Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΖΩΗΣ, 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 3 ΜΑΪΟΥ 2013.

Ήρθε η ώρα να πέσει το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την ύπαρξη ή όχι εξωγήινων επισκεπτών στον πλανήτη μας... ή τουλάχιστον αυτό θα επιχειρήσουν να κάνουν, από τις 29 Απριλίου ως τις 3 Μαΐου, περισσότεροι από 40 ερευνητές UFO, πρώην κυβερνητικά στελέχη, αστροναύτες και στρατιωτικοί ή  αυτόπτες μάρτυρες τέτοιων γεγονότων, σε μία συνάντηση ενώπιον πέντε πρώην μελών του αμερικανικού Κογκρέσου στην Ουάσινγκτον.
Η «
Ακρόαση Πολιτών για την Αποκάλυψη», όπως ονομάζεται η συνάντηση θα μεταδίδεται ζωντανά παγκοσμίως στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα ινδικά, τα ιαπωνικά και τα μανδαρίνικα κινεζικά, με στόχο να βάλει τέλος στο «εμπάργκο» που έχει επιβληθεί δεκαετίες τώρα για τα UFO και την ύπαρξη εξωγήινων που επισκέπτονται τον πλανήτη μας. Οι διεργασίες θα γίνουν στο National Press Club της Ουάσινγκτον, δυο τετράγωνα από το Λευκό Οίκο και το Καπιτώλιο, και θα προβληθούν σε μορφή ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ending the Truth Embargo - Τελειώνοντας το εμπάργκο της αλήθειας» από την εταιρεία παραγωγής Just Cause Entertainment.
Μεγάλου βεληνεκούς προσωπικότητες , θα καταθέσουν στην ακρόαση και θα απαιτήσουν να ανοιχτούν οι φάκελοι που κρατούνται μυστικοί!
Το σύνθημα της πενθήμερης εκδήλωσης είναι «
Αν το Κογκρέσο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του, θα την κάνει ο λαός»! Η πίεση που θα ασκηθεί, θα είναι πραγματικά ανεπανάληπτη και την περιμένουμε «πώς και πως»!
Πηγή: pendecc

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ορθώς λένε ότι τα αρχεία έχουν ανοικτεί στην Ευρώπη, τουλάχιστο για εδώ στην Γαλλία είναι σίγουρο. Τα πάντα δεν δίνονται φυσικά στην κοινή θέα αλλά οι αμερικάνοι για να μην θέλουν να μιλούν για το θέμα αυτό είναι γιατί δεν είναι τόσον ακίνδυνο όσον φαίνεται.
Α.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου