Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

[Η παρούσα ανάρτηση αποτελεί συνέχεια των αναρτήσεων:
Το φαινόμενο του υδρογόνου: Αναφέρονται εδώ (όπως σας υποσχέθηκα) οι μεταβολές που προκάλεσε στην φύση, σε όλους τους οργανισμούς και στο DNA του ανθρώπου, η μείωση της ακτίνας του πρωτονίου του πυρήνα του ατόμου του υδρογόνου.]
Όλες οι μελέτες που έγιναν πάνω στο υδρογόνο μετά από την 21.12.2012 έδειξαν ότι δε μεταβλήθηκε μόνο η ακτίνα του, αλλά και επιπλέον στοιχεία του, η δε κβαντική επιστήμη δεν μπορεί ακόμη να εκτιμήσει τα αποτελέσματα των μεταβολών αυτών στον υλικό τομέα και στο ανθρώπινο σώμα.
Μετά την 21.12.2012 έχει αρχίσει να συντελείται μια ανεξήγητη παγκόσμια μετάλλαξη της ύλης που οδηγεί την ανθρωπότητα σε υψηλότερο σημείο κοσμικής συνείδησης, βιολογικής εξέλιξης και καθαρότητας της σκέψης.
ΟΙ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ:
-Η ακτίνα του πρωτονίου, του πυρήνα του ατόμου του υδρογόνου, μειώθηκε κατά 4%. Η διαφορά αυτή για τον μικρόκοσμο των σωματιδίων είναι πολύ μεγάλη για να είναι τυχαίο λάθος και προκλήθηκε από ανεξήγητα αίτια.
-Εκτός από τη μεταβολή της ακτίνας του πυρήνα του ατόμου του υδρογόνου, άλλαξε και η ταχύτητα αλλά και η κατεύθυνση περιστροφής του ηλεκτρονίου από αριστερά προς τα δεξιά. Το φαινόμενο χαρακτηρίστηκε ως «τελείως ανεξήγητο».
-Μεταβλήθηκε η δομή των μαγνητικών πεδίων και της ηλεκτρικής ενέργειας του ατόμου.
-Το ενεργειακό φάσμα του νέου υδρογόνου άλλαξε σε βαθύ κόκκινο χρώμα και η υπέρυθρη ακτινοβολία του είναι πολύ εντονότερη καθώς, όχι μόνον παίρνει ενέργεια από το σύμπαν, αλλά και εκπέμπει ενέργεια αντίστοιχα, εμφανίζοντας έτσι νέα δραστηριότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα.
-Μαζί με το πρωτόνιο μετακινήθηκαν και τα άλλα σωματίδια του υδρογόνου, καθώς και ό,τι μέχρι τώρα θεωρείτο απαραβίαστο στην πυρηνική φυσική. Το υδρογόνο δηλαδή έχει αποκτήσει μια εντελώς διαφορετική μορφή, έχει μετατραπεί σε κάτι άλλο.
-Πολλές επιστημονικές διαπιστώσεις που έγιναν πριν από το 2012, σταμάτησαν να ισχύουν, επειδή η πυκνότητα της ύλης άλλαξε και αυτή η επιστημονική διαπίστωση της αλλαγής πυκνότητας της ύλης, ανάγκασε τους επιστήμονες να αναθεωρήσουν πολλές από τις θεωρίες τους. Πάνω από δέκα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, με πυρηνική τεχνολογία και λέιζερ, επανελέγχουν τη μεταβολή της ακτίνας του πρωτονίου αλλά και του υδρογόνου και διαπιστώνουν ότι δεν πρόκειται περί λάθους αλλά περί μιας «ανεξήγητης πραγματικότητας».
Το νερό που αποτελεί παράγωγο του υδρογόνου κυριαρχεί στο σύμπαν. Στη Γη καλύπτει το 75% της επιφανείας της και στο ανθρώπινο σώμα συναντάται σε ποσοστό 70-75% του συνολικού βάρους του, αναλόγως της ηλικίας. Δηλαδή σε ένα άτομο 80 κιλών, τα 56-60 κιλά αποτελούνται από νερό ενώ τα 8 εξ 'αυτών είναι υδρογόνο. Τι επιπτώσεις μπορεί να έχει η μείωση της ακτίνας του πυρήνα του υδρογόνου;
-Γεννιέται μια νέα μορφή ύλης. Τα άτομα είναι ενεργά και δείχνουν την ευφυΐα και την αποφασιστικότητά τους για να επιλέξουν τη βέλτιστη για αυτά κατάστασή. Όπως φαίνεται δεν υφίσταται καμία «απαγόρευση» σε όλη αυτή τη μετάλλαξη.
-Στον κόσμο του νέου ατόμου του υδρογόνου όλη η ύλη εκδηλώνεται με έναν νέο τόνο. Το κέντρο του ατόμου πάλλεται και παράγει ενέργεια, τη δύναμη της  ζωής. Ενώ το πρώην υλικό παραμένει στις σκέψεις μας, η ανθρώπινη συνείδηση επεκτείνεται και εμπλουτίζεται με νέες σκέψεις, παράλληλα με τη διορατικότητα του ανθρώπου που σταδιακά αναβαθμίζεται.
-Οι επιπτώσεις από το νέο υδρογόνο είναι σημαντικές, γιατί το υδρογόνο υπάρχει, όχι μόνο στον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και σε όλες τις οργανικές ύλες.
-Το φάσμα ενέργειας του νέου υδρογόνου έγινε ευρύτερο και πλουσιότερο, ως μέρος του φάσματος της ίδιας κλίμακας φωτός. Δεν ξέρουμε και δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε σε ένα εντελώς διαφορετικό φάσμα ενέργειας. Και όλα αυτά τελούνται επί της συνειδήσεως του ανθρώπου, χωρίς να το αντιλαμβάνεται.
-Με την ήρεμη σκέψη μπορεί το νερό ενός τύπου, να πάρει τις ιδιότητες ενός άλλου τύπου (αναδιάταξη της μοριακής δομής του). Μπορεί να αλλάξει αμέσως, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μαζί αλλάζει το σύνολο της βιοχημείας του. Το υδρογόνο απελευθερώνεται και απορροφάται, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού. Αφού το υδρογόνο έχει αλλάξει, τότε έχουμε μια άλλη οργανική βιοχημεία, έναν εντελώς διαφορετικό μεταβολισμό κυττάρων.
-Μετά την 21.12.2012 η μοριακή συμμετρία των ατόμων του υδρογόνου είναι διαφορετική από πριν.
-Πριν την αλλαγή της περιστροφής του ηλεκτρονίου του υδρογόνου, η αριστερόστροφη κίνηση κυριαρχούσε στο DΝΑ. Τώρα κυριαρχεί η δεξιόστροφη κίνηση. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στον γενετικό κωδικοί; Οι βιολόγοι πιστεύουν ότι θα υπάρξουν πολύ θετικές αλλαγές και αναβάθμιση της ανθρώπινης νοημοσύνης.
-Μετά την 21.12.2012 αναβαθμίστηκε η ποιότητα και η ποσότητα του ηλιακού φωτός, λόγω της νέας κοσμικής θέσης του πλανήτη, με αποτέλεσμα το νέο φως να ενεργοποιεί ταχύτερα το DΝΑ. Τον Δεκέμβριο του 2016 μεταδόθηκε στην τηλεόραση  ανακοίνωση επιστημονικής ομάδας Ρώσων επιστημόνων, σύμφωνα με την οποία «Το ανθρώπινο DΝΑ είναι ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΣ υπολογιστής συνδεδεμένος με το Σύμπαν, έξω από τις χωροχρονικές διαστάσεις! Αυτό, εξηγεί όλα τα δυσεξήγητα φαινόμενα όπως τη μαντική ικανότητα, την τηλεπάθεια, τη διαίσθηση, την εξ' αποστάσεως θεραπεία, την αυτοθεραπεία, την ενεργειακή θεραπεία με τη μέθοδο της ηλεκτρομαγνητικής επίδρασης, την επήρεια του μυαλού στο περιβάλλον κοκ».
ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ DΝΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ:
-Διαθέτει μία «Άγνωστη δύναμη» η οποία διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.
 -Το σύμπαν αποτελείται από ένα αόρατο μοτίβο κύματος. Είναι το κύμα εκείνο που περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες με σταθερή αλληλουχία και χωρίς μεταβολές, που σχηματίζουν τον γενετικό κώδικα με την επίδραση πολύ μικρών βαρυτικών δυνάμεων.
-Απορροφά και αποθηκεύει εκατοντάδες χιλιάδες Φωτόνια (σωματίδια του Φωτός), με αποτέλεσμα οι κοσμικές ακτίνες και οι ακτίνες του ηλίου να έχουν επίδραση στη δομή του. Στη νέα κοσμική θέση που βρίσκεται ο πλανήτης μετά την 21.12.2012, οι κοσμικές πληροφορίες διαφοροποιούνται με άγνωστα μέχρι στιγμής αποτελέσματα για τη δομή του DΝΑ.
-Οι κοσμικές ακτίνες μεταφέρουν κωδικοποιημένες πληροφορίες από τον ήλιο και το σύμπαν. Όλα δείχνουν ότι μια ασύλληπτη άγνωστη δύναμη καθοδηγεί την εξέλιξη της ζωής σε όλο το σύμπαν, γεγονός που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση των θείων μυστηρίων και της ύπαρξής μας μέσα σε αυτό.
-Οι επιστήμονες θεωρούσαν λειτουργικό μόνο το 3% της ύλης του DΝΑ ενώ το 97% που σιωπούσε, το είχαν χαρακτηρίσει ως «Σκουπίδια DΝΑ». Τα «Σκουπίδια DΝΑ» μίλησαν και διαπιστώθηκε ότι είχαν μια ζωτική πολυδιάστατη δύναμη, η οποία εκδηλώνεται με τη φυσική αυθόρμητη αναγέννηση και τη βαθιά, πολυδιάστατη, ευφυή συμπεριφορά των κυττάρων.
Παράλληλα με το κβαντικό άλμα του ηλιακού μας συστήματος συντελέστηκε και το κβαντικό άλμα της ανθρώπινης συνειδητότητας το οποίο δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, για να δημιουργήσει τη νέα άγνωστη και συναρπαστική πραγματικότητα.
Αλλάζει το υδρογόνο, αλλάζει η υφή του χρόνου, αλλάζει η ενέργεια, αλλάζει η αντίληψή μας, αλλάζουν οι σκέψεις μας και μεταβαλλόμαστε σε πολυδιάστατα όντα, όπως ο αρχέγονος άνθρωπος με τις αρχέγονες διαστάσεις και πληροφορίες, που είναι καταχωρημένες στον γενετικό του κώδικα. Υπάρχουν πολλές ανακαλύψεις που συνδέονται, όχι μόνο με το υλικό σώμα, αλλά και με τις σκέψεις του ανθρώπου, κυρίως στον ιατρικό τομέα, αφού οι σκέψεις μας ευθύνονται για την υγεία μας και την αυτοίασή μας από τις ασθένειες και κατ, επέκταση για όλα όσα τελούνται στο σύμπαν.
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι συντονίζονται με το ρεύμα της αφύπνισης. Επιθυμούν μια συνειδητή, υπαρξιακή συνομιλία έξω από τις πολιτικές προστριβές, τον φόβο του θεού, των δογμάτων, την ωραιοποίηση της διαφθοράς και των ναρκωτικών, τη θρησκευτική υποκρισία και τους περιορισμούς της σκέψης. Ο νέος κόσμος θα βάλει ένα τέλος στην υποκρισία.
(Περισσότερα και σημαντικά, στο βιβλίο.)
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, «ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ», σελ. 40-46, εκδ. Δίον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου