοίρας.
Οι Έλληνες δεν είναι ο μίζερος λαός που προσπαθούν να μας μετατρέψουν. Είναι αυτός που άνω – θρώσκει, αυτός που του αρέσει να κοιτάζει αχόρταγα στον ουρανό!
Αυτό μας θυμίζουν κάθε ημέρα οι αγνοί Έλληνες πατριώτες πιλότοι μας, που κυριολεκτικά προσφέρουν το υπέρτατο αγαθό την ίδια τους τη ζωή για την δική μας ασφάλεια και υπερηφάνεια, καθημερινά, παρά την εγκατάλειψη της Πολιτείας σε έμψυχο και άψυχο υλικό.
Το ρητό στο σήμα της 341 Μ δεν είναι τυχαίο και μας θυμίζει πως «Έσσεται ήμαρ»! Μπορείτε  Έλληνες να το πείτε και εσείς αυτό, μπορείτε να το «γράψετε» αυτό το ρητό στην ψυχή σας όπως οι καλύτεροι των Ελλήνων που κάθε ημέρα βλέπετε πάνω από τα κεφάλια σας! Μπορείτε να θυμίσετε στους εαυτούς σας όπως εκείνοι θυμίζουν κάθε ημέρα κα νύχτα ποιοι είναι και επιτέλους να υπερασπιστείτε με την ίδια αποφασιστικότητα την Πατρίδα σας, τους Εαυτούς σας, τα Παιδιά σας, τους Διπλανούς σας! Δανειζόμαστε την Ελληνικότητα των «Αετών του Λεωνίδα», ώστε με έναν συμβολικό τρόπο να σας θυμίσουμε, ότι όντως σε μερικές ημέρες … «Έσσεται Ήμαρ»! Μιμηθείτε τον καλύτερο σας εαυτό και εκείνος δεν θα σας εγκαταλείψει! Πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου