Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ Χ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ

Αγρογλυφικά που μας δείχνουν τι έρχεται!!
Και όμως μας έχουν ειδοποίηση εδώ και καιρό!!
Πριν δυο χρόνια στην Αγγλία στο Milk hill εμφανίστηκε ένα πολύ παράξενο αγρογλυφικό! Αυτό το αγρογλυφικό είχε τρία διαφορετικά στάδια εξέλιξης! Μέχρι σήμερα από ότι φαίνεται κανείς ερευνητής του φαινόμενου δεν έχει καταφέρει να αποκωδικοποιήσει ολοκληρωτικά ποιο είναι το μήνυμα που θέλουν να αντιληφθούμε!
Ας.... κάνουμε λοιπόν μια προσπάθεια μέσω φωτογραφιών να αγγίξουμε αυτό τον γρίφο!Το πρώτο μέρος του "Milk Hill" που εμφανίστηκε στις 21 Ιουνίου του 2009 έδειχνε έναν "αστρονομικό εξάντα" με ενσωματωμένες πέντε διαφορετικές πλανητικές τροχιές, όπως αυτές φαίνονται κοιτώντας τον ουρανό από την Γη. Το δεύτερο μέρος του "Milk Hill" στις 23 Ιουνίου του 2009 έδειξε περισσότερα για τις πέντε αυτές πλανητικές τροχιές, παρατηρήσιμες με εξάντα στον ουρανό της Γης.
"υψομετρικά κουτιά του εξάντα"
1 = Σελήνη = χαμηλό (υψόμετρο)
2 =Ερμής = χαμηλό
3 =Αφροδίτη = μέσο 
Χ = ψηλό 
4 =Άρης = ψηλό
5 =Δίας = ψηλό
Ένα άγνωστο αντικείμενο "x" μεταθέτει τον Δία "από το 5 στο 6" στα αριστερά.
Αυτή η τόσο σπάνια ευθυγράμμιση θα εμφανιστεί στη Νέα Σελήνη της 2ας Ιουνίου, 2011 κατά την ανατολή του ηλίου στο Σύδνεϋ, ή 10 ώρες μετά στην νοτιότερη Αγγλία. 
Τα σχετικά υψόμετρα των πέντε αυτών πλανητών, όπως μετρήθηκαν με τον εξάντα, επίσης φαίνονται ορθά για την Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011.
Υψόμετρα του εξάντα: 
5 = Δίας = ψηλό = +37 μοίρες 
4 = Άρης = ψηλό = +23 μοίρες 
Χ = ψηλό = ;;;; 
3 = Αφροδίτη = μέσο = +19 μοίρες 
2 = Ερμής = μέσο = +13 μοίρες 
1 = Σελήνη = χαμηλό = +1 μοίρες 
Ένα άγνωστο αντικείμενο "Χ" ίσως εμφανιστεί ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη κατά τη Νέα Σελήνη της 1ης Ιουνίου, 2011, αν έχουμε ερμηνεύσει σωστά το "Milky Hill" του Ιουνίου, 2009. 
Το άγνωστο αντικείμενο "Χ" κυκλώθηκε για να τονιστεί η σημασία του, και ίσως εμφανιστεί μεταξύ της Αφροδίτης (3) και του Άρη (4) όπως φαίνονται από την Γη.
Το τρίτο μέρος του "Milk Hill" στις 30 Ιουνίου, 2009 έδειξε μια σειρά από παράξενα αστρονομικά ιερογλυφικά που έχουν ξεκάθαρα εξωγήινο χαρακτήρα.
Τα υψόμετρα και τα αζιμούθια τεσσάρων λαμπρών πλανητών και της Σελήνης, όπως αυτά φαίνονται κατά την ανατολή της 2ας Ιουνίου, 2011 στις 0400 UTC από την νοτιότερη Αγγλία. Η ανατολή της 3ης Ιουνίου, 2011 ταιριάζει αρκετά με το "Milk Hill" του 2009.
3η Ιουνίου, 2011, όταν η Σελήνη, ο Ήλιος και πέντε πλανήτες ευθυγραμμίζονται. Θα πρέπει τότε να δούμε ένα παραπάνω αστρονομικό αντικείμενο, το οποίο οι δημιουργοί του σχεδίου έχουν αριθμήσει σαν "έκτο πλανήτη". Τι θα μπορούσε να είναι;;;
Θα μπορούσε το μυστηριώδες ουράνιο αντικείμενο από το "Milky Hill" του 2009 και της Ολλανδίας του 2011 να είναι ο κομήτης C/2011 C1 σε ξέσπασμα, ακριβώς μετά το περιήλιο;;;
Πέντε πλανήτες την 1η Ιουνίου, 2011 και η πορεία του κομήτη C/2011 C1 McNaught.
Εμείς ερευνούμε και σας δίνουμε στοιχεία , είναι στο χέρι σας να εξακριβώνετε η να αυξάνετε την έρευνα και να καταλήγετε σε συμπεράσματα. Πηγή1, Πηγή2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου