Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ

Όποιος “το δει το έργο” αλλάζει τρόπο ζωής με την έννοια της σκέψης, όχι της καθημερινότητος. Σε ένα δευτερόλεπτο. Σου λέει, ωπ... έχω φάει το παραμύθι, το ‘φαγα, τελείωσε. Τώρα κάνω άλλα πράγματα. Δεν γίνεται καταναλωτής, δεν τρώει το σανό που του προσφέρουν.
Δηλαδή παίζουν πολλά πίσω από αυτή την ενασχόληση.
Δεν είναι, α! τι κάνω, τι ωραία και τι έμαθα. Αλλάζεις κατεύθυνση νοητικά. Πώς να στο πω. Δεν γίνεσαι καταναλωτής να τρως 100 κιλά κρέας τη βδομάδα. Τρως όσο χρειάζεσαι για να είσαι καλά. Αλλάζεις διατροφή, αλλάζεις τρόπο σκέψης, αλλάζεις τρόπο συμπεριφοράς. Είναι πολλά όπως έλεγε ο Ησίοδος στο Έργα και Ημέραι. Αυτό το πράγμα.
Δεν γαλουχούμε ούτε ενημερώνουμε. Εμείς γουστάρουμε αυτά, τα λέμε και όποιος θέλει τα κάνει δικά του, ή ψάχνεται, ή τα προσαρμόζει στην δική του κοσμοαντίληψη. Αυτό είναι όλο. Είναι ένα “χόμπυ”. Να δούμε τι άλλο “τρέχει” παρακάτω. Δηλαδή όταν σου λέει ένα κείμενο κάτι, λες, για κάτσε, τι λέει εδώ το κείμενο τώρα...
Μια δορυφορική άποψη θα σου πω, 2500 ετών. Δύο μάλλον. Στην μία, στον Κρατύλο (του Πλάτωνα), λέει, δεν είναι οι άνθρωποι αυτοί που έδωσαν τα ονόματα στα πράγματα, την ονοματοδοσία δηλαδή των περιοχών για να είναι απολύτως τα ορθά.
Ε τότε ποιοί είναι;
Και το άλλο. Λέει, βλέπαμε τη Μεσόγειο λιμένα και την Αττική πολλοστημόριο. Αυτό είναι δορυφορική άποψη από μετεωρολογικά δελτία.
Ποιοι τη βλέπανε;
Γιατί αν δεις από τον δορυφόρο, από τις Ηράκλειες Στήλες, η Μεσόγειος είναι μία γεωγραφία ενός λιμανιού.
Ο Λουκιανός. Να διαβάσουνε Λουκιανό. Τους βλέπαμε λέει κάτω στη γη τους ακούγαμε τους μιλάγαμε αλλά αυτοί δεν μας ακούγανε και δίπλα άμα βάλεις του Άμστρογκ την συζήτηση με το κέντρο ελέγχου στο Χιούστον λέει τα ίδια.
Δεν υπάρχουν ανεξήγητα φαινόμενα. Υπάρχουν σκοπίμως μη εξηγημένα.
Δεν τα λένε διότι θα καταρρεύσει το σύστημα. Θα καταρρεύσουν θρησκείες, θα καταρρεύσουν όλα.
Το πολιτιστικό κομμάτι του πλανήτη είναι κρυμμένο. Και κρύβεται μέσα στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία.
Υπάρχει Αρχαία μυστική υπερτεχνολογία στα Αρχαία κείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου