Τετάρτη 1 Μαΐου 2024

Οι ονειροπολήσεις μας, είναι τα προγράμματα ή ο κώδικας της δημιουργίας του μέλλοντός μας.

Τα πράγματα που φαντάζεστε (θρηνείτε, επιθυμείτε, γκρινιάζετε, καταπιέζετε, αγανακτείτε, προσδοκάτε, ελπίζετε, μισείτε, αγαπάτε, μετανιώνετε, κ.λπ.) πιο συχνά είναι τα πράγματα από τα οποία θα αποτελείται το μέλλον σας.

Μέχρι να μάθετε να διαχειρίζεστε αυτές τις εικόνες, η ζωή θα είναι ένα μείγμα από καλά και κακά γεγονότα και επαναλήψεις παρελθουσών αρνητικών εμπειριών.
Ομοίως, οι συλλογικές μας ονειροπολήσεις - οι πιο κοινές εικόνες στο μυαλό της ανθρωπότητας - προγραμματίζουν τη συλλογική μελλοντική μας πραγματικότητα, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Ο λόγος που όλα είναι χαοτικά είναι επειδή οραματιζόμαστε ένα χαοτικό μείγμα καλών και κακών ονειροπολήσεων, χωρίς να γνωρίζουμε ότι προκαλούμε τη χαοτική προσωπική και συλλογική μας πραγματικότητα.

Για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, δεν πρέπει να δημιουργούμε μόνο θετικές ονειροπολήσεις. Πρέπει πρώτα να μάθουμε πώς να αναιρούμε και να αποτρέπουμε την επανάληψη αρνητικών εικόνων στη διανοητική μας οθόνη.

Διαγράψετε αμέσως τις αρνητικές εικόνες καθώς εμφανίζονται στην οθόνη του μυαλού σας. Αυτό τους εμποδίζει να επανέλθουν στη σκέψη και να επηρεάσουν αρνητικά το μέλλον σας ή/και το Συλλογικό μας Μέλλον.
Για να διαγράψετε με επιτυχία μια αρνητική αφηρημάδα, πρέπει να το κάνετε στη γλώσσα του συλλογικού υποσυνείδητου.

Όταν πιάνετε τον εαυτό σας να ονειρεύεται μια αρνητική εικόνα, πρώτα παγώστε την στην οθόνη του μυαλού σας. Στη συνέχεια, με το φανταστικό σας πινέλο, σχεδιάστε έναν ατημέλητο μαύρο κύκλο γύρω της. Στη συνέχεια, σχεδιάστε ένα δυσάρεστο μαύρο X μέσα στον κύκλο (το διεθνές σύμβολο για τον κίνδυνο ή άλλη αρνητική αναγνώριση). Τέλος, φανταστείτε να πετάτε ολόκληρη την εικόνα έξω από το μυαλό σας, να περιστρέφεται προς τα πάνω, μακριά από τον πλανήτη σαν φρίσμπι.

Τώρα, είπατε στο συλλογικό υποσυνείδητο στη γλώσσα του να διαγράψει την κακή εικόνα και να αναιρέσει κάθε αρνητική επιρροή που μπορεί να είχε στο μέλλον σας και επίσης να μην κατασκευάσει ποτέ ξανά αυτήν την εικόνα ή εικόνες σαν αυτήν.

Αυτή η άσκηση ακυρώνει το αίτημά σας προς το συλλογικό υποσυνείδητο να κατασκευάσει τα αρνητικά γεγονότα της κακής εικόνας που μόλις πετάξατε.
Μια επαναλαμβανόμενη αρνητική εικόνα που έρχεται στο μυαλό σας πολλές φορές μπορεί να σας ζητήσει να επαναλάβετε αυτήν την τεχνική αρκετές φορές.

Πολλές αρνητικές σκέψεις είναι αναμνήσεις από άσχημα γεγονότα και καταστάσεις από το παρελθόν σας. Σκεφτείτε τα ως ανεπιθύμητες αποσκευές. Σας αγκυροβολούν, επιβραδύνοντας ή εμποδίζοντας την πρόοδό σας προς τα εμπρός. Ανακαλώντας συχνά αρνητικές εικόνες από το παρελθόν σας, αποκλείετε θετικές εικόνες.

Επίσης, η πηγαία δύναμη βλέπει τις επαναλαμβανόμενες νοητικές σας εικόνες του παρελθόντος σας ως παραγγελία για το μέλλον σας, κάνοντας τα αύριο σας να μοιάζουν με τα χθεσινά σας καταδικασμένα να επαναλαμβάνουν λάθη του παρελθόντος.

Εγκαταστήστε έναν φανταστικό συναγερμό στο μυαλό σας που ηχεί όταν μια αρνητική εικόνα καταλαμβάνει τη νοητική οθόνη σας, ενεργοποιώντας αυτόματα το πινέλο.

Κάθε φορά που επαναλαμβάνεται μια αρνητική εικόνα, παγώστε την, κυκλώστε την, βάλτε Χ και πέταμα έξω. Αυτό κόβει τα νήματα από τις αρνητικές εμπειρίες.

Καθώς επεξεργάζεστε αρνητικές εικόνες, θα νιώθετε μια ολοένα αυξανόμενη αίσθηση ελευθερίας από αυτές. Και η ελευθερία είναι δύναμη. Καθώς εφαρμόζετε αυτή τη γνώση στην πράξη, θα αρχίσετε να μένετε διανοητικά σε πιο θετικά πράγματα, κάτι που τα κάνει να υλοποιούνται. Αν δεν σας αρέσει μια σκέψη, αναιρέστε την και μετά αναμείνετε σε κάτι καλύτερο. Εξαλείψτε τις αρνητικές νοητικές σας εικόνες. Μπορείτε να επιλέξετε τι να σκεφτείτε.

Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν. Ωστόσο, μπορείς να το αρχειοθετήσεις για να μην γίνει το πρότυπο για το μέλλον.

Θυμήσου, είσαι ο φύλακας του μυαλού σου. Μπορείς να επιλέξεις τι να φανταστείς και τι όχι.

bibliotecapleyades.net/

------------------------------------------

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ!

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.” (ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ)

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου