Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ - ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΣΚΕΨΗΣ – ΥΓΕΙΑΣ

Στις 21.12.2012 η αλλαγή του κόσμου, άρχισε  να πραγματοποιείται όχι με παγκόσμιες καταστροφές όπως αναμενόταν από τους πολλούς, αλλά σαν συμπαντική νομοτέλεια με την κβαντική μετάβαση της Γης του Ηλιακού μας συστήματος και του Σπειροειδούς Γαλαξία, σε μια νέα κοσμική πραγματικότητα, όπου αλλάζουν όλα όσα γνωρίζουμε.
Από εμάς εξαρτάται αν θα μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε τις αλλαγές αυτές  ή όχι, διότι η κβαντική ολοκλήρωση του πλανήτη σύμφωνα με την παράδοση των Μάγια θα ολοκληρωθεί το 2064.
Με την κβαντική μετάβαση ο πλανήτης άλλαξε κοσμική ενεργειακή θέση. Οι άνθρωποι έχουν αρχίσει να βιώνουν βιολογικές και κοσμικές καταστάσεις που δε φαντάζονται και τις περισσότερες δεν τις αντιλαμβάνονται ακόμη. Όλοι οι Φυσικοί νόμοι έχουν αρχίσει να λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο.
Η κβαντοφυσική αναφέρει ότι από το υποατομικό σωματίδιο, μέχρι τους ήλιους και τους γαλαξίες, τα πάντα δονούνται, σε ολόκληρο το σύμπαν. Στο νέο κβαντικό επίπεδο τα πάντα έχουν επιταχύνει τις δονήσεις τους. Κάθε ζωντανός οργανισμός είναι μοναδικός στις αισθήσεις του, έχει «ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΟΝΗΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ» και ο άνθρωπος επί πλέον είναι καταχωρημένος στα συμπαντικά αρχεία με τη δική του ταυτότητα δονήσεων -της σκέψεως και της ψυχής- που προσελκύει ένα αντίστοιχο φάσμα κοσμικών εμπειριών.
Ο άνθρωπος δεν μπορεί να φανταστεί πόσες κυτταρικές μνήμες έχει καταχωρημένες στον γενετικό του κώδικα, οι οποίες αφυπνιζόμενες μπορούν να τον καταστήσουν θεϊκό ον και ισότιμο μέλος των αστρικών κοινωνιών.
Καθώς ο άνθρωπος θα βαδίζει προς την κβαντική, ολοκλήρωση, θα ενεργοποιούνται οι κυτταρικές μνήμες του και θα αυξάνει η δύναμη της σκέψης του, με την οποία θα μπορεί να αλλάζει τα πάντα. Όμως για να συμβούν αυτά θα πρέπει να εναρμονίζει τα θέλω του, όχι μόνο με τις επιθυμίες του αλλά και σε συνάρτηση με το καλό του συνόλου.
Οι σκέψεις αν και κατευθύνουν τη ζωή μας, θα πρέπει να διέπονται από ανιδιοτελή κίνητρα για όλους τους ανθρώπους. Μετά την κβαντική ολοκλήρωση, ο άνθρωπος θα μεταβάλλεται σταδιακά σε μια ανώτερη πνευματική οντότητα με στόχο την υλοποίηση των εκτιμώμενων προθέσεων του Θεού εδώ στη Γη.  Σε κβαντικό επίπεδο έχουν αρχίσει να αλλάζουν οι σκέψεις, τα συναισθήματα, οι πεποιθήσεις και οι συμπεριφορές μας, τα κύτταρα παίρνουν καινούργια μηνύματα και παράγουν καινούργιες πρωτεΐνες.
«ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ!!! ΗΡΘΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ» μας πληροφορεί το κέντρο ερευνών του Νοβοσιμπίρσκ της Ρωσίας!!! Αν φυσικά διαθέτει μυαλό ο άνθρωπος.
Γεράσιμος Καλογεράκης, «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ», εκδ. Δίον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου