Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ…

 (εικόνα http://el.wikipedia.org )
 ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΔΙΑ-ΧΡΟΝΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΑΡΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΜΥΗΤΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΩΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΛΕΙΘΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΟΣΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ, ΟΣΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΡΗΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΚΩΔΙΚΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ. ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΑ ΨΕΚΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΟΥΝ Η ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΝΩΤΙΣΟΥΝ , ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.
             ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ DNA, ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ. ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ DNA ΤΟ ΦΕΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ DNA ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΟΝΙΔΙΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ, ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΝΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΤΗΝ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ. Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ (ΣΩΜΑ – ΨΥΧΗ) ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΛΙΚΟ DNA ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙ ΟΜΟΙΟ-ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ DNA. ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΝ ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ.
            ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟ DNA  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ DNA ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ Η ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟ ΤΥΠΟ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΑΥΤΟΣ Ο ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΕΝΟΣ ΑΘΟΡΥΒΩΝ ΗΡΩΩΝ ΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ …ΝΕΜΕΤΟΡΕΣ!
 … ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ¨ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ¨ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ¨ΕΡΧΟΜΟΣ¨, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΜΟΣ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΑΣΤΡΑ, ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΛΕΥΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΜΑΣ.
ΔΙΟ-ΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου