Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΑΠΟ ΠΟΥ Ν΄ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Συνέχεια της ανάρτησηςΑΠIΣΤΕΥΤΟ ΚΕIΜΕΝΟ: ΠΟΡΦYΡΙΟΣ ΓAΖΑΣ - EΤΣΙ ΕΞΟΛOΘΡΕΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜOΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜO!
Σχόλιο του Μ. Καλόπουλου: Αν μετά απ΄ όλη αυτή την αηδιαστική ομολογία της θηριωδίας του επισκόπου Παρφύριου, ακόμα δεν μπορείτε να διακρίνετε την απίστευτη τρομοκρατία, την θεατρική θεολογική κοροϊδία, και την κυριολεκτική σφαγή του πολιτισμού απ΄ τον χριστιανισμό… τότε τίποτε και ποτέ δεν θα μπορέσει να σας μεταπέσει.
Ας αρχίσουμε από το τελευταίο! Ω, μεγαλείο άθλιας μισαλλοδοξίας και ιερότροπης νοσηρής ανθρωποκτονίας! Μα... μπορούσαν οι δύστυχοι να κάνουν κι αλλιώς! Μόνο ένας αιμοβόρος ανθρωποκτόνος λήσταρχος, θα μπορούσε να καυχηθεί, ότι σκοτώνοντας εξασφαλίζει την πανικόβλητη υποταγή, αλλά και τα κολακευτικά λόγια των θυμάτων του! Όταν δημεύω, καταστρέφω, σκοτώνω και κατακαίω τα πάντα… όχι απ’ τα χαράματα, αλλά και μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα θα με αναζητάς, και με γλυκόλογα θα με κανακεύεις για να σωθείς... μπορεί όμως αυτό να είναι ταυτόχρονα και αιτία θεολογικής υπεροχής και καύχησης; Ή μήπως αυτή ακριβώς είναι ελεεινότερη μορφή εγκληματικής διαστροφής; 
Όλα αυτά είναι πέρα από κάθε κατανόηση και περιγραφή. 
Η απλή ερώτησή μου είναι: αν μια θρησκεία αγάπης φτάνει σ αυτό το έσχατο σημείο τρισάθλιας βιαιότητας και δολοφονικότητας… τι παραπάνω θα έκανε μια λατρεία μίσους και βαναυσότητας;
Τουλάχιστον εκείνη, δεν θα προσπαθούσε να κρύψει το δολοφονικό της πρόσωπο, και να καλυφθεί πίσω από δήθεν ιερές και σωτηριακές της προθέσεις.
Πολύ συχνά ακούμε να μας λένε, πως αυτά τα έκαναν οι φανατισμένοι χριστιανοί και όχι οι σεμνοί και ταπεινοί υπηρέτες του Χριστού! Βλέπετε εσείς τίποτε τέτοιο εδώ; Δεν είναι σύσσωμος ο χριστιανικός όχλος, ενωμένος μαζί με την ηγεσία του, σε ένα παραλήρημα καταστροφής;
Αυτό το βδελυρό μίασμα που λέγεται Πορφύριος, αντί να γίνει το καταραμένο πρότυπο του κακούργου, δεν παραμένει ακόμα σούπερ Άγιος αυτής της θρησκείας; Άρα… που υπερβάλουμε; Καταδικάστηκε ποτέ αυτή η συμπεριφορά... καθαιρέθηκαν ή τιμωρήθηκαν οι υπεύθυνοι; Αβίαστο λοιπόν προβάλει το συμπέρασμα: δεν γεννήθηκε ποτέ χειρότερο θηρίο απ' την ύπουλη αυτή θρησκεία, που κάτω από το αγαπητικό και σωτηριακό προσωπείο της, έκρυψε έναν θεατρικά κομψευόμενο αιμοδιψή δαίμονα, αθλίας καταστροφικής διάθεσης και βίαιης καθυπόταξης.  
Είναι πραγματικά γλοιώδης και αηδιαστικός, ο τρόπος που προσπαθούν να ανακατέψουν την παιδική αθωότητα μέσα στα βρόμικα σχέδιά τους, και να μετατρέψουν την άκρατη βία της εξουσίας και της εκδικητικής μανία τους σε θέλημα θεού. Επαναλαμβάνω: αν οι άνθρωποι είχαν την στοιχειώδη αξιοπρέπεια και την πιο απλοϊκή εγκεφαλική επάρκεια, τέτοιοι απίστευτα γελοιώδεις θεατρινισμοί, μετατροπής της καταστρεπτικής λύσσας σε σωτηρία και έργο θεού, θα προκαλούσαν οργή και απέχθεια! Σε μια κοινωνία που δεν έχει χαθεί ο κοινός νους, αυτό δεν θα μπορούσε να περάσει ανεκδίκητο! 
Βάλτε δίπλα σε όσα μόλις διαβάσατε, την καταστροφή της αλεξανδρινής βιβλιοθήκης από τον Θεόφιλο επίσκοπο Αλεξανδρείας, πολλαπλασιάστε το επί χιλιάδες αναλόγων περιπτώσεων, και θα έχετε την πραγματική ιστορία της αιματοβαμμένης επικράτησης του χριστιανισμού! 
Λέγεται πως σε ολόκληρη την επικράτεια του «απανταχού εκτεθέντος ελληνισμού» (όπως συνήθιζε να λέει με φθόνο ο Ιωάννης Χρυσόστομος), δηλαδή σε ολόκληρη την Μεσόγειο, απαριθμούν 3000 κατεστραμμένα θέατρα, ασκληπιεία, βουλευτήρια, αγορές, βιβλιοθήκες και αναρίθμητα απίστευτου κάλους ιερά μνημεία και πολιτισμικούς χώρους, δηλαδή ένας ολόκληρος πολιτισμός πνίγηκε στους τοξικούς καπνούς, από θειάφι πίσσα και λίπος γουρουνιών, και κατακάηκε από την πυρωμένη ανάσα και το σίδερο της Παλαιάς Διαθήκης, που σαν μυθικός καταχθόνιος και πολιτισμο-φθόνος δράκος, μέχρι σήμερα αργοσαλεύει κάτω από την ήρεμη αγαπητική επιφάνεια της Καινής Διαθήκης!
Λοιπόν… αν αιώνες τώρα συμπεριφερόμαστε σας πρόβατα… μην απορούμε καθόλου που το σφαγείο επισκέπτεται τώρα και την δική μας στάνη! Κάποιοι είχαν όλο τον χρόνο να μετατραπούν σε αδίστακτους αιμοδιψείς εμπόρους και σφαγείς προβατανθρώπων!  Μ. Καλόπουλος              http://www.greatlie.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχειοθήκη ιστολογίου