Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΛΦΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ

Καθώς εισερχόμαστε στον εσωτερικό "ναό" των κυμάτων Άλφα, ο διάλογος με το DNA μας ακούγεται δυνατά και καθαρά, χωρίς εξωτερικά παράσιτα. Και καθώς κινούμαστε βαθύτερα στην επικοινωνία μας με την κυτταρική μας συνείδηση μέσα από τα κύματα Άλφα, βρίσκουμε άπειρα διαθέσιμα μονοπάτια δημιουργίας. Στεκόμαστε μέσα στον "άλφα" ναό μας κοιτάζοντας τις πολλές χρυσές φωτεινές στήλες και δυνατότητες. Ζυγίζουμε τις πιθανότητες και όλες τις δυνατές εκβάσεις.

Για το DNA μας και τα "ξαδέρφια" του τα κύτταρα, είναι πιθανά όλα και τα πάντα. Μόνοι μας κάνουμε "περικοπές" στις βαθύτερες επιθυμίες μας, και δημιουργούμε μιά λακκούβα για να πλατσουρίσουμε αντί γιά έναν ολόκληρο ωκεανό για να κολυμπήσουμε.

Ποιοί είμαστε εμείς που θα σταθούμε εμπόδιο στον ίδιο μας τον δρόμο για να σαμποτάρουμε αυτό που το σύμπαν κρίνει ότι είμαστε ικανοί να πράξουμε;

Όταν βρισκόμαστε σε μιά εξευγενισμένη κατάσταση επικοινωνίας με το DNA μας χρησιμοποιώντας τα εγκεφαλικά κύματα ΑΛΦΑ για να σερφάρουμε, μπορούμε να ταξιδέψουμε στο παρελθόν, στο μέλλον και σε άλλα σύμπαντα μέσα από "σκουληκότρυπες" σκέψης. Αυτές ανοίγονται μέσα στην δομή του DNA όταν βρισκόμαστε σε μιά χαλαρωμένη, στοχαστική ανταποκριτική κατάσταση ύπαρξης (Οι Ρώσοι επιστήμονες το έχουν αποδείξει αυτό).

http://xemandrios1.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου