Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ…

Όταν όλα φαινόντουσαν να έχουν χαθεί και δεν φαινόταν  καμιά ελπίδα σωτηρίας, κάνοντας τους πρωτεργάτες να τρίβουν κατευχαριστημένοι τα χέρια τους, υπερβέβαιοι ότι επιτέλους μπόρεσαν και αλυσόδεσαν τον καταραμένο Έλληνα και να διαγουμίσουν την γή του, με την οποία τον έχουν προικίσει οι Θεοί του, τότε ... ..... πάνω στον ορθάνοιχτο τάφο που περίμενε το ξόδι που ερχόταν σιγά-σιγά  αλλά αδυσώπητα ... ... πετάχτηκε μέσα στην μαυρίλα μια αστραπή, μια θύελλα φωτός ..... μια φωνή:
Στάσου Έλληνα δεν σου πρέπει αυτό που πάνε να σου κάνουνε!!!!! Ξέχασες .... αυτό που υπήρξες και φώτισες τον κόσμο; ΄Ολοι σου χρωστάνε .... Και μπόρεσαν να σε πείσουν ότι εσύ χρωστάς ..... Έλα να παλέψουμε ..... Να παλέψουμε ... ... μαζί, αντάμα .... Πάρε και τα αδέλφια σου να σε συμπαρασταθούν. Μόνον ενωμένοι θα νικήσουμε τον Δράκο και το φίδι ..... Έναν- έναν, θα μας λιανίσουν!
Εκεί βρισκόμαστε τώρα και διστάζουμε ... ... ακούμε διάφορα, η κρίση μας παραπαίει ..... το μοναδικό και αυτονόητο γίνεται πελώριο και απροσέγγιστο. Αρνούμαστε κάτι πολύ απλό. Ένα και μοναδικό φώς προβάλλει στην μαυρίλα και εμείς διστάζουμε. Δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι η μοναδική μας ευκαιρία και λύση. Αυτοί που μας οδήγησαν μέχρι εδώ, είναι τρομοκρατημένοι. Σοφίζονται ότι μπορούν για να μας αποτρέψουν και να μας αποτελειώσουν. Αυτή είναι η εντολή τους μην γελιόμαστε.
Εμείς μέχρι στιγμής κατώτεροι των περιστάσεων ενώ έχουμε χάσει τα πάντα, ελπίζουμε σε χιλιοπαιγμένα παραμύθια.
Είναι Συμπαντική εντολή να υποφέρουμε πρίν περάσουμε τις Συμπληγάδες και βγούμε στο ανοιχτό πέλαγος. Αν δεν γίνει έτσι, άν δεν καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Επειδή  πάντοτε αγαπούσαμε το ψέμα που μας χάιδευε τα αυτιά από την σκληρή αλήθεια. Τότε είμαστε χαμένοι. Θα μας οικτίρουν νεκροί και ζωντανοί, ντόπιοι και ξένοι.
Πρέπει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να αλλάξουμε νοοτροπία. Να ξεφύγουμε από τα δεσμά της ύλης. Να αγκαλιάσουμε τον κόσμο και να μας αγκαλιάσει να συνενωθούμε να γίνουμε ένα σύνολο αρραγές και αδιάσπαστο.
Όταν μάθουμε να μιλάμε χωρίς το ΕΓΩ και να γίνουμε ΕΜΕΙΣ τότε θα απελευθερωθούμε .... Οι Έλληνες  πρέπει να σκεφτούμε πάρα πολύ ..... Η επόμενη ημέρα μας περιμένει ολόλαμπρη και φωτεινή με όλα τα συστατικά μιας καινούργιας ζωής στον πλανήτη .... Σε μια νέα Γή ....
Έρρωσθε και Δια-νοηθείτε.
Αστερίων (ΚΒ)
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://diaelefsis.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου