Κυριακή 18 Αυγούστου 2024

ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ - Ο ΣΠΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ

Οι Ανδρομέδιοι είναι μια πολύ προηγμένη εξωγήινη φυλή που σχετίζεται με την ανθρώπινη εξέλιξη.

Τους ζητήθηκε να συνεισφέρουν στο μεγάλο σχέδιο για το ανθρώπινο είδος και έτσι αλληλεπιδρούν από τις απαρχές της ανθρωπότητας. Έχουν περιγραφεί ως μια φυλή αρχαίων «αγγελικών όντων» και αποτελούν την «πνευματική δύναμη».

Ανδρομέδα είναι το όνομα του αστερισμού που περιέχει το αστρικό σύστημα Βήτα Ανδρομέδα, και είναι η έδρα αυτών των όντων.

Σημειώστε ότι ο γαλαξίας Ανδρομέδα φαίνεται απλώς από τη Γη μέσα στον αστερισμό της Ανδρομέδας και φυσικά βρίσκεται πολύ πιο μακριά στη θέση του - περίπου δύο εκατομμύρια έτη φωτός από τον γαλαξία μας.

Οι Ανδρομέδιοι  βοηθούν στην επεξεργασία του νου και της νοητικής δύναμης με έναν καλοπροαίρετο τρόπο. Δηλαδή, να φέρουν στη Γη μεγαλύτερη καλοσύνη στη διανοητική δύναμη. Αναφέρονται ως ο σπόρος ή η έδρα της σκέψης και παρακολουθούν την πρόοδό μας από την αρχή.

Λόγω της υψηλότερης διάστασης της φύσης τους δεν μπορούσαν να φέρουν το στοιχείο της νοητικής δύναμης στους ανθρώπους μέσω της γενετικής. Δεδομένου ότι το σχέδιο ήταν οι Σείριοι να διασταυρωθούν με ανθρώπους και ήταν πιο προχωρημένοι, οι Ανδρομέδιοι εξέπεμψαν μια ακτινοβολία προς τους Σείριους, οι οποίοι στη συνέχεια με τη σειρά τους πέρασαν αυτό το χαρακτηριστικό στους ανθρώπους μέσω της γενετικής.

Το απαραίτητο στοιχείο σκέψης αποκτήθηκε έτσι μέσω κωδίκων για την ανθρώπινη ανάπτυξη. Ως εκ τούτου ο άνθρωπος, διανοητικά σχετίζεται με τους Ανδρομέδιους.

Ωστόσο, η φύση του ανθρώπου ήταν τέτοια που οι νοητικές δυνάμεις δεν κυριαρχούσαν. Και ακόμη και σήμερα το σώμα καθορίζει τη σκέψη σε μεγάλο βαθμό. Ο νους δεν κυβερνά, σε αντίθεση με τους Ανδρομέδιους, των οποίων οι διανοητικές δυνάμεις κυβερνούν. Αυτό ήταν όπως θα έπρεπε, αφού ο σκοπός για το ανθρώπινο γένος ήταν να δημιουργήσει αποφάσεις καρδιάς, και ο νους δεν πρέπει να συμμετέχει ως ο μοναδικός παράγοντας στην αφομοίωση της γνώσης.

Αυτή η ικανότητα καρδιάς/συναισθήματος δημιούργησε μια άμεση σύνδεση μεταξύ του πνευματικού εαυτού και της ίδιας της Δημιουργίας (Σύμπαν) και όλη η γνώση θα μπορούσε να αποκτηθεί μέσω του συναισθηματικού εαυτού.

Οι επιστήμονες της Ανδρομέδας συνεχίζουν να μελετούν την οικολογία του πλανήτη Γη, συλλέγοντας δεδομένα για αξιολόγηση και ανάλυση. Έχουν γίνει ανθρώπινες επαφές στις οποίες δίνονται συμβουλές σχετικά με τους αρνητικούς παράγοντες που εισάγει ο άνθρωπος στο περιβάλλον του και τους πλήρεις κινδύνους και συνέπειες αυτού.

Είναι σε θέση να προβλέψουν τις πιθανότητες με βάση τις παρούσες συνθήκες και στη συνέχεια να επεκτείνουν τις ενέργειες στο μέλλον.

Πριν από εκατομμύρια χρόνια οι Ανδρομέδιοι επισκέφτηκαν τη Γη όταν οι Σείριοι είχαν εγκατασταθεί σε αποικίες σε όλο τον πλανήτη. Καλωσόρισαν τους Ανδρομέδιους, οι οποίοι ζήτησαν να δημιουργήσουν μερικά φυλάκια σε όλο τον κόσμο και στην εσωτερική Γη. Τα φυλάκια αυτά ήταν για ερευνητικούς σκοπούς και δεν τους ενδιέφερε ο υβριδισμός των ειδών, αλλά κυρίως η μελέτη της χλωρίδας και της πανίδας. Μερικά από αυτά τα γενετικά πειράματα με φυτά χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν τους Σείριους. 

Από τη σημερινή ανθρώπινη προοπτική, υποστηριχτήκαμε από την συνεισφορά των Ανδρομέδιων για τα νοητικά μας σώματα και όχι για τα φυσικά σώματα.

Διεξάγουν μια εις βάθος μελέτη των συνθηκών στη Γη για να αξιολογήσουν τους θετικούς και αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν την πρόοδο και την εξέλιξη του πλανήτη και της ανθρώπινης φυλής.

Noel Huntley

bibliotecapleyades.net

-------------------------------------------

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ

ΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ

Ένα μεγάλο μέρος της ύλης από την οποία αποτελούμαστε προέρχεται από άλλους γαλαξίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου