Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

HEPTAPOLIS - ΤΡΙΛΟΓΙΑ - ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ

Η πρώτη Διεθνής ανακοίνωση και προβολή του αναπτυξιακού-πολιτιστικού προγράμματος με τίτλο «HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ – Το Όραμα των Δελφών» (www.heptapolis.com), έγινε τη Δευτέρα 4η Ιουλίου 2022 στο Ζάππειο Μέγαρο. Στην εκδήλωση παραβρεέθηκαν βουλευτές, έλληνες και ξένοι επιστήμονες καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής Αυτιδιοίκησης.

Στην προβολή των έργων παρουσιάστηκαν, προσομοιώσεις 3D, στις θεματικές των τριών πόλεων της Τριλογίας με απεικόνιση της οικοδόμησης τριών πόλεων κλασικών προτύπων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Δελφών, που δημιούργησε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έντονο θέμα συζητήσεων και ερωτημάτων.  Η HEPTAPOLIS – ΤΡΙΛΟΓΙΑ – Το Όραμα των Δελφών θα αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα αλλά και σημαντικότερα αναπτυξιακά προγράμματα στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Το Σωματείο Όλυμπος και ο εμπνευστής της Heptapolis – Tριλογία, Παύλος Πισάνος  βρίσκονται σε επαφή με μεγάλες εταιρείες και διεθνή funds για συμμετοχή του αναπτυξιακού προγράμματος σε Ευρωπαϊκά και άλλα προγράμματα χρηματοδοτήσεων.

Την καλλιτεχνική σκηνοθεσία της εκδήλωσης ανέλαβε ο έμπειρος σκηνοθέτης και παραγωγός κ. Σπάρτακος Πατεράκης. 

http://www.tokarfi.gr/ , ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου