Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ - ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ

Πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή, προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια ενός γιγαντιαίου παζλ που θα βοηθήσει να εξηγηθεί η αρχή της ζωής στον πλανήτη - σε αυτόν τον κύκλο του χρόνου - καθώς η Γη έχει σπαρθεί πολλές φορές σε διαφορετικές χρονικές περιόδους και αυτό συνδέεται με Αρχαίες παραδόσεις, για να μην αναφέρουμε τις εσωτερικές αναταράξεις στην ψυχή μας.

Ο πλανήτης πρόκειται να εισέλθει στην επόμενη φάση της εξέλιξής του και υπάρχουν εκείνοι που είναι εδώ για να φέρουν γνώση και σαφήνεια - καθώς τα κομμάτια του παζλ μπαίνουν τώρα στη θέση τους, σαν να είναι η Γη ένας τεράστιος πίνακας παιχνιδιού.
Η σύνδεση της Γης με τον Σείριο είναι άλλο ένα σημαντικό μέρος του παζλ.

Οι σχολές Μυστηρίου θεωρούν ότι ο Σείριος είναι «Ο ήλιος πίσω από τον ήλιο» και, ως εκ τούτου, η πραγματική πηγή της ισχύος του ήλιου μας.

Εάν η ζεστασιά του ήλιου μας, κρατά ζωντανό τον φυσικό κόσμο, ο Σείριος θεωρείται ότι διατηρεί ζωντανό τον πνευματικό κόσμο. Καθώς ο ήλιος μας φωτίζει τον φυσικό κόσμο, ο Σείριος είναι το πνευματικό φως. Είναι το «πραγματικό φως» που λάμπει.

Η συσχέτιση του Σείριου με το θείο και ακόμη η θεώρησή ως η έδρα των «μεγάλων δασκάλων» της ανθρωπότητας, δεν είναι ενσωματωμένη μόνο στις Μυθολογίες Αρχαίων πολιτισμών. Είναι μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση που έχει επιβιώσει και μάλιστα εντατικοποιηθεί μέχρι σήμερα.

[[[Οι Ανδρομέδιοι  βοηθούν στην επεξεργασία του νου και της νοητικής δύναμης με έναν καλοπροαίρετο τρόπο. Δηλαδή, να φέρουν στη Γη μεγαλύτερη καλοσύνη στη διανοητική δύναμη. Αναφέρονται ως ο σπόρος ή η έδρα της σκέψης και παρακολουθούν την πρόοδό μας από την αρχή. Λόγω της υψηλότερης διάστασης της φύσης τους δεν μπορούσαν να φέρουν το στοιχείο της νοητικής δύναμης στους ανθρώπους μέσω της γενετικής. Δεδομένου ότι το σχέδιο ήταν οι Σείριοι να διασταυρωθούν με ανθρώπους και ήταν πιο προχωρημένοι, οι Ανδρομέδιοι εξέπεμψαν μια ακτινοβολία προς τους Σείριους, οι οποίοι στη συνέχεια με τη σειρά τους πέρασαν αυτό το χαρακτηριστικό στους ανθρώπους μέσω της γενετικής.

Το απαραίτητο στοιχείο σκέψης αποκτήθηκε έτσι μέσω κωδίκων για την ανθρώπινη ανάπτυξη. Ως εκ τούτου ο άνθρωπος, διανοητικά σχετίζεται με τους Ανδρομέδιους μέσω των Σειρίων. ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ - Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ]]]

Οι αποκαλύψεις μας λένε ότι ενώ ο Σείριος Α εξακολουθεί να είναι μια τρισδιάστατη αστρική παρουσία, αυτό που παρατηρούμε ως αστέρι νάνο, ο Σείριος Β, είναι στην πραγματικότητα τα υπολείμματα του αναληφθέντος άστρου, το οποίο έχει ταξιδέψει μέσω των δικών του αστρικών χορδών και τώρα υπάρχει στην έκτη διάσταση. Εδώ κατοικεί το Ανώτατο Συμβούλιο του Σειρίου, με αιθερικό σώμα, και από εδώ κατευθύνουν τις υπερφωτιστικές ενέργειές τους στην Αφύπνιση της Γης και σε άλλους που κατοικούν στο σώμα του ηλιακού μας συστήματος.

https://www.bibliotecapleyades.net/SIRIUSSTARSYSTEM

----------------------------------------------

Κάποιοι ανησυχούν ότι έχουμε χάσει εντελώς το πνευματικό μας κέντρο και πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας ή να συνεχίσουμε να υποφέρουμε εξαιτίας τους 

Η ανθρωπότητα στη Γη χρειάζεται να επανενσωματώσει ζωτικά την πνευματικότητα και να «ξεκλειδώσει» τις κρυμμένες δυνατότητες για μια υψηλή ποιότητα ζωής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου