Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022

ΤΟ DNA ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΣΟΒΑΡΑ

Οι πεποιθήσεις μας δημιουργούν μία κραδασμική "σκουληκότρυπα" (όρος της κβαντικής φυσικής, που δηλώνει μιά διαδρομή που ενώνει διαφορετικές διαστάσεις), αποπλανώντας όλες τις σκέψεις μας στο να πάρουν μορφή.

Έχει αποδειχθεί ότι το DNA έχει την δική του γλώσσα, η οποία μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα. Κάθε κύτταρο του σώματός μας ακούει κάθε λέξη πού λέμε και κάθε σκέψη που κάνουμε και στην συνέχεια βασιζόμενο πάνω σε αυτόν τον εσωτερικό διάλογο δημιουργεί .

Τίποτα δεν "υποβιβάζεται" από το DNA μας σαν μιά τυχαία σκέψη ή σαν μιά υποθετική δήλωση - "έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε τώρα". Τα πάντα λαμβάνονται σοβαρά υπ' όψη και στην συνέχεια αρχίζουν να σχηματοποιούνται. Το DNA μας πιστεύει ότι εμείς είμαστε ο ανώτατος άρχοντας! Μας θεωρεί σαν ένα εκπαιδευόμενο θεό και υπακούει σε κάθε μας λέξη και επιθυμία.

Υποθετικές προτάσεις του στύλ "έλα μωρέ, πλάκα κάνουμε" απλά δεν υφίστανται μέσα στην δομή της νοημοσύνης του DNA μας, επειδή ανταποκρίνεται σέ όλες τις σκέψεις και σε όλες τις λέξεις.
Καθώς μαθαίνουμε να επικοινωνούμε με το εσωτερικό μας σύμπαν, είναι σημαντικό να παίρνουμε τον χρόνο μας, να χαλαρώνουμε και να "παρκάρουμε" στον χώρο της καρδιάς.

Περνάμε τις περισσότερες μέρες μας όταν είμαστε ξύπνιοι μέσα σε μια βιαστική ΒΗΤΑ εγκεφαλική κατάσταση. Με την είσοδό μας στην εγκεφαλική κατάσταση των κυμάτων ΑΛΦΑ, το μυαλό μας χαλαρώνει, κάτι που μας είναι απαραίτητο προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις καθημερινές πιέσεις και εντάσεις του να είσαι απλά άνθρωπος. Η στοχαστική κατάσταση των κυμάτων ΑΛΦΑ επιτυγχάνεται απλά κλείνοντας τα μάτια μας και κοιτάζοντας στο εσωτερικό εκείνο σημείο καθαρού φωτός, αναπνέοντας βαθιά και συνειδητά σε μια συνεχόμενη βάση ολοκληρωμένων αναπνοών, εισπνέοντας και εκπνέοντας χωρίς διακοπές.

http://xemandrios1.blogspot.gr/

--------------------------

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΑΣ

ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΑΛΦΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου