Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ;;;

NASA lasco c3
Το μέλλον μας επιφυλάσσει αδιανόητες πραγματικότητες.
Ο ήλιος ολόκληρος είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη αστροπύλη.
Μπορεί πολλά από αυτά που αναφέρονται για τον ήλιο να φαίνονται παράξενα για τις μέχρι τώρα επιστημονικές γνώσεις του μέσου αναγνώστη, όμως απ' ότι φαίνεται η γήινη τεχνολογία βρίσκεται ακόμη σε πολύ χαμηλό επίπεδο. 
Στο εσωτερικό του ήλιου όχι μόνο υπάρχουν φαινόμενα αντιβαρύτητας, αλλά και συνθήκες πέμπτης  διάστασης, που είναι μια κατάσταση ακατανόητη από τον γήινο άνθρωπο.
Ο ήλιος αποτελεί την απόληξη του κοσμικού διαύλου προς τη Γαία. 
Στην πραγματικότητα ο ήλιος είναι κοσμικός δίαυλος που συνδέει τους κόσμους μας. Την Γαία με τον γαλαξία. Αποτελεί την πύλη των ουρανίων δυνάμεων προς την Γαία. Συνδέει τον υπερβατικό με τον ορατό κόσμο, τον αόρατο με τον φανερό, τον πραγματικό με τον φανταστικό.
Πηγή: Γεράσιμος Καλογεράκης "Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ & Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΕΛΗΝΗ", σελ. 56-58,  εκδ. Δίον.
http://enneaetifotos.blogspot.com/2017/09/blog-post_21.html

Μήπως ο Όμηρος ήξερε;;;
Διαβάζουμε στην αρχή της ω’ ραψωδίας, πως και από που ο ψυχοπομπός Ερμής οδηγεί τις ψυχές των μνηστήρων προς στην “άλλη πλευρά...".
http://www.greek-language.gr
ΟΜΗΡΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΙΑ Ω 1 - 15
........οι ψυχές, ενώ τις οδηγούσε μέσ' από δρόμους σκοτεινούς ο αντίκακος (χωρίς κακία) Ερμής.
Τα ρείθρα του Ωκεανού, την Λευκή Πέτρα,
τις Πύλες του Ηλίου και τον κόσμο των ονείρων,
πέρασαν, κι έφθασαν γοργά στ' ασφοδελό λιβάδι,
οπού οι ψυχές εγκατοικούν, σκιές αναπαυμένων.
κει την ψυχήν απάντησαν του Αχιλλέα Πηλείδη...
NASA lasco c2
((Για τους λάτρεις του μεταφυσικού και της εναλλακτικής αναζήτησης, αυτά είναι γνωστά ως πληροφόρηση. Όπως οι κοσμικοί δίαυλοι ή, σήραγγες του διαστήματος, που καταλήγουν σε ενεργειακούς τόπους, ή πύλες. Αυτές τις σήραγγες χρησιμοποιούν οι υπερβατικές οντότητες για τις ακαριαίες μετακινήσεις τους στο σύμπαν, αυτές ακολουθούν και οι ψυχές των ανθρώπων κατά την έλευσή τους προς ενσάρκωση στο υλικό πεδίο, αλλά και κατά την αποχώρηση τους από την ένσαρκη ζωή. Αυτά πάντα κατά πληροφόρηση!!!
Μήπως αυτά μας μεταφέρει παραπάνω και ο Όμηρος;
Θυμίζω και τον ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΗΡΟΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ.
Είναι σημαντικό να πούμε ότι με την πάροδο του χρόνου και την εξέλιξη της επιστήμης, επιβεβαιώνονται οι γνώσεις των Αρχαίων Ελλήνων, όπως έχει συμβεί πολλές φορές. Γνώσεις που πήγαζαν από τα Ιερά Μυστήρια, για ζητήματα που η σημερινή επιστήμη, μόλις χθές άρχισε να υποψιάζεται και να αναζητά... Σείριος.))
Προφανώς ο Ήλιος έχει ένα ισχυρό μαγνητικό πεδίο και μια ισχυρή βαρυτική δύναμη, έτσι ώστε αυτοί οι δύο παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν αποφασιστικά, ώστε να δημιουργήσουν τρύπες Γέφυρας ή αστροπύλες.
Μην ξεχνάτε ότι ο Ελβετός ερευνητής Nassim Haramein ήταν πάντα πεπεισμένος ότι οι εξωγήινοι χρησιμοποιούν τον ήλιο μας, ως «πύλη» για διαστρικά ταξίδια, και δεν είναι τυχαίο ότι το μέλλον της αποστολής της NASA Solar Probe Plus, που προορίζεται για να διερευνήσει τον χώρο γύρω από τον Ήλιο, αναζητά ισχυρά μαγνητικά πεδία στην βαρύτητα του Ήλιου, εκτός από τη μελέτη του ηλιακού ανέμου και των σωματιδίων που εκπέμπονται. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου