Σάββατο 10 Αυγούστου 2024

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να υποστηρίξουν, ότι ακριβώς αυτή η υλιστική εποχή μας, θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε ένα λαμπρό μέλλον μέσω τεχνολογικών καινοτομιών καθώς και τεχνολογικών λύσεων σε πολλά από τα σημερινά μας δεινά.

Το αποτέλεσμα αυτής της προοπτικής, ωστόσο, θα είναι ένα μέλλον σύμφωνα με τις γραμμές της κοινωνικής τεχνοκρατίας και του μεταανθρωπισμού των ειδών, με συνέπειες τη διάλυση της σύνδεσης του ατόμου με το πνεύμα-συνείδηση ​​(ο συμβολικός θάνατος των πνευματικών σφαιρών).

Τώρα είναι η ώρα η ανθρωπότητα να καθοδηγηθεί περισσότερο σύμφωνα με μεταφυσικές - ή εσωτερικές, υπερβατικές αρχές - από ποτέ άλλοτε.

Mεγαλύτερες συγκεντρώσεις εξουσίας θα βρίσκονται στα χέρια ολοένα και λιγότερων ανθρώπων που θα ασκούν τον έλεγχο στις μάζες με αρνητικό τρόπο.

Ο αγώνας που διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή γίνεται μέσω ορισμένων ομάδων (και ατζέντηδων) που προσπαθούν να αναπτύξουν ένα πολιτιστικό περιβάλλον υπερ-υλισμού που θα παραλύσει, ή τουλάχιστον θα εμποδίσει, την αντιληπτική ανάπτυξη του ανθρώπου.

Οτιδήποτε σχετίζεται με το «αόρατο» - και αυτό περιλαμβάνει τη συνείδηση ​​- θα θεωρείται ως ιδιοτροπία, ανοησία και ως φαντασία, σε σημείο που όλες οι πτυχές που σχετίζονται με οτιδήποτε απομακρυσμένο μεταφυσικό θα απορριφθούν κατηγορηματικά ως ανήκοντα σε μια αρχαϊκή εποχή.

Ακόμη και τώρα μπορεί να φανεί ότι οι άνθρωποι, είναι αρνητικοί και ενάντια στην τάση να αντιλαμβάνονται μεταφυσικές προτροπές, με αποτέλεσμα να χάνουν κάθε ώθηση για μια γνήσια πνευματική ζωή ή εσωτερική ανάπτυξη.

Στις περισσότερες κοινωνίες μας, λειτουργούν οι δυνάμεις του υλισμού και στην παγκόσμια σκηνή στόχος τους είναι να μπερδέψουν τις γενικές μάζες και να τους οδηγήσουν να πιστέψουν αυτό που τους παρουσιάζεται.

Είναι μια μεγάλη ψυχολογική επέμβαση όσο και απόκρυφη, γιατί λειτουργεί σε πολλά επίπεδα ταυτόχρονα και μόνο τα εξωτερικά θραύσματα είναι ορατά.

Στην αποφασιστικότητα να οδηγήσουν την ανθρωπότητα μακριά από τις μεταφυσικές αλήθειες, αυτές οι δυνάμεις προσπαθούν να κατακλύσουν τις αισθήσεις και τα συναισθήματά μας και να βάλουν τη συλλογικότητα σε καταστάσεις φόβου, ανασφάλειας και εξάρτησης.

Αυτές οι αγχωτικές καταστάσεις ευθυγραμμίζουν το άτομο με μια χαμηλότερη συχνότητα που συνδέει (ή παρασύρει) τους ανθρώπους σε έναν πιο πυκνό ρυθμό δόνησης. Αυτές οι πυκνότερες, χαμηλότερες δονήσεις έχουν ως αποτέλεσμα τη διάβρωση της εσωτερικής, αναπτυξιακής παρόρμησης.

Είναι απαραίτητο τα ανθρώπινα όντα να δημιουργήσουν μια σωστή σχέση με την πνευματική/μεταφυσική πραγματικότητα.

Ποτέ πριν δεν ήταν τόσο απαραίτητο αυτό για εμάς. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι πλέον τόσο απαραίτητο όσο και η επιλογή του τι καταναλώνουμε για την υγεία του οργανισμού.

Πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε εγρήγορση τώρα για το πώς εξελίσσονται τα γεγονότα στο φυσικό επίπεδο - ειδικά στην παγκόσμια σκηνή - και να λάβουμε υπόψη εκείνα τα πράγματα που προσελκύουν την προσοχή μας και να παρατηρήσουμε πώς μας αποκαλύπτονται τα πράγματα μέσω των mainstream καναλιών. Θα πρέπει να προσέχουμε τέτοιες επιπτώσεις και, να αναρωτηθούμε γιατί προσπαθούν να επηρεάσουν ορισμένες αντιδράσεις.

Οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι αντιδράσεις που παράγουμε χρησιμεύουν για να μας κάνουν αυτό που θέλουν, σαν την εικόνα τους.

Όμως, πρέπει να γίνουμε αυτό που πιστεύουμε ότι είμαστε και όχι να γίνουμε σύμφωνα με την εικόνα που μας παρουσιάζουν οι άλλοι.

Αυτό το δοκίμιο προέρχεται από το νέο βιβλίο του συγγραφέα: Kingsley L. Dennis «Is There Life on Earth: A Transmutation Octave», που δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου 2024

μέσω bibliotecapleyades.net

-------------------------------------------

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου