Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΕΜΠΝΕΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ;

Η τελευταία ταινία με αλλοδαπούς του Ridley Scott, «ο Προμηθέας» έχει κάτι το παραπάνω από μια απλή ταινία φαντασίας, αναφέρουν οι εμπειρογνώμονες των UFO στις ΗΠΑ.
Το σενάριο αναφέρετε σε ένα συναρπαστικό γεγονός για όσους πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι έχουν ήδη επισκεφτεί τον πλανήτη και ότι ο Scott με τη νέα του ταινία αφήνει να είναι επηρεασμένη από τη θεωρία ότι οι εξωγήινοι έχουν "βοηθήσει" εκ των προτέρων την ανθρωπότητα για να φτάσει στο σημερινό επίπεδο πολιτισμού.

Η θεωρία "αρχαίος αστροναύτης," μια ιδέα που έγινε δημοφιλής στα τέλη της δεκαετίας του '60 από τον Ελβετό συγγραφέας Erich Ο Von Daniken. Ο Daniken υποστηρίζει ότι πριν πολλά χρονιά αρχαίοι μακρινοί παράξενοι κόσμοι από το εξώτερο διάστημα επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας δίνοντας μας, ουσιαστική βοήθεια για να μπορέσει η ανθρωπότητα να προχωρήσει και να αναπτυχτεί.
Μιλώντας σε ένα ντοκιμαντέρ του 2001, Ο Von Daniken είπε ότι παρόλο που ο ίδιος δεν μπορούσε με βεβαιότητα να αποδείξει στην επιστημονική κοινότητα ότι κάποια από τα στοιχεία στο αρχείο του ήταν εξωγήινης προέλευσης, ένιωθε ότι "η σημερινή επιστήμη" δεν θα δεχθεί τα στοιχεία αυτά, έως να έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή και απλά είναι δικαίωμα τους. Υποστήριξε ότι γνωρίζει πολλά και ότι είναι απαραίτητο πρώτα να προετοιμαστεί η ανθρωπότητα για να αποδεχτεί ένα "υπέροχο νέο κόσμο".
Ο Daniken εμμένει στις ιδέες του, ότι ορισμένες από τις αρχαίες κατασκευές του κόσμου ήταν πολύ περίπλοκες για να δημιουργηθούν από τον άνθρωπο. Αντίθετα πιστεύει ότι δημιουργήθηκαν από εξωγήινους πολιτισμούς, που είχαν συναλλαγές με τον πρωτόγονο άνθρωπο. Ένα από τα πιο δημοφιλή παραδείγματα είναι οι πυραμίδες της Γκίζας. Αλλά και μνημεία του Νησιού του Πάσχα, του Στόουνχεντζ και της μεσοποτάμιας με τον μυστηριώδη πολιτισμό των Σουμέριων που λάτρευε των θεό που κατοικούσε στο νερό. Ο μυστηριώδης θεός των Σουμερίων είχε έρθει από ένα τριπλό αστερισμό στο ουρανό, γνωρίζοντας σήμερα ότι είναι ο Ωρίωνας που έχει και την τιμητική του στο λογότυπο της NASA.
Η ταινία του Scott, "Προμηθέας", έχει επηρεαστεί από τις θεωρίες για αρχαίους αστροναύτες αλλά και από τις αναζήτησης για νέους κόσμους από τους σημερινούς αστροφυσικούς.
Η ταινία αναφέρετε στα τέλη του 21ου αιώνα, με το αστρόπλοιο Προμηθέας - μεταφορικά χρησιμοποιείται το όνομα του ζωοδότη μυθολογικού Έλληνα ήρωα - να ταξιδεύει πλήρως επανδρωμένο στο εξώτερο διάστημα, έχοντας αποστολή να   αναζητήσουν την μυστηριώδη αλλοδαπή  φυλή που ήρθε κάποτε στην Γη αλλά και για να βρουν απαντήσεις για την προέλευση της ανθρώπινης ζωής και του ανθρώπινου είδους.
Εμείς πιστεύουμε ότι είναι εκεί έξω.   http://www.huforc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου