Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ

(του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη) [απόσπασμα]
Στην ανθρώπινη ιστορία δεν υπήρξε θρησκευτικό δόγμα που να κάνει τόσο μεγάλο κακό στην ανθρωπότητα, όσο ο Ιουδαιο-Χριστιανισμός. Κι' αυτό διότι όπου ρίζωσε μόνον πόνο, καταστροφές, εγκλήματα, κακουργήματα και ολοκαυτώματα έφερε στους λαούς.
Ο Ιουδαιοχριστιανισμός ευθύνεται για:
1/ Την πυρπόληση και καταστροφή της Ρώμης. [Κατά τον Κικέρωνα δεν έγινε από τον Νέρωνα, αλλά από τους Χριστιανούς υπό την καθοδήγηση του Παύλου και του συγκλητικού Σενέκα. Ποιός ηγέτης καίει την πρωτεύουσα του;]
2/ Την αντικατάσταση των φυσικών νόμων με αφύσικους τοιούτους, όπως:
α/ Το «Αγαπάτε αλλήλους» που ποτέ δεν έκαναν πράξη διότι είναι έξω από τα φυσικά πλαίσια. Όμως το χρησιμοποίησαν σαν στάχτη στα μάτια των λαών για να τους αποκοιμίσουν, ώστε να επιβληθεί ο Ιουδαϊσμός σε κοσμοκρατορία.
β/ Την 'ανάσταση των νεκρών' μιά απάτη εξωπραγματική και αφύσικη, διότι κανείς ως τώρα δεν γύρισε από τον Άδη. Από αυτά τα μεταφυσικά μυθεύματα και θαύματα πάσχει σήμερα ο λαός μας.
γ/ Την άποψη ότι η Φύση είναι μολυσμένη και αμαρτωλή (αγιασμός υδάτων, της φύσεως, ακόμη και των αυτοκινήτων κλπ).
3/ Κατέστρεψε τον Αρχαίο Φυσιολατρικό Ελληνικό Πολιτισμό, τον πρώτο ανθρωπιστικό και ορθολογιστικό πολιτισμό στον κόσμο, ο οποίος έβγαλε την ανθρωπότητα από την βαρβαρότητα και το σκοτάδι.
4/ Πρόδωσε και παρέδωσε το θεοκρατικό Βυζαντινό Κράτος στους Οθωμανούς Τούρκους έναντι προνομίων από τον Σουλτάνο προς τον πατριάρχη. 
Η συνωμοσία υπήρξε διττή, ήτοι: α/ άρνηση στρατεύσεως του ιερατείου, β/ ενεργητική προδοσία του ιερατείου κατά την διάρκεια της πολιορκίας της Κωνστ/λεως από τον Μωάμεθ.
5/ Αφόρισε την Ελληνική Επανάσταση του 1821 για να διατηρήσει τα προνόμια του πάνω στο σκλαβωμένο Ελληνικό Έθνος.
6/ Κατέστρεψε το Ελληνικό Κράτος με την σύζευξη του μ' αυτό και δημιούργησε το «Βαθύ Κράτος».
7/ Κατέκαυσε , κατατεμάχισε και πώλησε τα δάση της πατρίδος μας. Ακόμη και τα λιγοστά δάση που απέμειναν θέλουν να τα κάνουν οικόπεδα για να φτιάξουν μοναστήρια, ναούς του Γιαχβέ και αρχιεπισκοπικά παλάτια.
Το Βαθύ (Φαναριωτικό) Κράτος
Τα κατάλοιπα του Βυζαντινού και Οθωμανικού κράτους (Φαναριώτες) μετά την απελευθέρωση της Ελλάδος μετακόμισαν στην Αθήνα και ήλθαν σε στενή σύζευξη με το αναγεννώμενο Ελληνικό Κράτος. Έκτoτε το θεοκρατικό τούτο μόρφωμα επιβιώνει μέχρι σήμερον και κρατά όμηρη την Πολιτεία, βάζοντας φραγμό στην δημοκρατία, στην πρόοδο και στον διαφωτισμό του λαού μας… ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://epikouros2007.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου