Κυριακή 11 Αυγούστου 2024

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η δύναμη της λέξης, και η σκέψη πίσω από αυτήν, θεωρείται στις μέρες μας ως κάτι περιστασιακό και σχεδόν αφηρημένο.

Αντί να αναγνωρίζεται ως πραγματική δύναμη, η δύναμη της λέξης έχει μετατραπεί σε Twitter, emoji και συντομευμένα τσιμπολογήματα...

Οι σύγχρονες κοινωνίες μας, έχουν περιορίσει και διαφθείρει τη δύναμη της σκέψης.

Η ανθρώπινη έκφραση έχει αντικατασταθεί γρήγορα και έξυπνα από αφηρημένες, ασύνδετες σκέψεις και επικοινωνίες, υποστηριζόμενες από τον προγραμματισμό των μέσων ενημέρωσης, την ψυχαγωγία και τα υπόλοιπα.

Οι μάζες έχουν συγκεντρωθεί από την τεχνολογία σε μαντρί όπου κυριαρχούν γρήγορα βίντεο, viral memes, σκετς κωμωδίας και (ναι, πρέπει να το πω) χαριτωμένες γάτες.

Είναι ένας εκθεσιακός χώρος που γιορτάζει τον θάνατο της πνευματικής συνείδησης.
Ωστόσο, είναι θάνατος μόνο από την απουσία και όχι στην πραγματικότητα.

Ανά πάσα στιγμή, η παρόρμηση της πνευματικής συνείδησης κινείται γύρω και μέσα από τον φυσικό κόσμο, άγνωστη και ανυποψίαστη από την πλειοψηφία. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή την αγνοούμε δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

Μπορείτε να κλείσετε τα μάτια σας να μη βλέπετε τον ήλιο. Αυτό όμως δεν καταργεί την ύπαρξη και την επιρροή του ήλιου.

Η συνειδητή επίγνωση των γεγονότων και των παρορμήσεων που βρίσκονται πέρα ​​από την κανονική μας αντίληψη μας βοηθούν να αναγνωρίσουμε τη δράση και την επιρροή των αρνητικών ή αντενεργών δυνάμεων.

Η ευθύνη για εμάς αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη αλλά απαραίτητη: Είναι να αναγνωρίσουμε και να αντιμετωπίσουμε αυτές τις αρνητικές, αντενεργές δυνάμεις και να τις φέρουμε στο φως (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

Το πιο σοβαρό εμπόδιο σε αυτό είναι μόνο η συλλογική μας άγνοια...

Και όμως πρέπει επίσης να αναγνωρίσουμε ότι οι μεταφυσικές δυνάμεις είναι πάντα ευθυγραμμισμένες με τις προθέσεις μας για ανάπτυξη και αντιληπτική πρόοδο.

Ο ίδιος ο λόγος που ορισμένες διψασμένες για εξουσία ομάδες στοχεύουν να προκαλέσουν όσο το δυνατόν περισσότερη σύγχυση, απόσπαση της προσοχής και παραφωνία στην ανθρώπινη ζωή είναι να κρύψουν αυτές τις μεταφυσικές παρορμήσεις από τη συνειδητοποίησή μας και, κυριολεκτικά, να μας κρατήσουν στο σκοτάδι.

Φοβούνται την αυξανόμενη συνειδητοποίησή μας - και αυτή αυξάνεται μεταξύ του γενικού πληθυσμού.

Είναι απαραίτητο τα άτομα να αφυπνιστούν μέσα από τον δικό τους καταναγκασμό.

Είναι καιρός για μια μεγάλη αναγνώριση και αποκάλυψη. Και αυτή η αλλαγή του μυαλού μας (των αντιλήψεών μας) είναι η μεγάλη στιγμή της μετάνοιας, που σημαίνει τη μετατόπιση στη συνείδηση ​​αγκαλιάζοντας την αντιληπτική επίγνωση πέρα ​​από τους παρόντες περιορισμούς.

Η μεγάλη άμυνα της ανθρωπότητας δεν γίνεται με φυσικά μέσα αλλά με γνώση.

Αν γνωρίζουμε τέτοια πράγματα, μπορούμε να προστατευτούμε από αυτά. Ωστόσο, δεν πρέπει να είμαστε τεμπέληδες στην αναζήτηση πραγματικής γνώσης αυτών των πραγμάτων.

Δεν πρέπει να μας αποθαρρύνουν γεγονότα ψευδούς σημαίας ή ψεύτικες υποσχέσεις. Ούτε πρέπει να μας παραπλανούν ψευδείς πληροφορίες και κατηγορίες.

Όταν το δάχτυλο δείχνει προς τα έξω, θα πρέπει να κοιτάμε προς τα μέσα και την καρδιά (και να αγνοούμε το αφηγημένο σενάριο).
Η πραγματική δύναμη που έχουμε είναι μέσα από αυτά που γνωρίζουμε, και επομένως αυτά που μπορούμε να σκεφτούμε.

Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε ότι γινόμαστε αυτό που σκεφτόμαστε.

Και ο καθένας μας τώρα καλούμαστε να γίνουμε αυτό που μπορούμε πραγματικά να σκεφτούμε, να γνωρίσουμε και να είμαστε.

Αυτό το δοκίμιο προέρχεται από το νέο βιβλίο του συγγραφέα: Kingsley L. Dennis «Is There Life on Earth: A Transmutation Octave», που δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου 2024

μέσω bibliotecapleyades.net

-----------------------------------

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου