Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ DNΑ

Από το κανάλι  vasoula2908asteria‬‏: Όλα αλλάζουν... Μια ενέργεια νοήμονος συνειδητότητας, ξεκινώντας απ' τον γαλαξία μας, κι αγγίζοντας καθολικά τον πλανήτη μας, αλλάζει τη δομή του DNA μας με τρόπο που αφήνει και την επιστήμη άναυδη αυτές τις μέρες...
Σχετικό άρθρο από στην σελίδα του Παν/μίου Purdue, ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ότι η γαία μας μαζί με τα βασίλεια της, ορατά και αόρατα μαζί και το ανθρώπινο είδος, κάνει μετάβαση από τη 3. στη 5.διάσταση είναι γνωστό στην Ευρώπη και Αμερική τουλάχιστον εδώ 10 χρόνια. Η ελληνική συλλογική συνείδηση το απέρριπτε έως τώρα, λόγο του προγραμματισμού του υποσυνείδητου του έλληνα από την εκκλησία μας και η υπεράσπιση αυτών των προγραμμάτων με φανατισμό. Η μετάβαση συμπεριλαμβάνει την ενεργοποίησει των εν κύτταρα μας εν "ύπνο" βρισκόμενων από τη γενετική αποκαλούμενο "Junk DNA", από τώρα 2 έλικες σε 12 έλικες. Αυτή τη δομή του DNA είχαμε προτού τη πτώση μας στη σημερινή δόνηση που βρίσκεται η ανθρωπότητα. Επίσης αλλάζει και τη δομή των κύτταρων μας από σε άνθρακα βασιζόμενα τώρα εις κρυσταλλική.
Πηγαίνουμε πίσω στη εστία μας στις πατρίδες μας, περιοχές αγάπης και Φωτός στα εσωτερικά πεδία, και ότι δεν μπορεί να αντέξει τη καθημερινή αυξανόμενη δόνηση ανιδιοτελής αγάπης θα φύγει από τον κόσμο της μορφής. Ο ανθρώπινος νους το μεταφράζει αυτό, θα πεθάνει.

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου