Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ALEX COLLIER ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

Ο Alex Collier, ο οποίος βρίσκεται σε τηλεπαθητική επαφή με την εξωγήινη φυλή των Ανδρομεδίων, μιλά για τα ακόλουθα θέματα, με βάση τις πληροφορίες που παίρνει από αυτούς: Γκρίζοι, Δρακονιανοί, Ομάδα του Ωρίωνα, η ατζέντα των προηγουμένων για τη Γη, ρόλος των Ανδρομεδίων, Πλειάδιοι, άλλες εξωγήινες φυλές και η σχέση τους με τη Γη, ανθρώπινη πνευματικότητα, ανθρώπινες θρησκείες, ταξική διαίρεση της κοινωνίας, γήινες κυβερνήσεις, Νέα Τάξη Πραγμάτων, εξέγερση ενάντια στο κατεστημένο, οικολογική ρύπανση, πολυεθνικές, αυτοματισμός της ζωής και καταναλωτισμός, η ιστορία του πλανήτη, εξωγήινες φυλές που έχουν αποικίσει τη Γη, 2012 και άνοδος σε υψηλότερη διάσταση, οι διάφορες διαστάσεις του σύμπαντος, η εξέλιξη της ζωής, μαύρες τρύπες, η Μεγάλη Έκρηξη, γενετικά πειράματα, υπόγειες εγκαταστάσεις, Area 51 και άλλες παρόμοιες περιοχές μυστικών πειραμάτων, η γήινη αποίκιση του Άρη, η σελήνη ως τεχνητός δορυφόρος, επαφή γήινων με εξωγήινους, θεάσεις ΑΤΙΑ στην Αμερική και κυβερνητική απόκρυψη αυτών, καταστρατήγηση του αμερικανικού συντάγματος, το αμερικανικό χρέος, η συνένωση της ανθρωπότητας, η αγάπη, η ανθρώπινη ευθύνη. VideoTranslations
Σχόλιο Σειρίου: Σύμφωνα με τον Alex Collier, και τις πληροφορίες του, στον γαλαξία μας υπάρχουν άλλοι 22 πλάνητες που ζουν στην τρίτη διάσταση όπως η Γη, αλλά βρίσκονται σε προσπάθεια και διαδικασία ανόδου και δεν έχουν καμία σχέση με τον βούρκο που βρισκόμαστε εμείς. Αν και εφόσον έχετε την υπομονή και δείτε όλα τα βίντεο, αναλογιστείτε σε τι κόσμο ζούμε. Σύμφωνα με τον  Alex Collier, (είπαν οι Ανδρομέδιοι) δεν υπάρχει σε κανένα σημείο του γαλαξία πείνα, έλλειψη στοιχειωδών αγαθών, άστεγοι κλπ. Σκεφτείτε τα γήινα πολιτικά συστήματα και τους πολιτικούς που έχουν ακόμη χειροκροτητές, και τα αποτελέσματα τους. Σκεφτείτε τις θρησκείες που εντελώς αλαζονικά αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι του θεού και διδάσκουν την αγάπη, ενώ χειραγωγούν ανθρωπομάζες και δημιουργούν μίση μεταξύ αλλοδόξων και καταριούνται και αφορίζουν όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους. Διδάσκουν ότι είμαστε η κορωνίδα της δημιουργίας, ενώ όχι μόνο η κορωνίδα δεν είμαστε, αλλά το χαμηλότερο σκαλί στην ιεραρχία των οντοτήτων και των διαστάσεων. Και ισχυρίζονται ότι ξέρουν τι και ποιος είναι ο θεός, όταν οντότητες ανωτέρων διαστάσεων αδυνατούν να απαντήσουν σε αυτό. Και αν για όλα αυτά δεν φέρουμε ευθηνή γιατί ίσως δεν έχουμε σχέση με πολιτική και θρησκείες, τότε σκεφτείτε τις κοινωνικές συμπεριφορές των απλών ανθρώπων σε ατομικό επίπεδο. Τα αγνά ανιδιοτελή και θετικά συναισθήματα χάνονται μπροστά στην αλαζονεία την ρύπανση, την αδιαφορία, τον φιλοτομαρισμό, το συμφέρον την εκμετάλλευση τα ψέματα τις απάτες για το κέρδος, το χρήμα, όλοι εγκλωβισμένοι σε  κατασκευασμένες ανάγκες.  Και πάντα για όλα φταίνε οι άλλοι. Οι θρησκόληπτοι προσκυνούν εικόνες οστά νεκρών ιερές παντόφλες «αγίων», και αποκαλούν άλλους ειδωλολάτρες, χωρίς να προσπαθούν ιδιαίτερα να κάνουν το αυτονόητο, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Το ίδιο αποφεύγουν, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι, και όσοι στα καφέ και στους καναπέδες περιμένουν να μας σώσουν οι εξωγήινοι. Όταν όλοι δεν φροντίζουμε πρώτα να σωθούμε και να απαλλαγούμε από τον κακό μας εαυτό. Που είναι η πηγή όλων των κακών.  Οι Ολύμπιοι αποκαλούν τον πλανήτη μας «σκοτεινό αστέρι», διότι περικλείεται από ένα σκοτεινό στρώμα αρνητικότητας αόρατο από την ατελή όραση μας, το οποίο δημιουργήθηκε από τις αρνητικές σκέψεις και πράξεις των ανθρώπων. Ο Σωκράτης έλεγε, πως για να είναι κανείς καλός, δεν αρκεί να μην κάνει το κακό, αλλά και να μην σκέφτεται  το κακό. Αυτή η ρύπανση είναι χειρότερη από την βιομηχανική κλπ που ξέρουμε, και είναι ικανή να μολύνει και το υπόλοιπο ηλιακό σύστημα και κατ επέκταση τον Συμπαντικό Οργανισμό. Όπως καταλαβαίνουμε ο πλανήτης είναι ένα κύτταρο του Συμπαντικού Οργανισμού που νοσεί. Και υπεύθυνοι είμαστε όλοι εμείς.
Όλα αυτά αν τα συγκρίνουμε  με τις αναφορές των βίντεο, ασχέτως αν τα πιστεύει κανείς  ή όχι, το συμπέρασμα είναι ένα: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ. Παρακολουθήστε όλα τα βίντεο της συνέντευξης:
(3/18) (4/18) (5/18) (6/18) (7/18) (8/18) (9/18) (10/18) (11/18) (12/18) (13/18) (14/18)  (15/18) (16/18) (17/18) (18/18)

1 σχόλιο:

Σείριος είπε...

Σύμφωνα με τους Ανδρομέδιους, τα επόμενα μας μεγαλύτερα άλματα στην προώθηση της συνειδητότητας θα έρθουν από την επιστήμη και την αρχαιολογία.
Δεν θα έρθουν από θρησκευτικούς ηγέτες ή διδασκαλίες.
Θα έρθουν από την επιστήμη, η οποία θα δώσει περιγραφές και αποδείξεις για την πραγματικότητα.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου