Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΠΗΡΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΚΡΙΚΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΙΟ

Το χρυσό μετάλλιο πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με μια άψογη εμφάνιση όπου κυριολεκτικά τα σχοινιά των κρίκων έμειναν ακίνητα και με μια έξοδο που θα την θυμόμαστε για πάντα βαθμολογήθηκε με το καταπληκτικό 16 και συντελεστή δυσκολίας 6,80!
Δεν άγγιξε το τέλειο, ΗΤΑΝ τέλειος.
Πήγε στο Ρίο για να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και το έκανε. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε το καλύτερο πρόγραμμα της καριέρας του, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους του και με 16.000 βαθμούς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Ο κορυφαίος Έλληνας γυμναστής,  ήταν εντυπωσιακός και ανάγκασε τους κριτές να μην ευνοήσουν τον Βραζιλιάνο Αρτούρ Ζανέτι. 
Ο Έλληνας γυμναστής πήρε 9.200 βαθμούς για την εκτέλεση του προγράμματος του κάνοντας μία εντυπωσιακή και αλάνθαστη έξοδο. Ο Ζανέτι που αγωνίστηκε τελευταίος ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 15.766 βαθμούς και τρίτος ήταν ο Ντένις Αμπλιάζιν με 15.700....
Ο νέος «βασιλιάς των κρίκων» είχε μάθει από μικρό παιδί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. Εξάλλου, τα τελευταία χρόνια, ενώ διάθετε δυνατά προγράμματα, οι κριτές τον άφηναν εκτός μεταλλίων σε μεγάλες διοργανώσεις. «Θα φτιάξω ένα πρόγραμμα στο οποίο θα έχω αντίπαλο μόνο τον εαυτό μου», μας είχε πει πέρσι. Και το έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου