Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

"Στον χρόνο και τον χώρο σας, η έκφραση του φόβου είναι μια πρόκληση για όλους σας. Για οποιονδήποτε από εσάς φοβάται, δεν έχει ξεκάθαρη κατανόηση των περισσότερων καταστάσεων. Παρατηρήσαμε ότι ο κόσμος σας βρίσκεται στο πιο μπερδεμένο σημείο της ιστορίας και της εξέλιξή σας.

Καταλαβαίνουμε την αξιοσημείωτη ορμή και τη δέσμευσή σας να είστε ενεργοί. Χτίζετε, δημιουργείτε και σχεδιάζετε σε ένα χώρο φόβου, όχι σε μια συνείδηση​ αγάπης, άρα οι άμυνες σας, βρίσκονται πάντα σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Το μοιραζόμαστε αυτό γιατί αποστραγγίζουν εσάς και την ενέργεια της Γη σας, πνευματική και υλική.

Ο φόβος δεν δημιουργείται από μόνος του και πρέπει πάντα να τρέφεται. Ο φόβος που παρατηρούμε είναι δύσκολο να κατανοηθεί από εσάς. Σας εξαντλεί την εστίασή σας στην αρχική πρόθεση και είναι μια πολύ μυστική ενέργεια. Ο φόβος εμποδίζει την αγάπη. Αυτό είναι πολύ λυπηρό να το βλέπεις και να το νιώθεις.

Πώς να μοιράζεστε κατανόηση και αγάπη, όταν τόσοι πολλοί από εσάς αποκρύπτετε τον εαυτό σας και ο ένας τον άλλον;

Παρακαλώ αισθανθείτε τα λόγια που εμείς ως φυλή προσπαθούμε να εκφράσουμε στη φυλή σας.

Μία από τις αρχικές σας προθέσεις στη δημιουργία της φυσικής σας πραγματικότητας είναι η ιδέα να δημιουργείτε και να μαθαίνετε να χειρίζεστε και να εκφράζεστε μέσω της σωματικότητας χρησιμοποιώντας τη συνείδησή σας. Η συνείδησή σας έχει δώσει ο,τι σας έχει δώσει, και όλα όσα φέρουν πνεύμα. Αυτό το δώρο είναι που έχει θολώσει, και το πιο σημαντικό, θολώθηκε από τον φόβο. Αυτή η κατάσταση είναι εντελώς παράλογη και σας αφορά όλους.

Καταλάβαμε ότι η συγκράτηση της αγάπης δημιουργεί μόνο διαρκή αποσύνθεση. Στον δικό μας γαλαξία πετυχαίνοντας αναγνώριση, ανακαλύψαμε τα ερείπια τεραστίων φυλών, που έχουν πάψει να υπάρχουν. Κατέστρεψαν τους εαυτούς τους απλώς και μόνο επειδή απέκρυψαν την αγάπη και αφαίρεσαν την ίδια τη ζωτική δύναμη από την πρόθεσή τους, και κατέστρεψαν την αυτοδημιουργία τους.

Η πρώτη προβολή φόβου είναι η άρνηση. Ένα συναίσθημα απίστευτου περιορισμού. Η άρνηση και ο φόβος καταλήγουν στο εντελώς αντίθετο από την πραγματικότητα που ισχυρίζεται ότι είναι. Ο φόβος βασίζεται, από τη δική μας οπτική γωνία, σε μια παρανόηση της αξίας και της ασφάλειας του καθενός. Το έχουμε συζητήσει μεταξύ μας, για τη φυλή σας, και έχουμε σχηματίσει μια προοπτική με βάση την ιστορία σας.

Πολλές από τις θρησκείες σας συνέβαλαν και πλήγωσαν αυτή τη διαδικασία. Πολλές από τις πεποιθήσεις του κόσμου σας, έχουν πείσει πολλούς ότι είναι «απλά πλάσματα της φύσης». Η επιστήμη σας διδάσκει ότι η φυσική σας μορφή είναι μια «λίμνη χημικών ουσιών που ρίχνονται μαζί τυχαία», έτσι ώστε να είστε όλοι «ένα ατύχημα», να ζείτε τυχαίες ζωές χωρίς νόημα...»

[Σημείωση Val Valerian: η τυχαία εξέλιξη είναι ένα από τα θεμέλια της δαρβινικής σκέψης, πάνω στην οποία βασίζεται η σημερινή υλιστική επιστήμη. Δεν έχει πραγματική ισχύ].

«"Φοβάστε έναν "Θεό" για τον οποίο ένα βιβλίο λέει ότι είναι ένας "Θεός της αγάπης" που θα σας ρίξει σε μια άβυσσο επειδή κάνατε ένα λάθος.

Πολλοί στον κόσμο σας έχουν καταλάβει ότι ο φόβος και η ιδέα του φόβου είναι ο εχθρός. Παλεύετε μεταξύ της κατανόησης και του φόβου και αυτό μας στενοχωρεί».

[Σημείωση Val Valerian: Και πάλι, η έννοια ότι «η ζωή είναι ένας αγώνας, ο καθένας ενάντια σε όλους» είναι ένα συστατικό της δαρβινικής σκέψης, τόσο πλήρως ενσωματωμένο στην πολιτιστική μας επιστήμη και κοινωνιολογία. Είναι ένα δυσλειτουργικό σύστημα πεποιθήσεων που διαιωνίζεται στον πληθυσμό.]

ΠΗΓΗ: Friendly Andromedans - Morenae 1991: μέσω Alex Collier

https://www.bibliotecapleyades.net/bb/collier.htm

-----------------------------

«Ό,τι δεν αλλάζει, χάνει την ευκαιρία να γίνει καλύτερο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου