Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΓΧΥΣΗ

Εντός του χρονικού/χωρικού ιστού του αστερισμού της Λύρας υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να ονομαστεί λευκή τρύπα (πολύ έντονη εστίαση φωτός και ενέργειας. Σε αυτή την περίπτωση, τόπος γέννησης). 

Αυτή η λευκή τρύπα μπορεί να συγκριθεί με ένα πρίσμα. Όταν μια ακτίνα διέρχεται από ένα πρίσμα, προκύπτει ένα φάσμα φωτός κατακερματισμένο σε επτά ορατές χρωματικές συχνότητες. Όταν ένα μέρος του Όλου πέρασε μέσα από το Πρίσμα της Λύρας (τη λευκή τρύπα ), η συνείδηση ​​κατακερματίστηκε σε επτά δονητικές συχνότητες που αντιπροσωπεύουν τη συλλογική συνείδηση ​​της Γαλαξιακής Οικογένειας της Γης.

Όταν αυτό το μέρος του Όλου πέρασε από το πρίσμα, εκδηλώθηκε σε επτά συνειδητές συχνότητες. Η συνείδηση ​​κατακερματίστηκε επίσης και τα θραύσματα «απομακρύνθηκαν» το ένα από το άλλο όπως υποδηλώθηκε συμβολικά στη θεωρία του «Big Bang». Με αυτόν τον τρόπο προέκυψε η ψευδαίσθηση ότι κάθε κομμάτι ήταν πολύ, πολύ μόνο.

Ως μεμονωμένες ψυχές ή σε ομάδες, τα θραύσματα ερεύνησαν το σύμπαν που μόλις είχε δημιουργηθεί. Η διαστατική έγχυση όχι μόνο δημιούργησε έναν κατακερματισμό της συνείδησης, αλλά δημιούργησε επίσης αστέρια, πλανήτες, αέρια και μόρια που συνθέτουν τη φυσική πραγματικότητα. Ωστόσο, η φυσική πραγματικότητα αντιπροσωπεύει μόνο μερικές ενεργειακές συχνότητες που προέκυψαν λόγω κατακερματισμού.

Όπως ανακάλυψε η επιστήμη, η ύλη είναι μια πυκνοποιημένη ενεργειακή δόνηση που κινείται σε συγκεκριμένο ρυθμό. Κάθε όψη του σύμπαντος αποτελείται από ενέργεια. Σύμφωνα με την γήινη τεχνολογία, δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί πώς να μετρηθούν ορισμένα μέρη της πραγματικότητας. Εάν η τεχνολογία είχε μια τέτοια ικανότητα, θα μπορούσε να διακριθεί ένας άπειρος αριθμός πυλών στο χρόνο, τον χώρο και τη διάσταση. 

bibliotecapleyades.net/

-----------------------------------------

Οι «Πυλώνες της Δημιουργίας» - Ο εντυπωσιακός αέριος σχηματισμός που εντοπίστηκε από το τηλεσκόπιο James Webb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου