Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Ήλιοι του Θεού - Η Αποκάλυψη του Ωρίωνα

«άνθρωπος μέτρο πάντων» Πρωταγόρας

Το παρακάτω άρθρο του Αμερικανού John Jay Harper (1951-2010) που (απόσπασμα) παρουσιάζουμε μεταφρασμένο εδώ βασίζεται στο βιβλίο του Tranceformers - Shamans of the 21st Century (2009).

Ο Χάρπερ ήταν κλινικός υπνοθεραπευτής, ιατρικός ερευνητής, λέκτορας και συγγραφέας.

Ήταν επίσης ειδικός πληροφορικής, ηλεκτρονικός μηχανικός και βετεράνος του στρατού.
Συζητά εδώ, διάφορες ψυχολογικές και οικολογικές σκέψεις που σχετίζονται με εξωτερικούς κόσμους.

-----------------------------

Carl Sagan«Πριν από περίπου 25 εκατομμύρια χρόνια, ένα σκάφος γαλαξιακής έρευνας σε μια επίσκεψη ρουτίνας στον τρίτο πλανήτη ενός σχετικά κοινού νάνου άστρου, τον Ήλιο μας, μπορεί να σημείωσε μια ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη εξέλιξη: τον πρόγονο του homo sapiens ή τον σύγχρονο άνθρωπο».

Η αρχαιολόγος, ιστορικός και μυθολόγος Dorothy M. Murdock, γνωστή και ως Acharya S. (1960-2015), τεκμηριώνει οριστικά ότι οι κύριες παγκόσμιες θρησκείες βασίζονται στην πραγματικότητα σε μια αστροθεολογία:

Την ιστορία των θεών των αστεριών που στάλθηκαν από τον ουρανό στη Γη για να σώσουν τους ανθρώπους από την άγνοια.
Η μεγαλύτερη κατανόηση που βασίζεται σε συντριπτικά στοιχεία υποδηλώνει ότι αυτοί οι άνθρωποι αντιπροσώπευαν τους θεούς ως ήρωες δράσης στο έδαφος για λογαριασμό των ανθρώπων, όπως τους καταγράφει στο βιβλίο της Suns of God - Krishna, Buddha and Christ Unveiled .

Μόλις είδαμε την ιστορία της δημιουργίας να εστιάζεται μέσω των φακών του τηλεσκοπίου Galileo και αργότερα των Hubble και Herschel, τα φώτα έδειξαν ξανά την πλήρη ισχύ των άστρων, σε ολόκληρο το φάσμα των θεωριών της θρησκείας και της επιστήμης σε σχέση με την προέλευση μας.
Και προέκυψε ένας εντελώς νέος τρόπος να βλέπουμε τους εαυτούς μας όχι ως φαινόμενα της Φύσης, αλλά ως μια σχεδιασμένη οικογένεια ουράνιων όντων γενετικά σχεδιασμένων και γεννημένων από τα αστέρια.

Σαφώς, τα απόκρυφα, ή κρυφά, αρχεία που συλλέγονταν από εσωτερικές κοινωνίες άρχισαν να αποδίδουν μεγάλα μερίσματα σε σχέση με τη σχέση μας με τα αστέρια.
Μία από αυτές τις πρωτοπόρους, η Alice Bailey, ανέφερε:

«Στο μυστικό του ήλιου που ονομάζεται Σείριος κρύβονται τα γεγονότα της κοσμικής μας εξέλιξης, και παρεμπιπτόντως, επομένως, του Ηλιακού μας Συστήματος».
«Το Σύστημα του Σείριου εκπέμπει πάντα ευεργετικές ακτίνες στους φτωχούς ανθρώπους της Γης που βυθίζονται στην απαίσια άγνοια, τη βία και την καταπίεση».

Ο αιγυπτιολόγος Wallis Budge και άλλοι συνέδεσαν τα αστέρια του Σείριου, του Ωρίωνα και των «Πλειάδων» με την εκπομπή πνευματικών ακτίνων φωτός που, «δίνουν ζωή σε θεούς, ανθρώπους, βοοειδή και έρποντα... από τον σπόρο της ψυχής».

Ο Budge ανέφερε μάλιστα: «Η αναφορά του Ωρίωνα και του Σείριου είναι ενδιαφέρουσα, καθώς δείχνει ότι κάποτε οι Αιγύπτιοι πίστευαν ότι αυτά τα αστέρια ήταν οι κατοικίες των ψυχών που αναχώρησαν».

Ο Πλάτων ήταν πολύ ξεκάθαρος στην πραγματεία του Τίμαιος, ότι ο Θεός έκανε, «Ψυχές σε αριθμό ίσες με τα αστέρια και τις μοίρασαν, κάθε ψυχή στο μεμονωμένο άστρο της, και αυτός που έζησε σωστά το χρόνο που του αναλογούσε θα πρέπει να ταξιδέψει πίσω στην κατοικία του σχετικού αστεριού του».

«Η συνείδηση ​​είναι βασιλιάς», διακήρυξε ο φιλόσοφος Πλωτίνος τον +3ο αιώνα.

Αυτή, λοιπόν, είναι η αληθινή κρυφή γνώση: Τα αστέρια είναι συνειδητά όντα φωτός και συνδημιουργούν πλανήτες.

Ο Gregory Sams, συνιδρυτής των εκδόσεων Harmony και Whole Earth Foods στο Ηνωμένο Βασίλειο, ειδικός στη Θεωρία του Χάους, και τώρα συγγραφέας των μπεστ σέλερ του βιβλίου Sunof gOd - Consciousness and the Self-Organizing Force that Underlies Everything, το είπε τέλεια: "Αυτή είναι η μεγαλύτερη συγκάλυψη στην ιστορία!"

Με άλλα λόγια, τα ανθρώπινα όντα έχουν δημιουργηθεί για να ζουν αιώνια ως φυσικά όντα φτιαγμένα από το φως του Ήλιου. Είμαστε Παιδιά του Ήλιου, και του Ήλιου (σ.σ.: Σειρίου) πίσω από τον Ήλιο, η Μητέρα μας τα Αστρικά Σμήνη στο Νεφέλωμα του Ωρίωνα του Γαλαξία μας.

Το Νεφέλωμα του Ωρίωνα είναι η γενέτειρα του ηλιακού συστήματος του Ήλιου μας και του κύκλου ζωής του που είναι γνωστός ως Ηλιακές Εποχές του Κόσμου . 

Οι Αρχαίοι είδαν πώς σπέρνονται και μεταμορφώνονται τα είδη:

  • εκρήξεις αστεριών

  • εκρήξεις σουπερνόβα

  • ηλιακές εκλάμψεις

  • μαζικές εκτοξεύσεις από το στέμμα του Ήλιου,

...καθώς και από προηγμένους πολιτισμούς .

Είδαν ότι η διασταύρωση μεταξύ θεών και ανθρώπων δυνητικά βοήθησε στην ανάπτυξη νέων κοσμικών πλασμάτων σε ένα άπειρο μοτίβο δημιουργίας, καταστροφής και αναδημιουργίας: O κύκλος της ζωής, του θανάτου και της αναγέννησης των Ήλιων του Θεού.

Τώρα οι επιστήμονες συμφωνούν: Είμαστε τα παιδιά των αστεριών.

Πολύ συναρπαστικό είναι ότι αυτά τα ερείπια ιερών τοποθεσιών που έχουμε μετατρέψει σε τουριστικούς τόπους, μπορεί τώρα να γίνουν βιβλιοθήκες αστρικών χαρτών με ανεκτίμητες πληροφορίες για τους σπόρους των αστεριών, για να ανακτήσουμε την προέλευση και το πεπρωμένο μας, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές τους σήμερα.
Και καθώς εξετάζουμε βαθύτερα τα ιατροδικαστικά στοιχεία από ιερούς χώρους, μελετώντας το αίμα, τα οστά και τις πέτρες, ας το πούμε έτσι, αποκρυπτογραφούμε την έννοια των 12 σημείων των καιρών: τα σπίτια, τα αρχοντικά ή τους αστερισμούς που οι Έλληνες αποκαλούσαν Ζωδιακό, ή Κύκλο των Ζωδίων.

Ίσως αυτές είναι οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις των λεγόμενων παγανιστικών πολιτισμών :

Είδαν ότι το διάστημα είναι ζωντανό, συνειδητό, με μια άμπωτη και ροή λεπτών παλμών ενέργειας ηλιακής ακτινοβολίας που διαπερνούν τα πάντα για πάντα.
Δεν υπάρχει τίποτα νέο κάτω από τον Ήλιο εκτός από ένα πρόγραμμα κοσμικής ανακύκλωσης ουράνιων όντων μέσω μιας ανάμειξης και αντιστοίχισης αστρικών συστημάτων μέσα στους γαλαξίες.

από τον John Jay Harper

https://www.bibliotecapleyades.net/esp_orionzone_21.htm

--------------------------------------

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ - Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ - ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΖΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου